Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Gamle nyheter for sesongen 2003/2004

Etter hvert som sesongen kommer i gang, og nyhetene strømmer på (og foreldes), vil gamle nyheter legges til denne siden.

NB! En del filer/linker kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Kul fyr
Tickan måtte krype under bordet etter 'tap' for Aziz Chaer

Kul fyr
Tickan hadde oppvisning flere ganger under leiren
Stiga-leiren i Langesund

Årets Stiga-leir ble gjennomført i Langesund 20.-25. juni. Det var vel 90 spillere, og ca. 15 trenere med på leiren. Bjørn Helge Handegård fra TBTK var en av trenerne, og hadde blant annet gleden av å ha tidligere verdensmester i double (fra 1985) Ulf 'Tickan' Carlsson som kollega på to av øktene. 'Tickan' er nå norsk landslagstrener for senior, og var en meget kul type. Faglig innsikt blandet med humor var en kjempesuksess!

oppvarming
Hver treningsdag startet med fellesoppvarming


Dommer
Dommerkurs i Tromsø

  • Det var 12 personer med på dommerkurset i Tromsø 19. juni! Berit Madsen var kursleder, og deltakerne lærte mye nytt.
  • Den 4.-5. september skal det gjennomføres forbundsdommerkurs i Tromsø. Don Alexander blir leder av kurset. Hold av helgen!

Turneringer 8.-9. mai

8.-9. mai ble både nasjonal Topp-12 for senior og Stiga-cup arrangert.
  • Ingvild Karlsen skulle ha deltatt på Topp-12 for damer senior, men måtte holde senga med influensa i stedet.
  • Region Nord var representert med 3 spillere fra Bodø i Stiga-cup: Andreas Wiik, Ole-Magnus Juul og Øyvind Næsje. Selv om de ble sist av 8 lag i lagkonkurransen, og ble utslått i puljespillet i singleklassen, hang de bra med i mange kamper. Ole-Magnus vant en kamp både i lag og single, og det er ikke verst av en fersking!

Stiga-cup
Her er spillerne som deltok i Stiga-cup (Jaran, som står lengst til venstre, var ikke med)

Bordtenniskrets Nord ble etablert

25. april ble Bordtenniskrets Nord etablert. Det var under krets- og regionsledermøtet i Oslo at de nordnorske bordtenniskretsene ble slått sammen til en enhet. Dette innbærer at Troms bordtenniskrets og Nordland Bordtenniskrets legges ned. Styret i den nye enheten kommende år:
Leder: Bjørn Helge Handegård
Nestleder: Kevin Johansen
Medlem: Michael Sjøstedt
Medlem: Håkan Sjøstedt
Medlem:Sigbjørn Skjerpen
Vara: Espen Wiik
Vara: Jonny Ternlind
Revisor: Tor Dahl
I tillegg skal det utnevnes en revisor til, samt to vararevisorer på første styremøte i Bordtenniskrets Nord.

Topp-12 for eldre junior

Kobra BTK (Kongsvinger) arrangerte topp-12 i jenter/gutter 15 og i eldre junior for damer og herrer 24.-25. april. Ingvild Karlsen fra TBTK, stilte i Damer eldre junior, og ble nr. 4. Ingvild møtte tøff motstand siden spillere fra Sverige og Litauen var med, i tillegg til Stine Haga. Mer om Topp-12 på Kobras hjemmeside.

Junior-NM

Tromsø BTK stilte med Ingvild Karlsen i junior-NM som ble arrangert av Eiker BTK i Hokksund 17.-18. april. Ingvild ble nr. 2 i Damer eldre junior single. Hun tapte 1-3 for landslagskollega Stine Haga i finalen. Ellers viser vi til Eikers internettside.
Nils Madsen Haugland (ex TBTK), vant to double-gull under NM: Sammen med Sindre Åteigen vant han Eldre junior double, og med Aleksander Rønning ble det seier i junior double. Nils fikk tredjeplass i både Eldre junior single og junior single. Nils vant også lagkonkurransen sammen med B-72.


JIT

Styremedlem i NIF: Nylig gjenvalgt leder i TBTK, Jonny Ternlind, ble valgt inn i styret i Norges Idrettsforbund under tinget i Sandefjord!

NM for Senior

NM for seniorer ble arrangert av B-72 26.-28. mars. TBTK hadde med Ingvild Karlsen og Julian Houmb.
Resultater lørdag 27. mars: I damer double ble Ingvild nr. 3 sammen med Anna Berner fra B-72. I Mix double ble det også bronse til Ingvild sammen med Geir Erlandsen fra Fokus.
Julian Houmb ble nr. 5 i Herrer B double sammen med Alexander Rønning fra Skårer.
Resultater søndag 28. mars: Ingvild ble nr. 3 i Damer single etter å ha tapt meget knepent 4-2 for vinneren Mona Fallgren i semifinalen. Mona Fallgren - Ingvild Karlsen: 12-10, 10-12, 12-10, 13-11, 6-11, 13-11.
3 tredjeplasser er ikke så verst av Ingvild, selv om hun nok satset på enda bedre plasseringer Se bilde (Ingvild nr. 3 fra venstre!)

Årsmøte i Tromsø BTK

Årsmøtet i Tromsø BTK ble gjennomført 29. mars 2004. Her er det nye styret i TBTK. Referat fra årsmøtet (Word).

Regional-cup 4

TBTK arrangerte sesongens siste lokale turnering på Teoribygget 27.-28. mars. Bare ca. 10 deltakere var med denne gangen. Her er de tre beste i hver klasse:

Herrer Senior

1. Fred-Ronny Stabel, Tromsø BTK (32p)
2. Stein-Erik Trondsen, Tromsø BTK (24p)
3. Bjørn Helge Handegård, Tromsø BTK (16p)
3. Torbjørn Myklebust, Birtavarre BTK (16p)

Herrer Junior

1. Alexander Skogås, Tromsø BTK (16p)
2. Erik Hatlen, Tromsø BTK (12p)
3. Rune Sjøstedt, Birtavarre BTK (8p)

Herrer C

1. Alexander Skogås, Tromsø BTK
2. Rune Sjøstedt, Birtavarre BTK
3. Håkan Sjøstedt, Birtavarre BTK

Gutter 15

1. Rune Sjøstedt, Birtavarre BTK (20p)
2. Alexander Skogås, Tromsø BTK (15p)
3. Erik Hatlen, Tromsø BTK (10p)

Herrer Eldre Junior

1. Erik Hatlen, Tromsø BTK (20p)
2. Rune Sjøstedt, Birtavarre BTK (15p)
3. Alexander Skogås, Tromsø BTK (10p)

Stein-Erik Trondsen ble sammenlagtvinner i seniorklassen, og Alexander Skogås vant Gutter 15, Herrer junior og Herrer eldre junior! Her er sammenlagtstillingen.


NM yngre 2004
Erik og Alexander varmer opp
NM for yngre

Tromsø BTK deltok med tre spillere i NM for yngre 2004:
Erik Hatlen (14 år), Alexander Skogås (14) og Jaran Jensaas Petersen (12). Turneringen gikk i Norheimsund 12.-14. mars.
Alle spillerne gjorde en god innsats, men mangel på erfaring gjorde at det som ventet ble vanskelig å oppnå veldig gode plasseringer. Erik gikk videre til sluttspillet i Gutter 15, og han tapte 16.-delsfinalen mot toppseedete Martin Røste. Alexander hadde ingen enkle motstandere, og røk ut i gruppespillet i 15-årsklassen, men viste innimellom hva som bor i ham (særlig i treningskamper mot trener'n...). Jaran overrasket ved å vinne to kamper i NM (en i Gutter 13 og en i Gutter 15)! I tillegg viste han stor spillemessig fremgang i løpet av turneringen. Ikke verst av en som bare har spilt aktivt i to måneder.
Her er en kort rapport og noen bilder.

Nord-Norge Topp 12

Stein Erik Trondsen vant alle kampene sine i Nord-Norge Topp-12, som ble arrangert i Tromsø 13.-14. mars. Fred-Ronny Stabel ble nr. 2, og Tommy Schjølberg ble litt overraskende nr. 3. Resultater (Word-fil).

Thomas
Thomas Olsen var 'godt fornøyd' med å få være med nok en gang på Topp-12, selv om det ikke ble så mange seire! Her ser vi han under oppvarmingen forrige gang han var med.

Lag-VM i Doha, Qatar

Ingvild Karlsen har deltatt i lag-VM i Doha, Qatar.

Mesterskapet gikk av stabelen i perioden 1.-7. mars, og sammen med Ingvild var følgende spillere med for Norge: Lill Kristin Wennberg, Stine Haga, Geir Erlandsen, Wang Jianfeng, Istvan Moldovan og Raymond Gonzales.

I sin første kamp møtte damelaget England (antatt beste lag i gruppa), og tapte 0-3. Bare Ingvild kapret et sett i åpningskampen.
Senere møtte de også Moldova, og selv om laget løftet seg noe, ble det nok et 0-3-tap. Ingvild Karlsen fikk godkjent av landslagstrener Peter Nilsson til tross for 0-3 (4-11, 9-11, 6-11) tap mot Mocrousov.
Norges damelag møtte Portugal i sin tredje kamp, og der ble det seier 3-2 for Ingvild og laget! Ingvild vant en av kampene sine 3-1 (11-6, 5-11, 11-7, 11-6), og tapte 1-3 i den andre.
3. mars: Norge-Luxembourg: 0-3. Ingvild tapte sin kamp 1-3 mot Simone Haan (11-8, 6-11, 3-11, 7-11).
4. mars: Norge-Irland: 3-2. Ingvild tapte sin første kamp 2-3 mot Gao Jing Yi (11-6, 8-11, 6-11, 11-9, 8-11), men vant den avgjørende kampen 3-2 mot Michelle McGreevy (3-11, 13-11, 11-4, 11-13, 11-8).
Norge ble dermed nr. 4 i innledningspulja (av 6 lag).
5. mars: Ingvild, Stine og Lill Kristin spilte siste kamp i VM mot Tyrkia. Der ble det tap 2-3 (Ingvild tapte sine to kamper), og Norge ble 44 av 61 lag.
Herrelaget ble nr. 14 av ca. 80 nasjoner! Det er den beste VM-plasseringen i lag noensinne.

TROMSØ BTK SPILTE "SKJEBNEKAMPER" I ELITESERIEN PÅ LØRENSKOG

I helgen spilte Tromsø BTKs serielag de tre siste kampene i eliteserien 2003/2004.

På lørdag møtte vårt lag bestående av Jonah Kahn, Ingvild Karlsen, Espen Bertelsen, Arne Davidsen og Julian Houmb, Fokus BTK og B-72. Og søndag sto Laksevåg BTK "på plakaten".

Som ventet ble det tøft å ta poeng, og seriesesongen er nå over, og TBTK rykker ned til 1.-divisjon.

Resultater
TBTK-Fokus: 3-7 (Jonah slo Ali Maqsood, og Ingvild vant mot Terje Herting og Mats Bentzen)
TBTK-B-72: 1-9 (Jonah slo Zhang Miao)
TBTK-Laksevåg: 1-9 (Jonah slo Feng Tao)
Her er korte kampreferat hentet fra B-72s nettside.

JONNY TERNLIND VALGT SOM NESTLEDER I TROMSØ IDRETTSRÅD

På årsmøtet i Tromsø Idrettsråd (TIR) som gikk av stabelen torsdag 12. februar, ble leder i Tromsø BTK (Jonny Ternlind), etter innstilling av valgkomiteen, enstemmig valgt som nestleder i det nye styret.

Ternlind, som ble innvalgt i TIR i 2003, og har bekledt vervet som styremedlem i TIR i kun 1 år, rykket dermed opp et steg. Funksjonstiden er i første omgang i 2 år (2004-2006)!

Til klubbens nettsider sier Ternlind; "Det er en hyggelig tillitserklæring å bli valgt som nestleder i TIR, ikke minst etter kun 1 års funksjsonstid som styremedlem. Jeg hadde i utgangspunktet ett år igjen av min periode som styremedlem, men når jeg fikk denne spennende utfordringen, følte jeg at det var riktig å takke ja."

Jonny Ternlind er valgt for 2 år, og skal fortsette med de samme hovedoppgavene som han har jobbet med det første året; idrett, samfunn og integrering.

Vi gratulerer med valget som nestleder i Tromsø Idrettsråd!
NYTT SKOLEBESØK PÅ TEORIBYGGET

Bordtennis er som svært mange kjenner til en meget populær idrett, og vi får stadig innpass i ulike miljøer, ikke minst i skolemiljøet.

I forrige uke fikk Tromsø BTK en ny henvendelse fra Borgtun skole (5.-7. klasse) v/Friluftslivsgruppa ang. tiltaket "Elevens valg". Etter å kunne velge fritt på "øverste hylle", var lysten størst når det gjaldt bordtennis. Og klubben sa selvsagt ja til en slik hyggelige forespørsel.

En ivrig gjeng på 9 barn/ungdommer spilte bordtennis, og storkoste seg i rundt 2 timer. Vi har for øvrig allerede sagt ja til et nytt besøk fra den samme gruppa senere i år.

Det er ikke tvil om at skolemiljøet er et svært viktig rekrutteringssted for å nå barn og ungdom i bordtennis-Norge!

NNM

Nord-norsk mesterskap ble arrangert 7.-8. februar av Tromsø BTK. Det var ca. 40 spillere med på turneringen som ble spilt på Teoribygget.
NNM var også 3. stevne i årets regional-cup. Her er program med trekning (Word-fil).
Resultater og noen bilder. Her er sammenlagtstillingen i regionalcupen etter 3. turnering (Excel-fil).

FRS
Fred-Ronny forsvarte fjorårsseieren!

Seriespill i eliteserien

Tromsø BTK spilte 4 eliteseriekamper 10.-11. januar. Vi møtte Kurland (Lørenskog), og Modum på lørdag, og Jevnaker og Kobra på søndag. Det ble seier mot Kobra, og tap i de andre tre kampene. Mot Kobra tok vi sesongens første poeng, og selv om det går mot nedrykk, var TBTKs spillere ganske fornøyd med helgen. Vi hang bra med i alle kampene, og var ikke veldig langt fra å kunne ta poeng i de kampene vi tapte. Mot Modum stod det f.eks. 3-3, og de neste 4 singlekampene endte alle 2-3 til Modums spillere.

Resultater:

Tromsø BTK - Modum BTK: 3-7
Tromsø BTK - Kurland BTK: 4-6
Tromsø BTK - Jevnaker BTK: 3-7
Tromsø BTK - Kobra BTK: 6-4 (TBTKs første poeng denne sesongen!)

Her er kampprogrammet. Dette er ei pdf-fil på 410 kb.


jonah
Jonah Kahn og faren Dennis klar for Yonas-pizza (Taco-pizza selvsagt!)

Kretsmesterskapet 2003

Bilder og resultater fra kretsmesterskapet i Troms som ble arrangert i Tromsø 6.-7. desember, finnes her.

rekrutter
Disse deltok i rekrutteringsklassen

Seriespill

Tromsø BTK tapte sine 3 kamper klart under samlerunden i eliteserien i Bergen 29.-30. november. TBTK spilte mot Fokus (1-9), B-72 (1-9) og Laksevåg (0-10). Dette er resultater omtrent som forventet mot noen av de antatt beste lagene i serien. En rapport med bilder finner du her.

INGVILD KARLSEN MED INTERNASJONALT GJENNOMBRUDD I SOC - SWEDISH OPEN CHAMPIONSHIPS

Ingvild Karlsen fra TBTK fikk et internasjonalt gjennombrudd i SOC som gikk i Malmø 19.-23. november.

20. november: I sin første kamp i single vant Ingvild over svenske Anna Berglund med sifrene 11-7, 12-10, 11-8, 4-11, 2-11, 11-9. Ifølge Ingvild spilte hun sin livs beste kamp mot den svenske jenta, som ligger nøyaktig 200 plasser foran på verdensrankingen (Ingvild er nr. 504)! Ingvild møtte Jasna Reed (tidligere Fazlic) fra USA i neste kamp, og tapte der 1-4. Jasna Reed er en av USAs beste damespillere (og OL-medaljør i 1988 for Jugoslavia i double), og nr. 147 på verdensrankingen..
Det ser ut til at Ingvild er inne i en god periode nå. For to uker siden tapte hun meget knepent for Carina Jonsson (Sverige) som er nr. 220 på verdensrankingen. Det var tydeligvis ikke noe blaff...
21. november: I U-21 gikk Ingvild videre til hovedturneringen, etter å ha slått Su Hsien-Ching fra Taiwan 3-1, og Sofia Westholm, Sverige, med samme sifre! Ingvild vinner dermed innledningspulja og er videre til 8.-delsfinalen. Su fra Taiwan er nr. 156 på verdensrankingen!
22. november: U-21: Ingvild fikk walk-over mot Tysklands Laura Stumper i 8.-delsfinalen, og tapte kvartfinalen 0-4 mot den gode ungarske spilleren Georgina Pota (nr. 88 i verden).
Ingvild har vist stort potensiale i SOC, og hun forstår kanskje nå at hun kan gjøre det skarpt også i utlandet i tiden fremover. Med seriøs jobbing på mental trening i tillegg til den fysiske/tekniske delen, kan hun være med på å kjempe jevnt mot gode spillere også på kommende turneringer!

ingvild i SOC
Ingvild (til høyre) sammen med Stine Haga og Ma Lin (Kina) under SOC. Ma Lin er en av verdens beste mannlige bordtennisspillere!

Fazlic
Jasna Reed, USA, slo Ingvild

Regional-cup 2 - bilder og resultater

Tromsø BTK arrangerte sesongens andre regional-cup-turnering 15.-16. november. Resultater helgens kamper (og noen bilder) finner dere her.
Sammenlagtstilling i regional-cupen.

Herrer C
Seierspallen i Herrer C

Europaliga

Ingvild Karlsen fra Tromsø BTK deltok for det norske damelandslaget i Europaligaen i Tallin, Estland 1.-2. november. Sammen med Stine Haga, Lill Kristin Wennberg spilte de mot Moldova, England, Sverige og Estland.
Norge-Moldova: 1-3 (Ingvild vant sin kamp 3-2 over Mititel!)
Norge-England: 0-3 (Ingvild tapte 1-3 for Parker)
Norge-Estland: 3-0 (Ingvild slo Latt 3-1)
Norge-Sverige: 0-3 (Ingvild tapte 2-3 for Carina Jonsson, 9-11 i avgjørende!)
Norge ble dermed nr. 4 i turneringen. Det ser ut til at Ingvild var i god form i Estland. Det å spille helt jevnt med Carina Jonsson tyder på at hun spilte på topp av sin kapasitet.

Norgescup i Kongsvinger

Årets 2. Stiga Norges-Cup ble arrangert av Kobra BTK i Kongsvinger 1.-2. november. Tromsø BTK stilte med Julian Houmb, Espen Bertelsen, Kevin Johansen og Bjørn Helge Handegård. En rapport fra turneringen med noen bilder finner dere her.

Novembersjokk

Erik
Sjokknyhet: Erik Eidesen som bor i Cardiff i Wales for tiden er nå ranket som nr. 15 i Wales (i november 2003)!!!

Kebnerundan 2003

Bilder og resultater for Tromsø BTKs spillere fra Kebnerundan som gikk i Kiruna 25.-26. oktober 2003, finnes her.

TBTK-gjeng
85.7% av TBTKs deltakere på Kebnerundan

Bodil fikk hederstegn

I forbindelse med ledermøtet i Troms Idrettskrets på Bardufosstun 10. oktober, delte Idrettskretsen ut hederstegn til utøvere og ledere som har utmerket seg sportslig nasjonalt, eller på andre måter gjort seg bemerket innen idrettsorganisasjonen. Et meget fortjent hederstegn gikk til Tromsø bordtennisklubbs Bodil Eskedal (tidligere Bjørnå) som spilte aktitivt i perioden 1985-1997. Bodil fikk med seg rundt regnet 15 titler i NM-sammenheng. Prestasjonene blir spesielt imponerende når vi vet at Bodil var sterkt rammet av leddgikt. Høyrehendte Bodil trente seg møysommelig opp til å bruke venstre hånd når hun spilte. Her er et bilde av diplomet hun fikk.

Bodil
Bodil - har byttet ut racket med gitar

TBTK sponses av Tromsprodukt A/S

Tromsø BTK har inngått en spennende samarbeidsavtale med Tromsprodukt A/S i sesongen 2003/2004.
Klubben har fått et hyggelig pengebeløp for å profilere Tromsprodukt på spillerdrakt (rygg), skiltreklame, på klubbens internettsider og i eliteserieprogrammet.
Vi kommer nærmere tilbake til vår nye samarbeidspartner, og i mellomtiden kan dere gå inn på Tromsprodukt sine sider; www.tromsprodukt.no.

Tromsprodukt
TBTK-lederen med spilletrøyereklame
Regional-cup 1 - bilder og resultater

Tromsø BTK arrangerte sesongens første regional-cup-turnering 18.-19. oktober. Resultater fra helgas kamper, og bilder fra lørdag finner dere her.

Alex
Alex - trippelvinner

Serieåpning i eliteserien

Tromsø BTK spilte 4 kamper i forbindelse med årets første samlerunde i eliteserien: TBTK stilte med Jonah Kahn, Ingvild Karlsen, Jonny Ternlind, Julian Houmb, Kevin Johansen og Bjørn Helge Handegård. Selv om alle spillerne kjempet godt, og hang godt med i de fleste kampene, ble det 4 klare tap: 3-7 mot Jevnaker, 2-8 mot Modum, 2-8 mot Kobra, og 0-10 mot Kurland! Men selv om det ble stygge sifre i alle kampene, ble vi ikke direkte utklasset i noen enkeltkamper, og det er jo positivt. Først og fremst var tempoet mye høyere enn vi er vant til, og det gjorde at de fleste spillerne ikke klarte å spille så avspent som det kreves for å oppnå max kvalitet på spillet. Vi satser på at vi blir flinkere fram mot neste samlerunde som går i slutten av november.

Norgescup i Hokksund

Årets 1. Stiga Norges-Cup ble arrangert av Eiker BTK i Hokksund 4.-5. oktober. Tromsø BTK stilte med Ingvild, Jonny, Julian, Espen, Kevin og Bjørn. Detaljer fra turneringen med noen bilder, finnes her.

Månedens sliter for september

Tromsø BTK har kåret TBTKs eliteserielag til månedens sliter for september måned. Vi gratulerer! Det er lenge siden det har blitt trent så mange økter av så mange spillere i løpet av 1 måned på Teoribygget. De 6 eliteseriespillerne som bor i Tromsø, har gjennomført i gjennomsnitt nesten 20 rene bordtennisøkter i september.

Slitere
Tromsøværinger

Treningssamlingen

Tromsø BTK har gjennomført en treningssamling 10.-14. september. Her
kan du lese en liten rapport fra samlingen, og se noen av bildene som er tatt i løpet av uka.

Skolebesøk

I forrige uke var 30 elever i to 7.-klasser fra Borgtun skole på besøk på Teoribygget. Borgtun skole kontaktet TBTK for noen dager siden, og ønsket å spille bordtennis i gymtimen, og dette sier vi ikke nei til. Andre skoler får bare ta kontakt med oss, så kan elevene spille bordtennis i skoletiden!

Månedens sliter for august

Tromsø BTK har kåret Kevin Johansen til månedens sliter for august måned. Vi gratulerer! I tillegg til å trene bordtennis, foreta lange sykkel- og fjellturer, og ha kjæresten (Monica) fra San Marino på besøk, tok Kevin hovedfagseksamen i statsvitenskap denne måneden. Der holdt han prøveforelesning, og ble etter eget utsagn tynt skikkelig med intrikate spørsmål under eksaminasjonen. En velfortjent utmerkelse med andre ord!

Arbeidsjern
Kevin sammen med Monica fra San Marino og klesplagg fra Tunis

Arbeidsjern
Kevin i aksjon

Treningen er i gang

Seniorspillerne som har ambisjoner om å delta på eliteserielaget, har startet oppkjøringen mot sesongen. Nybegynnere må vente til begynnelsen av september før vi starter opp treningen. Andre aktive konkurransespillere som ikke er aktuelle på serielaget, kan også være med på opplegget som serielaget kjører.

Poengranking

Fra og med 1. september blir det innført et poengrankingsystem som vil gjelde som offisiell ranking i Norge. Forrige sesong ble systemet prøvd ut, og de som deltok i terminfestede turneringer, har fått en poengsum som er ment å fortelle noe om nivået til spilleren. 1. august-rankingen (som fremdeles er uoffisiell), kan dere finne på NBTFs internettsider: Poengranking

Aktive bordtennisspillere

TBTKs spillere ligger ikke på latsiden i sommer. Bordtennistreningen har startet tidlig, og nå er også den fysiske treningen i gang. Espen, Kevin, Jonny, Bjørn og Ingvild stilte på Valhall for løpetrening onsdag 6. august i regn og vind. Ingvild mangler på bildet nedenfor. Hun tok 'lappen' tidligere på dagen (vi gratulerer!), og hadde problemer med å finne fram til friidrettsbanen i hjembyen...

trening i regn
Fra venstre: Espen, Kevin og Jonny

Terminliste for kommende sesong

NBTF har utarbeidet et utkast til ny terminliste for sesongen 2003/2004. Denne finnes her.

Ingvild spiller i eliteserien

Tromsø BTK har fått dispensasjon av NBTF til å bruke Ingvild Karlsen i eliteserien kommende sesong! Det betyr at TBTKs argumenter om å få bruke henne i herreserien har blitt tatt til følge. Det er nemlig ingen selvfølge at man får bruke damespillere i toppserien. Da gjenstår det å se om hun tar en plass på laget når seriespillet starter...

trening i regn
Ingvild

Månedens sliter

Tromsø BTK har kåret Espen Bertelsen til månedens sliter for juli måned. Vi gratulerer! Espen var den som trente flest bordtennisøkter i juli, og han var ansvarlig for polering og boning av golv i ganger og oppholdsrom på Teoribygget. Espen jobber til daglig også steinhardt på Havbruksstasjonen i Kårvika, der han virkelig får vist både muskelstyrke og lederevner. Se bilder! Bilde av Espen i båt. Nok et blide av Espen

Arbeidsjern
Espen plager fisk

Arbeidsjern
Sliter i arbeid


Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.