Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2010/2011

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Treningslokalet er midlertidig stengt

16.5.2011

Treningslokalet til Tromsø BTK er midlertidig stengt. Det blir derfor ingen organisert trening mandag 16. mai. Årsaken til dette er brannsikkerheten i lokalet som i følge brannvesenet ikke er god nok. Vi håper å løse dette så raskt som mulig.


NNM-resultater

10.4.2011

50 spillere var med da Tromsø BTK arrangerte Nordnorsk mesterskap i Krokenhallen i Tromsø 9.-10. april. 5 klubber var med, og alle klubbene markerte seg med klasseseire. Tromsø BTK vant åtte klasser: Herrer åpen, Herrer double, Herrer B, Herrer C, Veteran 35, Herrer eldre junior, Jenter 13, og Rekrutt 15. I tillegg ble det åtte 2.-plasser på TBTK.

Her er resultatlista fra turneringen.

Se ellers infosiden for NNM her.


Informasjon NNM

08.04.2011

Tromsø Bordtennisklubb arrangerer Nordnorsk mesterskap i Tromsø 9.-10. april 2011. 52 spillere fra 5 klubbere har meldt sin ankomst. Infoside for NNM 2011. På infosiden finner dere bl.a. en oversikt over deltakere og tidsskjema for turneringen.


Siste samlerunde i 2.-divisjon

20.03.2011

Tromsø BTK spilte de siste fire kampene i 2.-divisjon på Larkollen 19.-20. mars. Denne gangen stilte vi med Kristoffer Nilsen, Odin Dyrkolbotn, Andreas Sætermo og Johan Wind. På forhånd forventet vi fire klare tap, og vi tapte da også 0-10 i alle kampene mot hhv. Larkollen, Lynild, Sarpsborg 2 og Vikåsen. P.g.a. mange forfall stilte vi med et veldig reservepreget mannskap denne gangen, og Kristoffer, Odin, Andreas og Johan skal ha stor honnør og takk for å ha stilt opp og ha gjort en god innsats.
Hvis vi skal summere opp denne sesongens seriespill, fikk ikke opprykket til 2.-divisjon den ønskede effekten for treningsmengde og satsing blant klubbens spillere. Enkelte hederlige unntak er det, men skal man ha noen som helst mulighet til å hevde seg i allnorsk bordtennis, kreves det atskillig mer enn det som har vært vist denne sesongen. Vi skulle satse på et ungt lag med lite erfaring, og vi håpet at opprykket til 2.-divisjon ville få våre spillerne til å satse mere (trene mere og konkurrere mere) for å heve seg de nødvendige hakkene opptil et passe 2.-divisjonsnivå. Det skjedde ikke. Ved to tilfeller i år har vi også hatt store problemer med å stille fullt lag i seriespillsammenheng. Vi ble disket i 3.-divisjon fordi vi ikke stilte med fullt lag i Narvik, og vi fikk av ulike årsaker nei fra 12-14 personer før Johan sa ja til å stille som 4.-mann i siste serierunde i 2-.divisjon. TBTKs styre må tenke seg nøye om før det eventuelt satses videre på seriespill neste sesong. Vi trenger rett og slett flere spillere som ønsker å være med på seriespill, og som føler en forpliktelse til å stille opp, for at det skal kunne forsvares å bruke såpass mye penger som det koster å delta i 2.-divisjon (der 12 av 14 kamper går på bortebane).

Her er enkeltkamper og tabell fra sesongens 2.-divisjonsspill.


Resultater Nordkraftloopen

13.03.2011

Tromsø BTK hadde med tre spillere på Nordkraftloopen i Narvik 12.-13. mars: Odin Dyrkolbotn, Erik Eidesen og Jinyang Yu.
Det ble fire klasseseire til TBTK:

 • Jinyang vant Herrer Eldre Junior
 • Erik vant Herrer B
 • Jinyang/Erik vant Herrer Double
 • Erik vant Herrer Veteran 35 (i veterandebuten!)

I hovedklassen Herrer Elite ble Jinyang nr. 3 og Erik nr. 2, begge etter å ha tapt 2-3 for vinneren fra Kiruna.

Jinyang tapte finalen i Herrer B.

Resultater befinner seg på TBTKs resultatside.


Innbydelse til NNM

10.03.2011

Tromsø Bordtennisklubb arrangerer Nordnorsk mesterskap i Tromsø 9.-10. april 2011. Nedenfor finner dere innbydelse og påmeldingsskjema til turneringen. Påmeldingsfristen er 1. april. Infoside for NNM 2011.


NM for junior og eldre junior

18.02.2011

Norges Bordtennisforbund inviterer til NM for junior og eldre junior 29. april-1. mai. Turneringen går på Lillehammer, og er en del av Ungdomslekene 2011, hvor 15 ulike idretter arrangerer NM på Lillehammer samme helg. Påmeldingsfristen er 1. april, men man må være tidlig ute med å booke overnatting. Spillere fra TBTK som ønsker å være med må gi beskjed til Erik/Bjørn innnen 1. mars. Se invitasjon på NBTFs nettside. Se også informasjon om NM/Ungdomslekene: her.


Resultater Havørna Cup

18.02.2011

Tromsø BTK hadde bare med én spiller på Handelsbanken Havørna Cup i Bodø 12.-13. februar. Dag Sture Olsen fikk 5.-plass i Herrer C som beste plassering. Se resultatene fra turneringen på BBTKs nettside.


2.-divisjonsspill

06.02.2011

Tromsø BTK har spilt fire kamper i 2.-divisjon avd. A, i Trondheim 5.-6. februar. Det ble fire klare tap mot Sarpsborg 2 (1-9), Kjelsås (1-9), Molde (2-8) og Fokus 3 (0-10). Tromsø BTKs lag bestod av Erik Eidesen, Egil Johansen, Jinyang Yu og Kristoffer Nilsen. Dette var nok omtrent som ventet ut fra treningsmengde og konkurransehyppighet den siste tiden. Nå er sjansene små for at vi kan klare å holde oss i divisjonen. Totalt har vi fire poeng på 10 kamper, og fire kamper gjenstår på Larkollen i mars. Her er enkeltkamper og tabell.


Invitasjon til turnering i Bodø

08.01.2011

Bodø BTK inviterer til Handelsbanken Havørna Cup 12.-13. februar. Se invitasjon på BBTKs nettside. Påmeldingsfristen er 1. februar.


Resultater og bilder fra fotballturnering

30.12.2010

11 spillere var med da Erik Eidesen dro i gang den årlige nyttårsfotballturneringen 30. desember. Se her for resultater og bilder fra den 11. nyttårsturneringen i fotball arrangert av Tromsø BTK.

Fotball 30.12.2010
Nils i skuddet

Fotball 30.12.2010
Arne og Egil duellerer


Fotballturnering

29.12.2010

Hei alle sammen, og vel overstått julefeiring.

Nok en gang nærmer det seg lille nyttårsaften, og den årlige fotballturneringen på Teoribygget skal også i år sørge for at julefettet renner litt fortere av de fleste av oss.

I de tidligere årene har vi kjørt turneringen ganske tidlig på ettermiddagen. Dette viser seg å kanskje ikke være så gunstig i forhold til vrangsovde, juleferierende smårollinger og de som faktisk må jobbe...

I år har vi derfor gleden av å invitere til:

Eriks Julefleskturnering torsdag 30. desember kl 20.00.
Oppmøte kl 20.00 - start mellom 20.15 - 20.30.
Venue: Strandvegen 8 - Teoribygget (3. etasje).


Alle lag trekkes - utvalgte spillere seedes for å unngå helt åpenbare tullelag som bare vinner hele tiden :)
Lagene oppfordres til velge rare navn.
De spilles puljespill med alle mot alle. Er det få lag spilles det dobbel serie (alle møtes TO ganger).
Kampene varer 1 X 5 min.
Man må være over 15 år for å kunne delta.

Gi gjerne beskjed om dere kommer eller ikke. De som har lyst til å ta med en sofatrøtt og julefeit venn sier fra til meg sånn at jeg har en viss oversikt over hvor mange vi blir.

Mvh Erik S. Eidesen


Juleferie

22.12.2010

Vi har nå tatt julefri fra den ordinære treningen i Tromsø BTK. Første trening etter juleferien er mandag 3. januar, og det blir samme tidspunkter og grupper som før når vi starter opp igjen. De som er spesielt ivrige medlemmer kan avtale trening seg i mellom også i jula. Kontakt i så fall Kristoffer hvis du er interessert i å trene i jula! Vi minner samtidig om at klubbleder Erik Eidesen arrangerer den årlige fotballturneringen i treningslokalet 30. desember.
Vi ønsker alle en god jul, og godt nytt år.


Innbydelse til fire turneringer

17.12.2010

Det skal spilles mange turneringer i januar som er aktuelle for spillere fra Tromsø BTK.

 • Regionalcup 2, Herøy 15.-16. januar 2011. Påmeldingsfrist: 7. januar. Innbydelse.
 • LKAB Open, Kiruna 22.-23. januar 2011. Påmeldingsfrist: 11. januar. Innbydelse.
 • Stiga Norges-Cup 3, Lørenskog 22.-23. januar 2011. Påmeldingsfrist: 24. desember. Innbydelse: Påmeldingsinformasjon.
 • Veteran-NM, Grimstad 29.-30. januar 2011. Påmeldingsfrist: 29. desember. Innbydelse: Påmeldingsinformasjon.
Hvis noen av av klubbens spillere har planer om å delta på noen av disse turneringene, må dere gi beskjed pr. e-post til Bjørn Helge Handegård.


Juleavslutning

14.12.2010

Det nærmer seg jul igjen, og Tromsø bordtennisklubb inviterer til den årlige 
juleavslutningen med svinsing og svansing rundt i lokalet vårt.

Alle medlemmer inviteres til å ta med søsken og foreldre til litt julehygge 
hos oss torsdag 16. desember kl. 18.00-20.00.

Det serveres varm og kald drikke, risgrøt og rømmegrøt, spekemat, frukt 
og litt julegodter. Det blir også anledning for alle å spille litt bordtennis 
underveis. Bruk gjerne anledningen til å utfordre dine og andres foreldre :).

Vi håper selvfølgelig at så mange som mulig kommer :)

Mvh Erik S. Eidesen


Resultater 2.-divisjonsrunde i Tromsø

12.12.2010

Tromsø BTKs har møtt Larkollen og Kjelsås i 2.-divisjon 11.-12. desember. På lørdag slo vi Larkollen 7-3. Her spilte Nils M. Haugland, Stein-Erik Trondsen, Jonas Andersen og Jinyang Yu singlekampene, og Erik Eidesen steppet inn i double i stedet for Jonas. På søndag spilte vi uavgjort 5-5 mot Kjelsås. Her var Egil Johansen med på laget i stedet for Jinyang. M.a.o. fikk vi 3 av 4 mulige poeng denne helga. Enkeltkamper og tabell.


Resultater 3.-divisjon

6.12.2010

Tromsø BTKs 2.-lag spilte samlerunde i 3.-divisjon 4.-5. desember. Vårt lag bestod av Jonas Andersen, Odin Dyrkolbotn, Tobias Berger. Dvs. vi manglet én spiller, etter at vi hadde forfall fra mange spillere, så for første gang i TBTKs snart 30-årige seriespillshistorie klarte vi ikke å stille med fullt lag. Det ble én uavgjort og tre tap for våre spillere mot Narvik BTK og Bodø BTK. Narvik spilte med sine beste spillere, og Bodø hadde også med flere av sine bedre spillere, og sånn sett var det en god prestasjon av oss å spille uavgjort mot Bodø i en av kampene. Stor takk til Jonas, Odin og Tobias som var med for oss denne gangen, og som gjorde sitt beste selv om vi stilte med 0-3 i handicap ved starten av alle kampene.
Nå kommer TBTKs lag til å diskes fordi vi ikke stilte fullt lag, og alle kampene settes til 0-10. De individuelt spilte kampene vil likevel telle på onlinerankingen.
Narvik BTK vant 3.-divisjon avd. 3 F2, og møter Rana BTK til opprykkskamp, sannsynligvis i Bodø i midten av februar.


Resultater Stiga Norges-Cup i Bergen

21.11.2010

Tromsø BTK har vært med på Stiga Norges-Cup i Bergen 20.-21. november. Vi deltok med fire spillere: Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn, Jonas Andersen og Kristoffer Nilsen. Erik, Odin og Jonas gikk videre til sluttspillet i Herrer B, og Erik ble til slutt nr. 9. Kristoffer gikk ikke videre i puljespillet i Herrer junior. I Herrer eldre junior gjorde Kristoffer det bra da han gikk videre til sluttspillet.

Resultater.


Resultater Mørketidscupen

14.11.2010

Tromsø BTK arrangerte Mørketidscupen for tredje år på rad 13.-14. november. 56 spillere og 6 klubber deltok på turneringen. Til sammen ble det gjennomført 15 klasser og det ble spilt 425 kamper.
Stein-Erik Trondsen fra TBTK vant både Herrer Elite og Totally Open under 1. dag av Mørketidscupen. Søndag vant han sin tredje klasse da han slo klubbleder Erik Eidesen i finalen i Herrer A. Jinyang Yu van som ventet Herrer Eldre junior. I de andre klassene var det Kanebogen, Rana, Bodø og Narvik som vant. Ellers fordelte klasseseirene seg jevnt hos de deltakende klubbene.

Link: Resultater.


Info Mørketidscupen

7.11.2010

Se TBTKs infoside for Mørketidscupen for tidsskjema og påmeldingsinformasjon.


Resultater Kebnerundan

1.11.2010

Vi har som vanlig vært med på Kebnerundan i Kiruna. Tromsø BTKs deltakere denne gangen var Ingrid Woll, Martin Woll, Tobias Berger, Andreas Sætermo, Jonas Andersen, Anders Ritland, Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn og Bjørn Helge Handegård. TBTKs spillere som fikk premie denne gangen var Ingrid Woll (tredjeplass i Damer 2 og fjerdeplass i Jenter 14), Jonas Andersen (femteplass i Herrer 4), og Bjørn Helge Handegård (femteplass i Herrer åpen). Det var spesielt artig å se at Jonas fikk spillet til å gli bedre enn noen gang! Han har hevet seg betraktelig de siste ukene. Ellers hadde Bjørn H. tre matchballer for å gå til semifinale i Herrer åpen, noe som hadde vært i overkant godt betalt for en bordtennismessig utrent 43-åring. Her er resultatliste fra Kebnerundan 2010. Kebnekaise BTK har også lagt ut videoopptak fra turneringen. Se denne linken hvis dere har god tid!


Resultater 2.-divisjon

1.11.2010

Tromsø BTK spilte fire kamper i 2.-divisjon i Larkollen 30.-31. oktober. Det ble én uavgjort og tre tap for vårt lag som bestod av Jinyang Yu, Egil Johansen, Kristoffer Nilsen og Nils Madsen Haugland. Resultatene var omtrent som forventet, og kampene i 2.-divisjon innebærer tøff motstand for våre unge spillere. Vi satser på at den erfaringen de nå får ved å spille tøffe kamper mot bra motstand gjør at de hever nivået til de neste serierundene. Resultatene i kampene ble slik:

 • Tromsø BTK-Vikåsen: 4-6
 • Tromsø BTK-Lynild: 5-5
 • Tromsø BTK-Fokus 3: 1-9
 • Tromsø BTK-Molde: 3-7
Se ellers tabell og enkeltresultater.


30.-31. oktober: Hektisk helg!

29.10.2010

Tromsø BTK deltar på to ulike arrangementer 30.-31. oktober. Fire spillere drar til samlerunde (2.-divisjon) i Larkollen: Jinyang Yu, Egil Johansen, Kristoffer Nilsen og Nils Madsen Haugland. Samtidig arrangeres Kebnerundan i Kiruna. Her bruker Tromsø å delta med fyldig tropp, og i år har vi med ni spillere. Det er Ingrid Woll, Martin Woll, Tobias Berger, Andreas Sætermo, Jonas Andersen, Anders Ritland, Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn og Bjørn Helge Handegård som skal tilbringe denne helga i Kiruna.


Invitasjon til Mørketidscupen i Tromsø

12.10.2010

Tromsø BTK arrangerer Mørketidscupen i Tromsdalen idrettshall 13.-14. november. Påmeldingsfristen er 2. november.


To fra TBTK med på norgescup

11.10.2010

Jinyang Yu og Jonas Andersen fra Tromsø BTK var med på Stiga Norgescup på Stord 9.-10. oktober. Det er første gang på flere år at TBTK har deltatt på turnering i Sør-Norge. Vi trenger å kjenne på nivået som møter oss i allnorsk 2.-divisjon. Våre spillere hang bra med i de fleste kampene. Jinyang oppnådde 9.-plass Herrer B og gikk også til sluttspillet i Herrer eldre junior. Se ellers resultater fra turneringen via OnDatas resultatnettside.

JY og JA
Jinyang og Jonas i november 2006!


Innbydelse til Stiga Norges-Cup i Bergen

21.9.2010

Sesongens andre Norges-Cup blir arrangert i Bergen 20.-21. november. Påmeldingsfrist: 23. oktober. Link til påmeldingsinformasjon Link til påmeldingsinformasjon


RC1: oppsummering

19.9.2010

Tromsø BTK stilte med ni spillere på sesongens første regional-cup som gikk i Narvik 18.-19. september: Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn, Jinyang Yu, Egil Johansen, Andreas Sætermo, Anders Ritland, Tobias Berger, Kristoffer Nilsen og Johan Wind. Dette var en meget hyggelig gjeng å være på tur sammen med, og
Klasseseire til TBTK: Erik Eidesen vant Herrer åpen, Herrer B og Herrer Double (sammen med Kristoffer Nilsen), og Jinyang Yu vant Herrer eldre junior. 2.-plasser til TBTK: Jinyang var finalist i Herrer åpen, Herrer B og Herrer double (sammen med Egil Johansen), og Egil Johansen tapte finalen i Herrer eldre junior. I tillegg var Kristoffer Nilsen tapende finalist i Herrer junior, og Johan Wind var finalist i Gutter 15. Begge tapte finalene 2-3 mot Maja Haugen Gjelle fra Kanebogen. I tillegg ble det noen 3.-plasser og 5.-plasser.

Her er resultatlista fra turneringen.

Se deler av finalene i Herrer åpen og Herrer eldre junior på YouTube: Link til TBTKs YouTube-side.

Totalt var det med ca. 80 spillere på turneringen, noe som gjør turneringen til en av de største regional-cupene i Region Nord gjennom tidene. Flere av laglederne kommenterte at det nesten var påfallende god oppførsel på spillerne i hallen, og vi er enige! Stemningen på sesongens første turnering var meget god, og Narvik BTKs arrangører bidro med en prikkfri gjennomføring.

Se på ballen for svingende!
Nok en gang viser det seg at klubbleder Erik ikke helt har lært seg å følge ballen med blikket.

Her er noen av bildene som ble knipset under turneringen.


Åpent hus

6.9.2010

Vi starter opp med Åpent hus igjen tirsdag 14. september. Tidspunktet blir det samme som før: Tirsdager kl. 18-20


Invitasjon til Kebnerundan i Kiruna

2.9.2010

Kebnekaise BTK arrangerer Kebnerundan i Kiruna 30.-31. oktober. Påmeldingsfristen er 11. oktober.


Invitasjon til Stiga norgescup 1, Stord

26.8.2010

Stord BTK arrangerer sesongens første norgescup 9.-10. oktober. Påmeldingsfristen er 11. september.


Oppstart av ny sesong

12.8.2010

Første offisielle trening etter sommerferien blir mandag 26.8. Treningstidene blir foreløpig som før, men vi kommer tilbake med et endelig opplegg etterhvert. Bl.a. er det aktuelt å ha en ekstra treningsdag på fast basis, sannsynligvis på onsdag, og åpent hus kommer også til å starte opp med det første (sannsynligvis fortsetter vi å bruke tirsdag til dette) - vi kommer tilbake med oppstartsdato. Det blir også mulig å trene 23.8 kl. 19-21.

Vi kommer til å føre opp ting som skjer eller skal skje av bordtennisaktiviteter i vedlagt kalender:


Invitasjon til regional-cup 1 i Narvik

13.8.2010

Narvik BTK arrangerer sesongens første regional-cup 18.-19. september. Påmeldingsfristen er 7. september.


Hålogaland-slaget i Harstad

12.8.2010

Kanebogen BTK arrangerer Hålogaland-slaget 21. august.Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.