Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2009/2010

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Video fra SNC i Bodø

21.6.2010

Her er en liten videosnutt fra Stiga Norgescup i Bodø i januar 2009. Jinyang Yu fra Tromsø spiller mot Jo Vegar Haugen fra Vikåsen.


Glimt fra 2007

21.6.2010

Vi har funnet fram videoopptak fra april 2007 som viser treningsspill. Ta en titt på bl.a. Egil og Jinyang fra en tid da de var ferske spillere.


Resultater fra klubbmesterskapet i TBTK

20.6.2010

Ca. 15 spillere var med på klubbmesterskapet i Tromsø BTK. Klubbleder Erik spanderte frukt, mineralvann og Twist, og samtidig som at turneringen markerte sesongavslutning for den sportslige aktiviteten, ble det også en sosial markering. Her er resultatene:

Yngre (7 deltakere)

1. Johan Wind
2. Tobias Berger
3. Martin Woll
3. Tolu Adekoya

Herrer junior (7 deltakere)

1. Jinyang Yu
2. Egil Johansen
3. Kristoffer Nilsen
3. Johan Wind

Herrer senior (8 deltakere)

1. Stein-Erik Trondsen
2. Jonny Ternlind
3. Jinyang Yu
3. Erik Eidesen

Gutter/jenter double (3 par)

1. Johan Wind/Tobias Berger
2. Ingrid Woll/Kristine Schjølberg
3. Martin Woll/Stian Joachim Olsen

Herrer double (3 par)

1. Jinyang Yu/Egil Johansen
2. Erik Eidesen/Kristoffer Nilsen
3. Odin Dyrkolbotn/Anders Ritland

Klippet nedenfor er hentet fra puljespillkampen mellom Stein-Erik Trondsen og Erik Eidesen som Erik vant.


TBTK på youtube

18.6.2010

Her er en liten videofilm tatt med et mobilkamera som viser spill i TBTKs lokale etter at det nye gulvbelegget er lagt. Kvaliteten på filmen er så som så, men kvaliteten på belegget er meget bra, og det er mye lettere å bevege beina enn enn på kunstgresset! I tillegg blir kontrasten mellom ball og gulv enda bedre enn før.


Klubbmesterskap

11.6.2010

Det skal arrangeres klubbmesterskap i Tromsø BTK lørdag 19. juni. Vi kommer til å arrangere klasser for senior, junior, og yngre, samt en doubleklasse. Hvis det er interesse for det blant de yngste spillerne, kjører vi en doubleklasse også for de som er født etter 1.1. 1994. Vi kommer til å starte turneringen kl. 10.00. OPPMØTE SKJER SENEST 30 MINUTTER FØR START AV KLASSENE. Foreløpig tidsskjema:

 • Kl. 10.00: Herrer double
 • Kl. 10.00: Yngre
 • Kl. 11.00: Gutter double
 • Kl. 11.30: Herrer junior
 • Kl. 13.00: Herrer senior

NB! Justerte tider.

Startkontingent: Senior 60,-; Junior 50,-; Yngre 40,-; Herrer double 50,- pr. spiller; Gutter/jenter double 40,- pr. spiller.


Nytt gulvdekke

1.6.2010

Mandag 31.5 ble det lagt nytt gulvdekke i TBTKs treningslokale. Det gamle kunstgresset er historie; nå er det et gummidekke som gjelder. Det blir interessant å se hvordan dekket fungerer under spill, og foreløpig har ikke belegget blitt testet. Belegget er finansiert ved hjelp av midler fra Tromsø Kommune og Norges Bordtennisforbund, og TBTK takker for støtten! For dem som er interessert i noen kvadratmeter kunstgress (ca. 20 år gammelt) er det mulig å hente hos oss. Vi har ca. 300 kvm som er delt opp i biter på ca 15-20 kvm hver!

gulvdekke
Nå er gulvet i treningslokalet dekt av et rødt gulvbelegg. Fotograf: Erik Eidesen m/mobil.

Oppsummering NNM

26.4.2010

Tromsø BTKs deltakere på NNM gjorde en veldig god innsats på årets nordnorske mesterskap. 10 klasseseire ble det på de 14 klassene vi stilte opp i. Jinyang Yu var turneringens dominerende spiller. Han vant "hovedklassen" Herrer åpen, og i tillegg Herrer eldre junior, Herrer junior, Herrer double og Herrer B. I finalen i Herrer åpen utkasset han klubbkamerat Bjørn Helge Handegård og viste "bestnårdetgjelderspill". Det var imponerende med tanke på at det var første gang han slo Bjørn i trening eller konkurranse, og settsifrene sier sitt: 11-5, 11-5, 8-11, 11-2 (Bjørn ledet 2-0 i fjerde sett...). Johan Wind tok tre klasseseire, kanskje litt overraskende for noen, men ikke for oss. Han vant Gutter 15 rekrutter, Gutter 13 og Gutter double (sammen med Tobias Berger). Johan er en smart spiller som kommer til å bli en enda vanskeligere motstander når fotarbeid og forehandloop finpusses. Ellers vant forhåndsfavoritten Kristoffer Nilsen Gutter 15, etter seier 3-1 i finalen mot den gode jentespilleren Maja Haugen Gjelle fra Kanebogen BTK. Kristoffer viste sterk vinnervilje i finalen, og klarte å kontrollere finalenervene bra slik at resultatet ble slik han ønsket. En annen forhåndsfavoritt som innfridde var Bjørn Helge Handegård i Veteranklassen over 35 år. Med skade i overarmen sevet, kuttet og blokket han seg til seier mot nyvalgt leder i Bordtennis - Region Nord, Bjørn Idar Lillevoll fra Narvik BTK. Egil Johansen vant double samen med Jinyang, og var i tillegg tapende finalist i Herrer eldre junior og Herrer junior. I søndagens finale i den eldste juniorklassen viste Egil hva som bor i ham, og hadde 2-0 i sett på Jinyang, og ledet med et par tre poeng i både 3. og 4. sett. Men Jinyang er ei hard nøtt å bryne seg på når kamper skal avgjøres, og dette fikk også Egil erfare denne gangen. Men måten Egil kjempet på, og skuffelsen han viste over å ikke vinne, tyder på at det bor en fighter i Egil også! TBTK har ikke hatt en spiller med samme tøffe mentale styrke som Jinyang siden Yngve Madsen spilte for snart 20 år siden (Yngve var beste juniorspiller i landet i 1990 og 1991). TBTK-nettsidens utsendte medarbeider lot seg også imponere av Tobias Berger og Johan Olsen Gravroks innsats. Tobias ble nr. 2 i Gutter 15 rekrutter, og var meget nær å ta en plass i semifinalen i Gutter 15. Og doubleseier i gutteklassen var overraskende, men desto mer gledelig. Johan G. var vår yngste deltaker, og fikk flere fine plasseringer. Det ble 2.-plass i Gutter 11, og 3.-plasser i Gutter 10 og Gutter 13, og det var imponerende at han klarte å presse Magne Schytte fra Rana BTK til et avgjørende sett i semifinalen i Gutter 13! Det ble ingen voldsomt fremskutte plasseringer for Dag Sture Olsen og Odin Dyrkolbotn i NNM, men det står ikke på innsatsen, og disse to er i så måte gode forbilder for våre yngre spillere.
Bodø BTK gjennomførte et imponerende arrangement med over 100 deltakere fra 8 klubber og spill på 20 bord, og dette var største regionsturnering på over 20 år. Arig var det å møte ledere fra de andre klubbene i Nord-Norge, og her ser det ut til at alle klubbene som deltok har kjempefolk som drar lasset, og det gir oss tro på at nordnorsk bordennis kan ha flere gode år foran seg med bra vekst i antall spillere og i spillestyrke. Resultatliste. Bilder tatt av Bodø BTK.


NNM i Bodø

20.4.2010

Tromsø BTK har meldt på 10 spillere til NNM i Bodø 24.-25. april: Jinyang Yu, Egil Johansen, Odin Dyrkolbotn, Bjørn Helge Handegård, Dag-Sture Olsen, Johan Olsen Gravrok, Anders Ritland, Tobias Berger, Johan Wind og Kristoffer Nilsen skal forsvare TBTKs ære i regionsmesterskapet. 104 deltakere fra 8 klubber er meldt på. Dere kan lese mer om turneringen på nettsidene til Bodø BTK

.

NM for junior og eldre junior

19.4.2010

Tromsø BTK skulle ha stilt med fem spillere under NM for junior og eldre junior som ble arrangert av Larkollen IL 16-18. april. Men Jinyang Yu, Andreas Sætermo, Egil Johansen, Jonas Andersen og Kristoffer Nilsen kom seg ikke på NM på grunn av askeskyen som har lammet flytrafikken i Europa.


Invitasjon til NNM i Bodø

19.3.2010

Bodø BTK inviterer til sesongens 3. Regional-Cup i Bodø 24.-25. april. Dette er samtidig nordnorsk mesterskap. Her er en link til invitasjon og påmeldingsskjema. TBTK-spillere som ønsker å delta, kan skrive seg opp på påmeldingslista som henger i treningslokalet, eller sende en e-post til postmaster(at)tromsobtk.no. Merk påmeldingsfristen 12.4.


Seriespill i Tromsø

14.3.2010

13. og 14. mars ble den nordnorske 3.-divisjonsavdelingen (avd. F) avsluttet.

Det ble spilt ni kamper, og her er resultatene:

KampLag 1Lag 2Resultat
1Tromsø BTK 2Rana BTK 28-2
2Bodø BTK 2Tromsø BTK2-8
3Tromsø BTK 2Rana BTK8-2
4Bodø BTK 2Rana BTK 25-5
5Rana BTKTromsø BTK0-10
6Bodø BTK 2Tromsø BTK 25-5
7Rana BTK 2Rana BTK6-4
8Bodø BTK 2Rana BTK6-4
9Tromsø BTKRana BTK 210-0

Tabell og enkeltresultater fra 3.-divisjon avdeling F, finner dere på Norges bordtennisforbunds seriespillside. Jinyang Yu fra TBTK ble for andre år på rad årets lagspiller. Tromsø BTK rykker dermed opp til 2.-divisjon. For at vi skal klare oss i 2.-divisjon må laget forsterkes. Dels må juniorspillerne våre - som har vært stammen i laget som rykket opp - bli bedre, og dels må vi nok også bruke noen etablerte seniorspillere som også trener bra før sesongstart til høsten. Uten en enda bedre treningsinnsats enn tidligere (mengde og kvalitet), og drahjelp fra noen av de gode seniorspillerne som finnes i byen, blir oppholdet i 2.-divisjon av det korte slaget. Det er nemlig himmelvid kvalitetsforskjell på den nordnorske 3.-divisjonsavdelingen og allnorsk 2.-divisjon.


RC2 i Harstad

22.2.2010

Totalt 53 spillere deltok på regionalcup 2 i Harstad 20.-21. februar, og Tromsø BTK hadde 12 av dem: Dag-Sture Olsen, Johan Olsen Gravrok, Kristoffer Nilsen, Jinyang Yu, Jonas Andersen, Odin Dyrkolbotn, Tobias Berger, Erik Eidesen, Egil Johansen, Adrian Fuglesang, Ingrid Woll og Martin Woll. Alle viste god innsats og fin sportsånd. Ca. 400 kamper ble spilt under RC2 som ble arrangert i samarbeid mellom Kanebogen BTK og Tromsø BTK. TBTKs Jinyang Yu vant hovedklassen (Herrer A) ved å slå klubbkompis Erik Eidesen i finalen. Ellers vant Erik Eidesen Herrer B, og Jinyang vant også Herrer Eldre Junior og Herrer Junior.
I de yngre klassene ble det flere gode plasseringer til TBTK-spillerne, som fikk mange kamper mot passe nivå. Johan Olsen Gravrok vant for eksempel litt overraskende Gutter 11. Deltakere fra Kanebogen, Narvik, Mo i Rana og Bodø var med på turneringen i tillegg til TBTK, og i de yngre klassene har de andre klubbene flere talentfulle spillere. Her er resultater i de ulike klassene.


TBTK kjøper mobilt gulv

8.2.2010

Tromsø BTK har bestilt mobilt gulvdekke til treningslokalet. Vi har tidligere fått 45.000 kroner i støtte av Tromsø kommune til kjøp av gulvdekke, og nå har TBTK fått tilsagn om 24.000 kroner i spillemidler vis Norges Bortennisforbund. Vi har bestilt gulvdekke for 77.700 kroner inkludert frakt, og dette skal erstatte dagens kunstgressdekke (som var 1.-generasjonsdekke i Skarphallen). Teppet har fungert bra til å gi god kontrast mellom ball og gulv, men har bidratt til at vi har hatt store støvproblemer på Teoribygget, til irritasjon for enkeltes luftveier - særlig astmatikeres! Nå er det sannsynlig at vi må ut av nåværende lokale i løpet av forholdsvis kort tid, og da kan vi ta med oss gulvdekket til vårt nye tilholdssted. Her er tildelingsbrevet på spillemidler.

gulvdekke
9 ruller a 24 kvadratmeter skal legges ut på denne måten


Invitasjon til Regional-Cup i Harstad

21.1.2010

Kanebogen BTK inviterer til sesongens 2. Regional-Cup i Harstad 20.-21. februar. Her er en link til invitasjon og påmeldingsskjema. Merk påmeldingsfristen 12.2. TBTK-spillerne som ønsker å være med kan melde seg på påmeldingsskjema i treningslokalet, eller sende e-post til TBTK.


Tromsøværinger i aksjon under seriespill i Oslo

14.1.2010

Tromsø Bordtennisklubb var ikke med under seriespillet i 2.-divisjon 9.-10. januar, men det var tre tidligere TBTK-spillere som var med likevel: Espen Bertelsen og Kevin Johansen fra Bodø BTK, og Jim-Vegard Solgård som spiller for Fokus BTK. Jim-Vegard som spilte for TBTK på 80-tallet og litt innpå 90-tallet har vært spillende trener i Son BTK de siste to sesongene, men har tatt overgang til osloklubben. Espen og Kevin må for øvrig jobbe ekstremt hardt for at BBTK skal holde seg i 2.-div. ettersom Bodø har 0 poeng på de første 9 kampene i sin avdeling.

EX TBTK-folk
Fra venstre: Jim-Vegard, Kevin og Espen

Nyttårsturnering i fotball

30.12.2009

Tromsø bordtennisklubb har for 10. gang gjennomført nyttårsturnering i fotball på Teoribygget 30. desember. Her er en link til vår fotballside med en link til årets resultater.


Mørketidscupen 2009 - Resultater

22.11.2009

Mikael Krekula fra Norrskenet BTK (fra Pajala i Sverige) dominerte Mørketidscupen som ble arrangert i Tromsø 21.-22. november. Han van Herrer Elite, Totally Open, og Totally Double (sammen med Johannes Ylipää), og Herrer Eldre Junior. Nils Madsen Haugland fra Tromsø BTK var tapende finalist i de første tre klassene. Nils spilte med Erik Eidesen i double. TBTKs Egil Johansen vant Herrer Junior etter bra spill, Kristoffer Nilsen fra TBTK ble nr. 2 i Gutter 15 bak Sebastian Olsson fra Kebnekaise BTK (Kiruna), og Viljar Dunderovic (TBTK) klarte en fin 2.-plass i Gutter 12, etter finaletap for Kebnekaise BTKs Filip Broström. Brostrøm var beste spiller under 13 år, med klasseseire i Gutter 11, Gutter 12 og Gutter 13. Ellers vant Narviks Simon Andreassen både Herrer C og Gamle Helter. Resultatlista for alle klassene. Bilder fra turneringen finner dere her.

Treningssamling
Erik Eidesen var den eneste som spilte helt jevnt med Mikael Krekula under MC09.
På bildet klarer han nesten å se på ballen

Mørketidscupen 2009 - Nær 80 påmeldte

20.11.2009

Tromsø Bordtennisklubb skal for 2. år på rad arrangere Mørketidscupen. I år spilles turneringen 21. og 22. november i Breivika idrettshall. nesten 80 spillere har meldt seg på årets Mørketidscup. Se turneringens nettside her for mer informasjon.

Treningssamling
Tidligere stjernespiller Geir Pedersen i aksjon under Mørketidscupen 2008

MC 2009

Treningssamling i Tromsø

7.11.2009

Regionsutvikler Jan Berner var trener på regionsamlingen som ble arrangert i Tromsø i Tromsø BTKs treningslokale 6.-8. november. Jan Berner har vært i Tromsø på samling flere ganger tidligere, og har bl.a. vært landslagstrener i en rekke land. Det ble også gjennomført også klubbtrenerkurs/klubbutviklingsmøte to av dagene med Jan Berner som kursleder.

Deltakere på samlingen var 3 spillere fra Kanebogen BTK og i overkant av 10 fra Tromsø BTK, og på klubbtrenerkurset var også Narvik BTK representert. Mange av spillerne på samlingen er forholdsvis ferske spillere, og Jan Berner har derfor lagt mest vekt på grunnteknikk og basisferdigheter ved bordet på treningene.


Her er bilder fra lørdagen. Klikk på miniatyrbildene for større bilde!


Nordkraft-Loopen i Narvik

1.11.2009

Narvik BTK arrangerte Nordkraft-Loopen 31. oktober-1. november. Det var med ca. 60 spillere, og Tromsø BTK hadde med 12 av dem: Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn, Jinyang Yu, Egil Johansen, Kristoffer Nilsen, Tobias Berger, Tolu Adekoya, Jonas Andersen, Andreas Sætermo, Viljar Dunderovic, Martin Woll og Ingrid Woll.
Erik Eidesen var turneringens beste seniorspiller, og Jinyang Yu var beste juniorspiller. I tillegg vant Jinyang og Egil Johansen Herrer double. Ellers var det en fin fordeling av klasseseire til Rana BTK, Narvik BTK, Bodø BTK, Oppegård IL og Kanebogen BTK. Her er resultatlista.
Bilder fra Nordkraft-Loopen tatt av Narvik BTK.


Erik vant Herrer A og Herrer B i Narvik (Foto: Narvik BTK)

Kebnerundan 2009

5.10.2009

Tromsø Bordtennisklubb hadde med 12 spillere på årets utgave av Kebnerundan som gikk i Kiruna 3.-4. oktober: Nils Haugland, Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn, Jinyang Yu, Egil Johansen, Kristoffer Nilsen, Jeppe Goll, Jon Machlik, Sebastian Jennerwein, Viljar Dunderovic, Martin Woll og Ingrid Woll. Plasseringsmessig var det Erik Eidesen som gjorde det best med seier i Herrer 3, og 2.-plass i Herrer 2. Jinyang Yu fikk 3.-plass i Herrer 3. Nils Haugland ble nr. 9 i Herrer Elite etter å ha tapt 3-2 i 8.-delsfinalen mot Akexander Borovik som vant hovedklassen i Kebnerundan i år. Ellers viste både Egil, Kristoffer og Jinyang at de har blitt mye bedre det siste året, og kan snart ta steget opp blant premievinnerne i juniorklassen hvis de fortsetter den gode satsingen. Vi hadde med 6 rekrutter til Kiruna, og dette var en meget fin gjeng å ha med på tur! I tillegg viste de kjempeinnsats i alle kampene. Martin gikk videre til sluttspillet i Gutter 12, og Ingrid gikk til A-sluttspillet i Gutter 10, og ellers var det flere av spillerne som hang godt med i kampene, selv om de nettopp har begynt å spille.


Linker til resultater på arrangørens nettside kebnebtk.se

Bilder fra turneringen ser dere nedenfor. Klikk på miniatyrbildene for større bilde!


Resultater fra seriekampene i 3.-divisjon

30.9.2009

1.- og 2.-laget til Tromsø BTK spilte mot Rana 1, Rana 2, Bodø 2 og Kanebogen under samlerunden i 3.-divisjon i Bodø 26.-27. september. Her er resultatene:

 • TBTK 1 - Kanebogen: 9-1
 • TBTK 1 - Bodø 2: 7-3
 • TBTK 1 - Rana 1: 8-2
 • TBTK 1 - Rana 2: 10-0
 • TBTK 2 - Kanebogen: 7-3
 • TBTK 2 - Bodø 2: 5-5
 • TBTK 2 - Rana 1: 5-5
 • TBTK 2 - Rana 2: 8-2

Herøy BTK møtte ikke til kampene i Bodø, og kampene ble derfor satt til 10-0 i favør av tromsølagene.

TBTK 1 stilte med Jinyang Yu, Egil Johansen, Jonas Andersen og Odin Dyrkolbotn, og TBTK 2 hadde Erik Eidesen, Kristoffer Nilsen, Tobias Berger, og Johan Wind på laget.

Tabell og enkeltresultater fra 3.-divisjon avdeling F, finner dere på Norges bordtennisforbunds seriespillside. Her kan dere se hvem som ligger best an til å bli årets lagspiller.


Serierunde i 3.-divisjon

25.9.2009

TBTK deltar med to lag i årets seriespill i 3.-divisjon. 26.-27. september spiller våre to lag mot Bodø 2, Rana 1, Rana 2 og Kanebogen i samlerunden i Bodø. TBTK stiller med omtrent samme lag som i fjorårssesongen. Årets første seriekamp ble for øvrig spilt 17. september mellom Tromsø 1 og Tromsø 2, og her ble det en klar seier til 1.-laget.

Tabell og enkeltresultater fra 3.-divisjon avdeling F, finner dere på Norges bordtennisforbunds seriespillside. Der befinner seg allerede kampresultatene fra internoppgjøret mellom vår to lag.


Regional-cup 1 i Mo i Rana

15.9.2009

Jinyang Yu fra Tromsø BTK var beste spiller under regional-cupen i Mo i Rana, med 4 klasseseire. Han vant Herrer Junior, Herrer Eldre Junior, Herrer C og "hovedklassen" Herrer A. I tillegg gjorde TBTKs andre spillere i turneringen en god innsats med flere gode plasseringer. Egil ble f.eks. nr. 2 i begge juniorklassene, og Kristoffer ble nr. 2 i "sin" klasse - Gutter 15. Her er resultatlista.


Regional-cup 1 i Mo i Rana

10.9.2009

Tromsø BTK stiller med fire spillere på sesongåpningen i Mo i Rana: Odin Dyrkolbotn, Egil Johansen, Kristoffer Nilsen og Jinyang Yu. Ellers er det bra deltakelse i de fleste klassene, og det skal etter planen spilles 341 kamper i løpet av helga. Her er et foreløpig tidsskjema for turneringen.


Åpent hus starter opp etter sommerferien

25.8.2009

Tromsø BTK starter opp igjen etter sommerferien med sitt "åpent hus"-tilbud tirsdag 25. august kl. 18. Alle som ønsker å spille bordtennis kan gjøre dette uten kostnader hos oss på tirsdager kl. 18-20.


Terminliste for 3.-divisjon avd. F

24.8.2009

Region Nord har nå satt opp en endelig terminliste for sesongens spill i 3.-divisjon. Terminliste i 3.-divisjon avdeling F.


Innbydelse til Kebnerundan i Kiruna

19.8.2009

Kebnekaise BTK arrangerer Kebnerundan i Kiruna 3.-4. oktober. Innbydelsen til turneringen finner dere på Kebnekaise BTKs nettside.


Sesongstart i Tromsø BTK

18.8.2009

Vi kjører i gang ny sesong 2009/2010 mandag 24.08.09.

Foreløpig blir det samme treningstider som før sommeren, men vi jobber med å få mer spilletid til alle sammen.

 • Rekruttrening kl. 18
 • Viderekomne kl. 19
Det vil bli sendt ut og delt ut mer info så snart som mulig, men håper alle tar en titt på terminlista for kommende sesong.

Mvh Erik S. Eidesen
Leder i Tromsø BTK


Innbydelse til Regional-Cup 1 i Mo i Rana

11.8.2009

Den 12.-13. september er det turneringsstart i Nord-Norge. Det er Rana BTK som arrangerer sesongens første regionalcup i Mo i Rana. Innbydelsen til turneringen finner dere på Region Nords nettside.Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.