Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Gamle nyheter sesongen 2002/2003

NB! En del filer/linker kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Flytting av seriekamper

Tromsø BTKs første serierunde flyttes fra 12.-13. oktober til 5.-6. oktober på grunn av kollisjon med Europaliga for damer.

Poengranking i Norge

Kommende sesong skal det prøves ut et system med rankingpoeng i Norge, der alle konkurransespillere får en poengsum tilsvarende ATP-poeng i tennis. Ved deltakelse på terminfestede stevner vil man kunne sammenligne seg med alle andre spillere i Norge. På denne måten økes kanskje interessen for å delta på turneringer.

Ingvild sesongåpner

TBTKs Ingvild Karlsen sesongåpnet 14.-15. september i svensk 1. divisjon. Ingvilds klubb BTK Serve , vant 6-3 i første kamp mot IFK Lund. Vi kommer tilbake med flere detaljer senere.

Skolebordtennis på Teoribygget - Miljøuke for tromsøelever

Vi har nylig hatt besøk av 25-30 skoleelever (7. klasse) fra Borgtun skole på Teoribygget. Skolebesøket var meget vellykket, og kom i stand etter en henvendelse fra skolen, som svært gjerne ønsket å spille bordtennis i Miljøuken (ulike sosiale og miljømessige tiltak). Ovenstående aktivitet/tiltak er et resultat av klubbens aktive samarbeid mot barne- og ungdomsskolene i Tromsø, som for alvor tok fart i vår (april), da over 200 elever fra Borgtun og Gyllenborg (5.- 7. klasse) ble invitert klassevis til klubbens lokaler (Teoribygget). Det at stadig flere nå tar direkte kontakt med klubben for ulike aktiviteter/tiltak er svært positivt, og Tromsø BTK ser dette som et viktig ledd i rekrutteringen av flere utøvere til bordtennissporten, og også for å øke statusen på vår kjære idrett.

Kebnerundan 19.-20. oktober

TBTK tar sikte på å delta med en fyldig tropp på Kebnerundan i Kiruna. Påmeldingsfristen for å delta er 20. september.

Ny serveregel fra 1.9

Fra og med 1. september innføres en ny serveregel i bordtennis. Dette er ment å medføre at en spiller ved serve ikke skal kunne skjule balltreffen for motstander. For å oppnå dette skal ingen av serverens kroppsdeler eller klær være innenfor trekanten som dannes av balltreffen og de to nettstolpene. Se forklaringer på jbtk.net sine sider.

Feil serve

Jonah demonstrerer en ulovlig serve...

Terminliste for Tromsø BTK

Terminlisten for sesongen 2002/2003 er på plass for Tromsø BTK. Den er rikholdig, og tar for seg/omfatter både lokale og nasjonale/internasjonale arrangement for våre medlemmer. Vi gjør oppmerksom på evt. endringer som kan oppstå utover sesongen.

Norgesranking og poengranking

Ny rankingliste for Norge er lagt ut på Norges bordtennisforbunds sider. Der finnes også den uoffisielle poengrankingen som kjøres som et prøveprosjekt i år.

Åpningsstevne for seniorer

19.09: Jonny slo Arne i finalen under åpningsstevnet i TBTK.
Resultater
Ny klubbranking

Ingvild vant og tapte

TBTKs Ingvild Karlsen spiller i år for BTK Serve i 'söderettan' i svensk 1. divisjon, og første seriehelg ga to seire og to tap for klubben fra Laholm. Ingvild vant fire og tapte fire singlekamper.

Jonah Kahn forsterker TBTK

En gammel kjenning fra Nederland skal spille for TBTK i 1. divisjon kommende sesong. Les hva klubbens leder skriver om saken her

.

Jonah og Jonny...

JBTK.NET-bilde

...spiller på samme lag i år. Bildet er tatt under VM i Eindhoven i 1999 (der begge var til stede som 'turister'). FOTO: JBTK.net.

Europaliga for damer

Ingvild Karlsen var med på to av de tre Europaligakampene i 2. Divisjon mot Portugal, Sveits og Belgia, 12-13 oktober. Ingvild spilte mot Belgia og Sveits, og tapte begge sine to singlekamper med 1-3. Detaljer fra NBTF.

Drive-in-stevne for seniorer

3.10: Morten slo Fred-Ronny i finalen under Drive-in-stevnet 3. oktober. Mye bra spill ble vist på Teoribygget to dager før serieåpningen i Grimstad. Resultater. Ny klubbranking

Samarbeid med Kirkens Bymisjon - bordtennis for russiske sjømenn

Tromsø BTK har et meget godt og viktig samarbeid med Kirkens Bymisjon, som går ut på å gi et aktivitetstilbud for russiske sjømenn som befinner seg i Tromsø i en periode. Bordtennistilbudet er på tirsdager kl. 16.00 - 19.00. Og responsen/takknemligheten har vært meget god/stor fra våre barentsvenner, og ikke minst fra Kirkens Bymisjon. Vi er både glad og stolt over å kunne bistå Kirkens Bymisjon, og samtidig bidra til å gi en meningsfull og aktiv fritid til våre russiske venner.

Trenger du sokker?

Hvis du ønsker å støtte TBTK samtidig som du trenger finsokker av god kvalitet, kan du henvende deg til TBTK pr. epost! postmaster@tromsobtk.no

Troms bordtenniskrets

Det ble avholdt ekstraordinært årsmøte i Troms bordtenniskrets i Tromsø 26. oktober. Her ble det besluttet å anbefale å støtte regionaliseringsprosessen som NBTF har startet. Dette vil innebære at særkretsene blir erstattet av fem regioner. NBTFs ting i mai 2003 skal behandle denne saken.

To klasseseiere til Tromsø BTK

Kebnerundan (Kiruna), som i år gikk av stabelen 19.-20. oktober hadde vel 170 deltakere. 11 av disse kom fra TBTK. Morten Pedersen vant Herrer 3, og Fred-Ronny Stabel vant Herrer 4. Her er noen bilder fra turen.

Ingvild...

Ingvild

...er fornøyd, men det var i Grimstad.
FOTO: Michael Brown, Eiker BTK.

God seriestart for TBTK

Seiere for TBTK med 6-0, 6-2, 6-3 og 6-0 over henholdsvis Eiker, Skårer, NEIL og Manglerud i de fire første kampene i årets 1. divisjon, gir håp om at vi kan kjempe om opprykk. Jonah, Jonny, Morten, Ingvild og Arne har alle bidratt til den gode starten.
Tabell.
Enkeltresultater.

Jonah Kahn...

Jonah

...under oppvarming.
FOTO: Michael Brown, Eiker BTK.

Regional Cup 1-resultater

Sesongens første regionalcup ble spilt i Tromsø 26. oktober. Resultater.

Rapport fra regionsamling

Godt utbytte for få spillere, ble status for sesongens første regionsamling. Samlingen ble gjennomført i Tromsø 26. og 27. oktober, og her er en kort rapport.

Troms Topp-12

Den 16. november spilles Topp-12 for seniorer i Troms. Blant de forhåndsuttatte, er det bare Morten Pedersen (skadet) og Erik Eidesen (han er student i Wales) som ikke stiller. Geir Pedersen og Thomas Olsen går inn som reserver. Uttak av spillere finnes her. Alle kampene spilles på samme dag, og det innebærer at hver spiller må spille mellom 33 og 55 sett hver før dagen er omme! Det å få i seg tilstrekkelig mat og drikke underveis, blir viktig for å holde konsentrasjonen oppe. Likevel er det ingenting mot hva spillerne fra Nordland opplevde rundt 1990. De spilte BÅDE Nordland topp-12 OG Nord-Norge topp-12 på samme dag! 22 kamper på hver spiller!!

Norges-Cup i Hokksund

Ingvild Karlsen vant damer junior og damer eldre junior under norgescup-stevnet i Hokksund 2.-3. november. Julian Houmb ble nr. 5 i Herrer B. Resultater.

NY ØKT MED SKOLEBORDTENNIS PÅ TEORIBYGGET

Vi har gjennomført en ny økt (2 timer) med skolebordtennis på Teoribygget torsdag 14/11, med/for 15 ungdommer. Det var Tromstun ungdomsskole (8. klasse), som gjennom prosjektet "elevens valg", ønsket å aktivisere seg med bordtennis. Og vi var som vanlig positivt innstilt til å innfri denne forespørselen!

5.-plass til Ingvild

Sammen med Stine Haga, Skårer BTK, ble Ingvild Karlsen nr. 5 i damer double under Nord-Europeisk mesterskap i Litauen (Vilnius).

Regional-Cup 2 utsettes

Sesongens andre Regional-Cup-stevne, som skulle vært arrangert 10. november, er utsatt. Ny dato for turneringen bestemmes senere.

Tromsø BTK sponses av Butterfly/Sportsline

Det er en stor glede å informere om at Tromsø BTK har inngått en 3 årig (2002-2005) utstyrsavtale med Butterfly/Sportsline. Avtalen innebærer bl.a. at klubben skal kjøpe alt bordtennisutstyr av merket Butterfly gjennom forhandler Sportsline v/Tom Johansen. Som gjenytelse vil klubben få en del utstyr av Butterfly/Sportsline til en betydelig verdi, og ellers meget gode innkjøpspriser på alt Butterfly-utstyr. Første anledning til å se spillere i Tromsø BTK i og med Butterfly-utstyr, blir under første seriehelg i 1. div. i Grimstad 5. og 6. oktober. Prisliste på Butterfly-utstyr.

Treningsoppstart for rekrutter

Mandag 9/9 kl. 18.00-19.00 startet vi med trening for de yngre i aldersgruppa 8-13 år. Det er sannsynlig at treningstilbudet blir utvidet til også å gjelde torsdager kl. 18.00- 19.00. Vi ønsker alle interesserte velkommen på Teoribygget!

NYTT SKOLEBESØK PÅ TEORIBYGGET - LÆRING GJENNOM ARBEID

Vi har i dag mandag 18/11 hatt et nytt skolebesøk på Teoribygget. 7 ungdommer og 4 lærere fra Naustet skole - læring gjennom arbeid (LGA) aktiviserte seg med bordtennis i to timer. Lærer Thorleif Svendsen kan fortelle at; "bordtennis er veldig populært blant elevene, og de har veldig ofte lyst til å besøke Teoribygget". For å få lov til å spille bordtennis i skoletiden må elevene kvalifisere seg gjennom god innsats og oppførsel på skolen.

Gjestebok

Nå har de som besøker Tromsø BTKs internettsider muligheten til å sende en liten hilsen til TBTK. Dette er et prøveprosjekt, men dersom gjesteboka blir brukt flittig, og henvendelsene stort sett er seriøse, kommer vi til å beholde gjesteboka i tiden fremover.
Gjesteboka finner dere her.

Fred-Ronny Stabel vant Troms Topp-12

Den 16. november ble Topp-12 for seniorer i Troms spilt. Fred-Ronny Stabel vant turneringen uten å tape en eneste av de 11 kampene sine. Her er resultatene. Rapport fra turneringen med bilder.

HURRA, TROMSØ BTK FYLLER 20 ÅR!

Fredag 15/11 fylte Tromsø BTK 20 år. I en sådan stund er det naturlig å se seg litt ”tilbake”, for å gjøre opp status over 20 års hektisk aktivitet/virksomhet. Og utover sesongen vil vi presentere diverse historiske artikler på våre internettsider. En mer høytidelig markering av vårt 20 års jubileum vil legges til første del/halvår i 2003!

Kretsmesterskapet: resultater

Kretsmesterskap for Troms ble spilt 30.11 og 1.12. Link til KM-informasjon. Resultater og bilder.

Seriehelg i Tromsø: TBTK fortsatt ubeseiret

Tromsø BTK slo Sarpsborg 2 6-1, Imås med samme sifre, og Ham-Kam med 6-0 under andre seriehelg i 1.-divisjon som gikk 23. og 24. november. Dermed er vi fortsatt uten poengtap etter 7 seriekamper. TBTK stilte med Jonah, Jonny, Fred-Ronny, Ingvild og Morten denne helga. Tabell. Enkeltresultater.

Finlandia Open

Ingvild Karlsen og Stine Haga sørget for å slå Luxemburg 3-2 i første runde i lagkonkurransen under Finlandia Open som startet 5. desember. Ingvild vant den avgjørende kampen. I neste runde ble det som ventet tap 0-3 for Tyskland. I single-klassen vant Ingvild 1 kamp, og ble nr. 27.

Nye rankinglister

Etter kretsmesterskapet, er kretsranking for Troms, og klubbranking for Tromsø BTK justert. Fred-Ronny Stabel topper nå seniorrankingen begge steder etter seirene i Troms Topp 12 og KM. Kretsranking. Klubbranking.

Fotballturnering

Den 30. desember ble det arrangert fotballturnering på Teoribygget for 3. år på rad. Resultater og bilder.

Seriespill 4.-5. januar 2003

Tre seire og ett tap

Tromsø BTK spilte 4 kamper i 1.-divisjon 4.-5. januar. Kampene gikk mot Manglerud, Skårer, Eiker og Imås, og ble spilt i Oslo og Lørenskog. Resultater: Tromsø-Manglerud: 6-2, Tromsø-Skårer: 2-6, Tromsø-Eiker: 6-2 og Tromsø-Imås:6-3. TBTK topper avdeling A med 20 poeng. Tabell. Enkeltresultater.
Ingvild...

Jonah
...ser rimelig fornøyd ut etter kampene!

Regional-Cup 2

Regional-Cup 2 gikk i Tromsø lørdag 11. januar. Resultater.

Norges-Cup på Stord

Sesongens siste Norges-Cup-turnering gikk på Stord 25.-26. januar. Tromsø BTK stilte med Julian Houmb, Robert "Ur slumt" Nilsen og Markus "I siget" Ottosen. Julian fikk 5. plass i Herrer eldre junior. Robert ble nr. 5 i Herrer junior og 9 i Herrer eldre junior. Markus var ikke helt i siget denne gangen, men bare vent... Resultatliste.

Robert blir B-spiller, og Julian klar for Topp-12

Robert Nilsen som vant Herrer C under norgescup-stevnet på Stord blir B-spiller fra 1. februar.
Julian Houmb kommer med stor sikkerhet til å få delta i nasjonal Topp-12 i Herrer eldre junior, etter helgas 5. plass. Julian endte på 14.-plass på sammenlagtlista i klassen, men kineserne som ligger foran Julian har reist tilbake til Kina, og da er Julian inne blant de 12 beste! Plasseringspoeng. Sammenlagtpoeng i norgescupen.
Julian...

Julian limer på tribunen!!!!
...kan forberede seg på ny tur sørover

Tromsø BTK seriemester i 1. divisjon

I dag (4. februar) opplyste NBTF at Skårer mister 3 poeng etter å ha brukt ikke-lisensiert spiller i to lagkamper tidligere i sesongen. Dette betyr at Tromsø BTK har vunnet avdelingen uansett utfall av våre siste kamper, takket være solid matchkvote. Tabell.

serielag
Noen som har lyst til å spille eliteserie neste sesong?

Regional-Cup 3

Tromsø BTKs Fred-Ronny Stabel ble 300 kroner rikere da han vant vant Herrer Åpen under Regional-Cup 3 lørdag 8. februar. Dermed gikk han opp i sammenlagtledelse i herreklassen med 96 poeng. Jonny Ternlind, som ble slått 3-1 i finalen, følger på plassen bak med 87 poeng. Fred-Ronny lovet på forhånd samboeren å spandere eventuelt vinnerbeløp på en bedre middag.
Søndag vant Fred-Ronny også Herrer C. Med 500 kr. totalt som vinnerbeløp i helga, spørs det om ikke skattemyndighetene bør varsles. Resultater (og bilder) fra helgens kamper.
Sammenlagtstillingen i regional-cup i region nord.
Ny klubbranking. Ny kretsranking.

Ingvild + Jörgen = sant

Endelig, etter lang tids venting, fikk Ingvild Karlsen (utflyttet tromsøværing) oppfylt et stort ønske den 13. februar. Hun fikk nemlig trene med verdensmesteren fra 1991, Jörgen Persson (han er fra Sverige). Vi håper at utbyttet var bra, og at fokus var rettet på ballen under hele treningen.

Nils er i form igjen

Etter en litt tung periode resultatmessig, har eks. TBTK-spiller Nils Madsen Haugland kommet i bra form. jbtk.net melder at han gikk til topps i Herrer junior i Trollspelen i Sverige 9. februar. Han slo Arne Marino Aarås (nr. 1 i Norge i juniorklassen) i semifinalen. I Herrer klass 2 kom Nils til finalen, men tapte. Bra innsats Nils!

Siste serierunde

Serieavslutning i Hokksund: Tre seire

Tromsø BTK avsluttet seriespillet i sesongen 2002/2003 på bortebane i Hokksund 15.-16. februar. TBTK hadde tre kamper denne helga, og møtte NEIL og Hamkam på lørdag, og Sarpsborg på søndag. Lørdagens kamper vant TBTK med 6-4 og 6-4, og mot Sarpsborg 2 ble det seier 6-3. Ingvild Karlsen, Fred Ronny Stabel, Julian Houmb og Jonny Ternlind spilte for TBTK, og bidro alle med seire. En ryggskadet Fred-Ronny vant alle de 9 kampene han var involvert i helga (men han møtte de antatt svakeste spillerne). TBTK vant dermed 13 av 14 kamper denne sesongen.

serielag
Disse fire deltok i Hokksund (FOTO: Jan Sandberg)

NNM

Nord-Norsk mesterskap arrangeres 8.-9. mars. Invitasjon og tidsskjema. Trekning (word-fil). Resultater.

Historietime og geografitime

Les mer om en biltur til Hokksund.

Seriespill

Premieutdeling i 1.-divisjon

I forbindelse med NM for senior i Bergen, fikk Tromsø BTK utdelt premien for seieren i 1.-divisjon avdeling A. På bildet til høyre (som for øvrig er tatt av presidenten i NBTF, Øivind Eriksen), er de fem spillerne som deltok på NM. Disse har alle spilt for TBTKs lag i serien. I tillegg har Jonah, Morten og Arne spilt kamper i serien i år.

serielag
Fra venstre: Julian, Jonny, Ingvild, Bjørn, Fred-Ronny

Serieavslutning i Hokksund: Tre seire

Tromsø BTK avsluttet seriespillet i sesongen 2002/2003 på bortebane i Hokksund 15.-16. februar. TBTK hadde tre kamper denne helga, og møtte NEIL og Hamkam på lørdag, og Sarpsborg på søndag. Lørdagens kamper vant TBTK med 6-4 og 6-4, og mot Sarpsborg 2 ble det seier 6-3. Ingvild Karlsen, Fred Ronny Stabel, Julian Houmb og Jonny Ternlind spilte for TBTK, og bidro alle med seire. En ryggskadet Fred-Ronny vant alle de 9 kampene han var involvert i helga (men han møtte de antatt svakeste spillerne). TBTK vant dermed 13 av 14 kamper denne sesongen.

NM for yngre

Tromsø BTK stiller bare med en spiller i NM for yngre som blir arrangert i Oslo 21.-23. mars. Det er 13-åringen Alexander Skogås som for første gang deltar i bordtennisturnering utenfor Tromsø!

LEDER I TROMSØ BTK VALGT INN I STYRET TIL TROMSØ IDRETTSRÅD

Leder i Tromsø BTK, Jonny Ternlind, ble valgt inn som styremedlem i Tromsø Idrettsråd på årsmøtet torsdag 27/2. Han ble valgt inn med akklamasjon. Funksjonstiden er 2 år (2003-2005), og hovedarbeidsområde for Ternlind vil bli idrett, samfunn og integrering. Vi gratulerer med dette viktige tillitsvervet for idretten i Tromsø.

NM for senior

Norsk mesterskap i senior gikk i Bergen 28.2-2.3. Tromsø BTK stilte med 5 deltakere: Ingvild Karlsen, Julian Houmb, Fred-Ronny Stabel, Jonny Ternlind og Bjørn Helge Handegård. I mix double ble det 3.-plass til Fred-Ronny og Ingvild etter glimrende spill, og sammen med Lill-Kristin Wennberg fra bergensklubben Heros ble Ingvild nr. 2 i doubleklassen for damer. I single ble Ingvild nr. 5 (tapte for vinneren Mona Fallgren), og Fred-Ronny ble nr. 9 i herreklassen (tapte for vinneren Geir Erlandsen). Resultatliste.

Ingvild og BTK Serve rykket ned

15. og 16. mars var Ingvild Karlsen i aksjon for sin svenske klubb, BTK Serve. Det ble en seier og to tap, Serve rykker dermed ned. Ingvild vant 3 av 6 kamper i sesongens siste seriehelg.

Tirsdagtreningen utgår

Fra og med 11. mars vil treningen på tirsdager utgå, og dette vil gjelde ut sesongen, eller til annen beskjed blir gitt. Vi satser i stedet på godt oppmøte på mandager og torsdager!

Nord-norsk mesterskap 2003

Ca. 30 deltakere var med under NNM som gikk 8.-9. mars. Fred-Ronny Stabel vant som ventet herreklassen i single. Jonny Ternlind og Julian Houmb vant noe overraskende doubleklassen.
Resultater. Ny kretsranking. Ny klubbranking.

NM for yngre - God innsats av Alexander

Tromsø BTK stilte med 13-åringen Alexander Skogås i NM for yngre som gikk i Oslo 21.-23. mars. I 13-årsklassen kom han på delt 17.plass. Han gikk videre fra pulja, og vant 1. kamp i sluttspillet. I 2. sluttspillrunde ble det tap for Aziz Chaer som til slutt ble nr. 3. I Gutter 15 vant Alexander 2 av 3 kamper i innledende puljespill, men ble slått ut på innbyrdes oppgjør mot to andre i pulja som også hadde to seire! Her er en link til noen bilder fra turen (av ymse kvalitet).

Årsmøte i Tromsø BTK 19/3-03

Tromsø BTK avviklet årsmøte i klubben onsdag 19. mars på Teoribygget. Jonny Ternlind fortsetter som leder, og Kevin Johansen og Bengt Sørvoll er nye som faste medlemmer av styret. Her er det nye styret. Referat fra årsmøtet (word-fil).

NM for junior - To gull og to sølv til Ingvild

Tromsø BTK stilte med Julian Houmb og Ingvild Karlsen i junior-NM, som ble arrangert av Modum BTK 5.-6. april. Ingvild vant lørdag mix double i junior sammen med tromsøværingen Nils Madsen Haugland (som spiller for B-72). De slo Berner/Berner i finalen. I Herrer eldre junior single vant Arne Marino Aarås finalen mot Nils. Veldig bra innsats av Nils som slo Eric Berner i semien og Ali Maqsood i kvarten. Julian ble slått ut i 1. sluttspillrunde av Aaras i denne klassen.
Søndag vant Ingvild juniorklassen (som ventet), og i finalen ble Anna Berner slått 3-0. Ingvild var også i finalen i damer eldre junior single, og der ble det tap 2-3 mot Stine Haga. Ingvild hadde 2-1 og matchball i 4. sett!! Ingvild spilte double sammen med Caroline Folkeson Jensen i eldre junior, og ble nr. 2, etter 1-3 i finalen mot Haga/Folkestad. Bra Ingvild, formen har vært god i det siste. Sammen med Alexander Jokic ble Julian nr. 5 i eldre junior double. I kvartfinalen var de nær å slå finalistene Engebretsen/Rønningen (tapte 2-3).

EM i bordtennis

Tromsø BTKs Ingvild Karlsen deltok i europamesterskapet i bordtennis, som gikk i Cormayeur i Italia i perioden 29.3-6.4. I lagkonkurransen ble Norge nr. 34, og Ingvild vant bl.a. en viktig kamp mot Irland (en kamp som Norge vant 3-2). Ingvild vant 4-0 mot Halldora Olafsdottir fra Island i kvalifiseringsrunden, og gikk til 1. runde i damer single. Der møtte hun Antra Ilkena fra Latvia, og tapte 2-4 etter å ha ledet 2-0 i sett. Dermed var EM over for Ingvild.

Topp-12 i Eldre junior

Tromsø BTK stilte med to deltakere i Topp-12 for eldre junior 26.-27. april. Julian Houmb deltok i herreklassen, og Ingvild Karlsen var med i dameklassen. Ingvild vant alle sine (tre!) kamper med 3-0, og ble dermed selvsagt klassevinner. Julians ble sist i herreklassen!

Innlevering av trøye og drakt

Alle spillere som har TBTKs spillertrøye og drakt, må i løpet av våren levere inn spillertrøye(r) og overdel til overtrekksdrakten til Kevin Johansen. Disse skal påføres klubbnavn m.m., og jobben må være gjort i god tid før sesongstart (høsten 2003).

Topp 12 for senior

Ingvild Karlsen deltok under Topp 12 for senior i Bergen 10.-11. mai. Der ble Ingvild nr. 3. Ingvild kommer ikke til å delta i VM i single og double, så nå gjenstår bare ungdoms-EM denne sesongen for henne (arrangeres i juli).

Klubbmesterskap

8 spillere deltok på klubbmesterskapet for senior 8. mai. Bjørn Handegård vant en jevn finale mot Jonny Ternlind. Kevin Johansen overrasket med å gå til semifinalen. Stein-Erik Trondsen stilte opp og spilte bra. Kanskje får TBTK et bra lag i veteran-NM til neste år? Her finnes resultatene fra klubbmesterskapet. Her er ny klubbranking.

BORDTENNISTINGET I DRAMMEN - TROMSØFOLK MARKERTE SEG

Under Norges Bordtennisforbunds (NBTF) 42. ordinære ting i Drammen 3.-4. mai
ble flere av Tromsø BTKs representanter valgt inn i fremtredende posisjoner i
NBTF.

Jonny Ternlind, leder i Tromsø BTK (TBTK), ble gjenvalgt som visepresident for
tredje gang. Han har innehatt dette tillitsvervet siden han ble innvalgt i
NBTF første gang i Drammen i 1997.
visepresident
Jonny Ternlind
Kevin Johansen, nyvalgt styremedlem i TBTK, ble valgt inn som medlem i bordtennisrådet. Rådet består av 10 medlemmer derav 5 tingvalgte. Jonny Ternlind (visepresident) er utnevnt som en av 3 representanter fra forbundsstyret, sammen med president Øivind Eriksen og styremedlem Kathrine Johnsen.
bordtennisrådsmedlem
Kevin Johansen
Bordtennisrådet har i mandat å vedta endringer i NBTFs konkurransereglement og NBTFs representasjonsreglement, og møter i utgangspunktet annethvert år i januar i de kalenderår det ikke avholdes ting. Odd Handegård, mangeårig bidragsyter og ildsjel i TBTK, ble gjenvalgt som medlem i appellutvalget. UTMERKELSE TIL BJØRN HELGE HANDEGÅRD Bjørn Helge Handegård, nestleder i TBTK i perioden 1997-2003, klubb- og regiontrener m.m. ble tildelt NBTFs minneracket. Denne utmerkelsen kan av forbundsstyret tildeles personer som har utført et godt arbeid for bordtennisidretten.
minneracketfyr


Klubbmesterskap

8 spillere deltok på klubbmesterskapet for senior 8. mai. Bjørn Handegård vant en jevn finale mot Jonny Ternlind. Kevin Johansen overrasket med å gå til semifinalen. Stein-Erik Trondsen stilte opp og spilte bra. Kanskje får TBTK et bra lag i veteran-NM til neste år? Her finnes resultatene fra klubbmesterskapet. Her er ny klubbranking.

Stiga-Cup i Kristiansand

24.-25. mai ble Stiga-Cup i Kristiansand spilt. Region nord stilte med tre spillere i 13-årsklassen: Alexander Skogås (Tromsø), Sondre Solberg (Birtavarre), Kent André Berg (Skjervøy). Lørdag ble det spilt lagkonkurranse, og 'vårt' lag ble nr. 6 av 8 lag. Bra innsats av 3 'ferskinger'. Laget vant 2 av 5 kamper, og seirene kom mot to lag fra Region vest.

Topp 12 for senior

Ingvild Karlsen deltok under Topp 12 for senior i Bergen 10.-11. mai. Der ble Ingvild nr. 3.

Mega-Cup på Lørenskog

31. mai og 1. juni arrangerte B-72 Mega-Cup. Tromsø BTK hadde med disse deltakerne: Ingvild Karlsen, Kevin Johansen og Julian Houmb. Ingvild ble nr. 3 i damer elite. Kevin var godt fornøyd med utbyttet, selv om han godt kunne tenkt seg å gå lengre i Herrer C (tapte for vinneren). Julian spilte periodevis bra i puljespillet i eliteklassen (sa Kevin), men vi har foreløpig ingen detaljer fra hans kamper.

deltakere i mega-cup
Fra venstre: Julian og Kevin

Stiga-leiren 2003

Ca. 120 spillere deltok på den årlige Stiga-leiren som går i Skien 22.-27. juni. Tromsø BTK hadde ikke med noen spillere denne gangen, men stilte med en trener (Bjørn Helge Handegård). Fra region nord stilte tre spillere: Thomas Mikkelsen og Kim André Mikalsen, fra Skjervøy, og Sondre Solberg fra Birtavarre. Erfaringsmessig bruker utbyttet av en slik treningssamling bli veldig godt. 25 timer bordtennis på en uke er mye, men de fleste som deltar, bruker å komme hjem som bedre spillere!


Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.