God innsats av TBTK-spillerne under NNM

Postet av Tromsø Bordtennisklubb den 15. Apr 2024

15.4.2024

Det ble mange fremskutte plasseringer på Tromsø BTKs spillere under NNM. Det ble klasseseire til Kristoffer Rye-Holmboe (Gutter 15), Kristoffer Rye-Holmboe/Åsmund Bræck Innbjør (Herrer Junior Double), Gabriel Sigurdsen Severinsen (Rekrutt 15), og ellers en god del 2.- og 3.-plasser. Her er en rapport fra Tromsø BTKs utsendte medarbeider, Sten-Eigil Sigurdsen:

"Tromsø Bordtennisklubb stilte med 12 spillere i helgens Nordnorske mesterskap i Bodø. 61 spillere var påmeldt og arrangørklubben Bodø BTK var største klubb med sine 34 deltagere.
Tromsøtroppen møtte godt forberedt, blant annet hadde vi en flott treningssamling med Mattia i påsken. Vi må gi ros til alle våre spillere for flott innsats, det var mye bra spill å se i Bankgatahallen!
Kristoffer Rye-Holmboe tok en flott seier i Gutter 15, og nybegynneren Gabriel Sigurdsen Severinsen overrasket og imponerte med flott spill og 2.plass i Gutter 13. Åsmund Bræck Innbjør tok med seg en 3.plass i Herrer eldre junior, mens Markus Ugelstad klarte det samme i Herrer junior. Mange fine ballvekslinger, godt å se at god treningsinnsats gir resultater!
Erik Eidesen leverte spillemessig på høyt nivå gjennom helgen, og i veteranklassen for de over 35 år spilte han seg frem til finalen, der den bodøbosatte tromsøværingen Yngve Madsen ble for sterk.
Søndag ettermiddag var det tid for den gjeve Herrer A-klassen. Erik fortsatte storspillet og fikk blant annet sin revansje mot Yngve Madsen i kvartfinalen. I finalen ventet Adrian Iversen Sletten fra Rana BTK, men her klarte ikke Erik å komme opp på samme nivå som tidligere i turneringen. Kampen endte 3-0 til Adrian, som tok sitt første NNM-gull i Herrer A. Tromsø BTK gratulerer og vi takker samtidig for en flott helg i Nordlands hovedstad."

Her er resultater klassevis via arrangementsprogrammet STUPA:



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.