Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Alternative nyheter fra bordtennismiljøet

Fødselsnytt igjen

I løpet av våren 2009 har et par TBTK-spillerne blitt fedre igjen. Denne gangen dreier det seg om Kevin Johansen som sammen med Bella ble foreldre til ei jente (Gabriella) i mars, og Bjørn Helge Handegård fikk sønn nr 2. (Felix) i mai. TBTK gratulerer, og ser muligheten for at disse to danner par i mix-double i NM for yngre i 2022!

Fødselsnytt

TBTK-spillerne Fred-Ronny Stabel og Geir Pedersen har blitt fedre den siste tiden! Fred-Ronny ble far for 2. gang til ei jente i november, og 3. februar fikk Geir og Ebru en sønn! Dette var deres 1. barn. TBTK roper høyt hurra for disse begivenhetene!

Kevin og Bella giftet seg 13. oktober 2007!

Mangeårig spiller og styremedlem i Tromsø BTK, Kevin Johansen, giftet seg med Bella Crespin 13. oktober! Vielsen fant sted i Elverhøy kirke i Tromsø, og de Kevin taklet det høye forventningene på en glimrende måte. Vi i Tromsø bordtennisklubb gratulerer hjerteligst, og ønsker lykke til! Det ferske ekteparet bor i Bodø, og Kevin er nå bl.a. en sentral brikke i Bodø bordtennisklubb.


Brudeparet på kirketrappa etter bryllupet!

Brudeparet på bryllupsfesten!

Bjørn ble pappa!

Kl. 5.51 den 10.5. 2007 ble TBTK-trener Bjørn Helge Handegård pappa for 1. gang. Andrea (Bjørns kone), fødte en velskapt liten gutt på UNN. Han veide 3884 gram og var 52 cm. På bildet nedenfor praktiserer mamma jordmorløft på den nyfødte (dagen etter fødselen).


Profesjonalisering av Sektor Organisasjon i år 2006!

Etter at det nye styret har kommet i gang for alvor, er det flere "grep" som har blitt tatt på den organisatoriske siden. For første gang på mange år bidrar HELE klubbstyret aktivt i klubbarbeidet (i de ulike sektorene). Som et ledd i denne profesjonaliseringen, har klubbleder Erik Eidesen skaffet seg visittkort! Dette er bare ett av SVÆRT mange områder vi allerede etter et par måneder ser forbedringer...

Boss

Bjørn har giftet seg!

Den 18. august 2006 skjedde en historisk begivenhet i TBTKs trener Bjørn Helge Handegårds liv. Han giftet seg med Andrea! Vi bringer derfor et bilde fra vielsen hvor risgryna var byttet ut med bordtennisballer (Nils har bøtta klar)... i tillegg til ett som er tatt rett etter vielsen

B&A B&A

Klubbleder Erik ble pappa!

Kl. 22.38 den 26.7. 2006 ble TBTKs leder Erik Eidesen pappa for 1. gang. Eriks samboer gjennom mange år, Monica, fødte en velskapt liten gutt på UNN. Erik rapporterer om fødselsvekt på 3730 gram og 51 cm. I tillegg skal den nyfødte ha kraftige lunger, og skulle i så måte ligge godt an til å bli like verbal/høyrøstet som sin far...

NNM i skyting!

13-åringen Øystein Hagfoss som har spilt bordtennis i ca. et halvt år hos TBTK, ble dobbelt nordnorsk mester i skyting i juni 2006. Han vant både feltskytingen og baneskytingen i sin klasse, og på banen fikk han 349 av 350 mulige poeng! Det er imponerende av Øystein, som også har vist at han har god feeling ved bordtennisbordet.

Nye verdensborgere

To tidligere spillere i Tromsø BTK har blitt fedre i mai 2005! Morten Pedersen og Jonah Kahn er de det gjelder. TBTK gratulerer de impliserte, og ønsker lykke til med jobben!

30-årsdager i 2005 og 2006!

Tiden går! I løpet av ganske kort tid har en gjeng tidligere ganske unge spillere fylt 30 år. Dette gjelder Børge Sørvoll, Fred-Ronny Stabel, Erik Eidesen og Bodil Bjørnå. Tromsø BTK gratulerer, og håper at alderen ikke tynger altfor mye!

Berit fylte 30!

Tromsø BTK gratulerer tromsøværing/narvikværing, forbundsdommer, bordtennisspiller, dykker, svømmer, volleyballspiller, klatrer, alpinist, og snart ferdigutdannet sykepleier Berit Madsen med 30-årsdagen som var 15. april 2005!

Gamlinger

Her er Berit mens hun enda var i 20-årsalderen, sammen med en på 36, og en på 40

TBTK følger fotballen!

Søndag 27.juni (2004) var TBTK til stede på seriekampen i guttelagsserien mellom TUIL (født 1989) og TIL (født 1988). TUIL hadde et par spillere med en viss tilknytning til bordtennissporten på laget, og en av dem, Erik Hatlen, har i lengre tid reklamert for TUIL-lagets fortreffelighet, så TBTK møtte da derfor opp på kamp! Kampen endte med tap 1-3 for TUIL i en relativt jevn kamp. TUIL tok ledelsen ganske tidlig i 1. omgang, og TIL utlignet til 1-1 noen minutter senere. I starten av 2. omgang scoret TIL to kjappe mål og selv om TUIL hadde et par store sjanser senere i omgangen, var TIL-seieren grei nok. TIL-spillerne var litt større og sterkere, mens TUIL hadde enkeltspillere som holdt bra nivå. Erik gjorde en god figur hver gang han hadde ballen med konstruktive pasninger fra sin midtbaneposisjon. TBTKs utskremte reporter (tidligere storspiller på Kroken...) synes likevel at det ble mer løping og kjemping på Erik, og litt for lite ballkontakt. TUIL-keeperne var meget gode (særlig han som sto i 1. omgang), og den ene av midtstopperne (nr. 3) var ganske god. Høyre flankespiller på TUIL (nr. 6) var en kjapp og sjanseskapende spiller med ferdigheter som minnet veeeldig om undertegnede i hans storhetstid. Ellers var TUIL-laget litt ujevnt besatt: Spissen må legge inn en del løpetrening for å bli kjappere, og for å få opp kondisen!!! Og kondisen til enkelte andre kan forbedres også (da blir det ikke så stor strekk i laget som det var på søndag, og spillerne vil ha ork til å løpe i rom og være med på kombinasjonsspill på kantene). I tillegg er det tydelig at noen av TUIL-spillerne ser en del på TV for å lære seg finter og lignende. Nr. 7 på TUIL fintet og fintet og fintet og fintet (slik som Zlatan gjør), men det blir ikke skapt sjanser av finter på midtbanen. TUIL-laget var godt organisert, men det ble noen ganger litt for store avstander mellom lagdelene. Når TUIL var i angrep, kunne de godt ha fylt på med flere mann. Men men... det kommer sikkert med litt mer øvelse! Oversiktsbilde fra kampen.

17. mai 2004


Russ

NTG-russ på besøk i Tromsø. Ingvild gikk i russetog i hjembyen, og delte ut russekort i øst og vest

Geir giftet seg!

En gammel traver i bordtennismiljøet i Tromsø, Geir Pedersen, er nå offisielt gift! Han fikk sin Ebru i Izmir i Tyrkia i midten av februar. De møttes i Nederland, mens de studerte ved samme universitet der nede. Tromsø BTK gratulerer, og ønsker paret lykke til med samlivet!

Geir sammen med Eybro
Lykkelig ektepar

Geir Pedersen ble nesten rik!

TBTKs ukronede backgammonkonge, Geir Pedersen, deltok på en stor internasjonal backgammonturnering i København i påsken. 1.-premien i turneringen var på 250000 kroner! Dessverre ble Geir slått ut i 16.-delsfinalen meeeget knepent. Hadde han vunnet den kampen hadde det blitt pengepremie. Geir slo for øvrig tidligere verdensmester Jon Kristian Røyseth (fra Tromsø) i 3. runde. Geir er blant verdens 5 beste spillere ifølge Geir...

Espen Bertelsen kjører taxi!

Det er en glede for oss å kunne melde at Espen Bertelsen nå har tatt taxilappen (besto prøven med glans, selv om han ikke visste at Sjøgata 7 er adressa til SAS-hotellet), og har hadde sine to første dager med kjøring 27.-28. mars 2004. Det gikk stort sett greit å finne fram i byen i følge Espen, selv om Rundvannet ikke var så lett å lokalisere...
En noe beruset mann som skulle ta taxi fra Rimi midt i sentrum, skal ha sagt 'chør mæ t byen'...
Vi gratulerer Espen. Nå er du så heldig at du kan jobbe 7 dager i uka. Juhuuu!

Kevin har flyttet til Kautokeino!

Som kjent har TBTKs trener og styremedlem, Kevin Johansen, fått seg jobb i Finnmark (Kautokeino). Her er 1. rapport fra Vidda:

Heisann folkens!
Nå er jeg ferdig installert i Kautokeino. Det var en smule kaldt her i går, minus 30, og det er meldt kaldere! Men det er bare å kle på seg.
Har fått ei fin leilighet på 55 kvadrat, og kontoret sto klart da jeg kom på jobb i dag, så her er alt supert. Det er ei skikkelig fin bygning vi holder til i.
Jobben blir nok sikkert ganske stressende, har allerede fått to saksmapper jeg må sette meg inn i, pluss samisk læreplan som "kun" er på 450 sider! Fredag har jeg første møte, da skal jeg til Karasjok og treffe noen fra fylkeskommunen.
Forøvrig er det bra skiløyper her, det er der jeg blir å tilbringe mesteparten av fritida. Har kjøpt inn ullundertøy og ekstra luer ol. så jeg ikke fryser ihjel.

Julebord

Lørdag 6. desember arrangerte TBTK et lite julebord på Compagniet for 6 personer: Kevin, Espen Arne, Kristin, Bjørn og Jonny. Maten var meget god, og tidligere bordtennisspiller Stig-André Bratteng hadde laget steinbit-retten som Kevin og Bjørn spiste. Ellers kan vi fortelle at Kevin spiste så mye brød m/smør før hovedretten kom på bordet, at han sleit kraftig med å få i seg fisken! Klubbleder Jonny fikk utdelt gave fra klubben, som takk for nok et år med stor innsats for klubben.

Overfall

I forbindelse med norges-cupen i Kongsvinger i begynnelsen av november, var vi (Espen, Kevin, og Bjørn) ute på lørdagskvelden og spiste. Da vi kom ut fra 'gourmet-restauranten, ble vi forsøkt kapret av tre individer fra noe som kalles 'Jesus Revolution'....
De bodde i Oslo, og hver lørdag reiste de til Kongsvinger for å frelse fortapte sjeler! Bjørn stakk av fra gjengen og satte seg i leiebilen, og de to andre, og ble selvsagt stående og småprate med de to jentene i JR-gjengen. JR-gutten gikk etter en stund bort til bilen Bjørn satt i, og ville prate. Han hadde to alternativer: Frelse eller Fortapelse. Etter at de hadde vekslet noen ord med hverandre var konlusjonen til JR-fyren klinkende klar: Bjørn Helge Handegård havner i hælvete...
Espen og Kevin er fremdeles under kritisk vurdering, men må sannsynligvis skjerpe seg!

Limklump

TBTKs Julian Houmb satte en nesten uslåelig klubbrekord lørdag 20/9. Det er en kjent sak at Julian bruker mest lim i klubben (limer 3 lag på hver trening). Nå skulle han fjerne lim fra beleggene, og resultatet var en mildt sagt stor klump lim. På bildet nedenfor vises klumpen sammen med en 40mm ball (ballen til venstre).

limklump

Banankasting

To sentrale medlemmer i TBTK havnet i en skikkelig banankrig (banankasting) torsdag 18.9 2003. Denne meget viktige hendelsen ble observert av sjokkerte tilskuere i forbindelse med treningen på Teoribygget. Det var 1 banan som fikk gjennomgå, og de to kamphanene ga seg ikke før denne bananen var klint utover begges klær og treningslokalets gulv. Vi ønsker god bedring...

Eksamensnytt

TBTKs Kevin Johansen tok torsdag 28. august 2003 hovedfagseksamen i statsvitenskap. Det gikk bra, og Kevin var fornøyd med karakteren. Til de som lurer på hva han skrev om, kan vi opplyse at tittelen bl.a. inneholdt ordet 'anarkosyndikalisme'. Det har ingenting med narkotika å gjøre.

Fødselsnytt

Fred-Ronny Stabel ble mandag 2. desember 2002 far for første gang. Nikolai var 47 cm. lang og veide 3230 gram, og fødselen gikk til ved et planlagt keisersnitt. Alt står bra til med de involverte rapporterer Fred-Ronny. TBTK gratulerer, og ønsker lykke til!

Sosietetsnytt

Tromsø BTK kan nå bringe videre litt kjendisnytt fra jet-set-livet i Oslo. Les mer her.

Søndag 1. desember 2002: Stein-Erik Trondsen på besøk

Etter 20 måneders fravær, dukket plutselig en gammel storhet opp på Teoribygget. Han hadde vært ute og luftet hunden (35 km skitur fra Snarby til Tromsdalen), og stakk innom for å sjekke hva som foregikk (det var KM). Stein-Erik utelukker ikke deltakelse på fremtidige veteran-NM....

Erik Eidesen tar juleferie i Tromsø...

...og i den forbindelse planlegger han å arrangere fotballturnering på Teoribygget. Interesserte bes holde seg i Tromsø i romjula.

7. september 2002: Ingvild i storform

I følge Ingvild Karlsen er Ingvild Karlsen nå i storform, og ønsker å etteranmelde seg til Norges-cup i Bergen. I den forbindelse ønsker hun at Tromsø BTKs hjemmesider legger ut dette fine bildet av seg selv....

Ingvild

Frisør-sjokk

Det blir store endringer på TBTKs serielag denne sesongen. Espen Bertelsen er i militæret, og Erik Eidesen har klipt seg! Sjokknyheten om at Erik bare er en skygge av sitt gamle hår-jeg, slo ned som en bombe i Tromsø i begynnelsen av august. Ryktene sier at Eriks mor under et familieselskap fant fram saksa, og klipte den 8-9 år gamle hestehalen rett av foran sjokkerte tilskuere (etter avtale med Erik). Konsekvensene av hårklippen kan både være positive og negative for TBTK i årets seriespill. For det første vil jo ikke Erik lenger være like baktung som før når han looper forehand, og dette kommer nok til å gi ham en del ekstra poeng. Samtidig kan ikke Tromsø BTK regne med å få noe gratis fra motstandere som tidligere har blitt psyket ut av Eriks 'death-metal'-frisyre. I alle fall kommer ikke Erik til å skille seg fra massen av kortklipte walisere, når han begynner studier i Cardiff i slutten av september.

Erik før og etter

Bodil giftet seg

Den 31. august 2002 giftet tidligere bordtennisspiller Bodil Bjørnå seg med Johnny fra Grimstad. En god del personer med tilknytning til bordtennismijøet var til stede under sermoni og festligheter i Tromsø, i tillegg til mange andre. Til de av våre lesere som ikke vet hvem Bodil er, kan vi opplyse om at hun vant 12-15 norske mesterskap som spiller i Tromsø BTK på 1990-tallet.


Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.