Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Medlemsinformasjon sesongen 2023/2024

Treningstider

Vi har to treningspartier i Tromsø BTK: Rekrutter og viderekomne. Rekruttreningen er for spillere fra 15 år og yngre som ikke har spilt så mye bordtennis tidligere. Det er vanlig at man starter i denne treningsgruppa, og så bytter man gruppe når man har øvd en stund eller har kommet over en viss alder.
Rekrutter trener to dager i uka: Mandager og torsdager kl. 17.30-19.00. Oppstart av denne treningen høsten 2023 er torsdag 24. august. Viderekomne spillere trener to ganger i uka: Mandager og torsdager, begge dager kl. 19.00-21.00. Oppstart torsdag 24. august.
I tillegg er det en valgfri trening uten instruksjon for alle medlemmer hver onsdag kl. 17-19 (klokkeslett kan bli endret).
Det er planlagt åpent hus på tirsdager kl. 18.00-20. Dette er et gratistibud uten trener, og er åpent for alle. Her er det bare å komme og spille! Oppstart høsten 2023 avklares senere.

Hva koster det å spille?

Alle spillere betaler en medlemskontingent som gjelder for det året man betaler, og en treningsavgift som gjelder for sesongen man er inne i. Bordtennissesongen følger skoleåret fra slutten av august til ca. 20. juni.

Rekrutter betaler medlemskontingent på 200,- pluss treningsavgift på 1800,-, til sammen 2000,-
Viderekomne betaler medlemskontingent på 200,- pluss treningsavgift på 2300,-, til sammen 2500,-
Dersom man begynner et stykke ut i sesongen, får man redusert treningsavgiften. Medlemskontingenten på 200,- gjelder uansett når på året man betaler, men vil ikke bli avkrevd igjen før påfølgende sesong.

Innbetaling skjer via Norges Idrettsforbund sitt faktureringssystem. Man melder seg inn i klubbens medlemssystem på følgende måte: Tromsø BTK sender e-post med invitasjon om å melde seg inn. Det betyr at den som skal melde seg inn i Tromsø BTK må oppgi en e-postadresse til oss, slik at en slik invitasjon skal kunne sendes ut. Tromsø BTK kan ikke selv administrere personopplysninger, så disse må den enkelte spiller eller familie ordne med i Min Idrett. Idrettsforbundet sender ut en e-post til registrert e-postadresse med en link til fakturaen nederst i e-posten når registrering er foretatt. V Vi gir nye spillere muligheten til å vente to uker med å betale etter at de har startet, slik at de får litt tid til å bestemme seg for om de skal fortsette i Tromsø BTK.

De som ikke deltar på ordinær trening i klubben kan betale 200,- i medlemskontingent for å støtte klubben. Støttemedlemmer må dermed også sende forespørsel til klubben om de vil inngå i klubbens medlemssystam.

Turneringer

Tromsø BTK deltar på lokale turneringer samt nasjonalt seriespill. Spør en trener om muligheter for å delta på konkurranser eller studer terminlista (under utarbeidelse, dvs. ikke klar enda).


Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.