Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Her kommer gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2011/2012

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Oppsummering av klubbmesterskapet i TBTK

16.6.2012

I strålende sommervær trakk TBTKs tilgjengelige spillere innendørs lørdag 16. juni 2012 for å kjempe om titulere seg som klubbmester 2012 i Tromsø. Ettersom klubbmesterskapet ble arrangert selv etter at sesongen var på hell var oppslutningen noe tynn, men kombinert med sommeravslutning, boller og brus var stemningen upåklagelig blant deltakerne.

Selv en gammel ringrev som Jonny Ternlind kom innom selv om han nok en gang hadde 'glemt' treningsutstyret og racketen hjemme hos foreldrene. Etter å ha sjekket nivået, fått seg en kopp kaffe og latt kjeften løpe litt kom han plutselig på at parkeringen holdt på å gå ut, og ønsket alle en god sommer. Evigunge dog kronisk skadete Bjørn Helge Handegård regnes også som en deltaker ettersom han dro med begge sine små gutter for deres (foreløpig) siste dose indoktrinering før sommerferien. Som vanlig på denne tiden av året har flere yngre spillere hamskiftet til fotballspillere, og vi krysser fingrene i håp om å se dem igjen til høsten.

De som deltok (aktivt) var Sindre Toft, Håvard Salamonsen, Severin Schirmer, Johan Wind, Egil Johansen, Jinyang Yu, Silas Simonsen, Erik Eidesen, Odin Dyrkolbotn og Dag Sture Olsen. Analog turneringsleder for anledningen var Kristoffer Nilsen, nok en gang trygt iført en underdanig holdning i forhold til en breiflabbet og tidvis frekk og ufin klubbleder.

Rekrutt Åpen: Håvard Salamonsen ble klubbmester, med Severin Schirmer og Sindre Toft på de påfølgende plassene. Ikke mange deltakere, men det var ingenting å si på innsatsen til spillerne.

Gutter 15: Johan Wind ble klubbmester, med Håvard Salamonsen, Severin Schirmer og Sindre Toft på de påfølgende plassene. Johan var klar favoritt og gjorde ingen påstander til skamme med sin seier i sin siste Gutter 15 klasse noensinne.

Herrer eldre junior: Jinyang Yu ble klubbmester, med Johan Wind, Egil Johansen, Håvard Salamonsen og Severin Schirmer på de påfølgende plassene. Håvard og Severin fikk fripass i klassen for å få litt mer matching. Johan Wind sto for årets bombe i klubbmesterskapet med sin seier over Egil Johansen i en jevn femsetter.

Herrer senior: Erik Eidesen ble klubbmester, med Jinyang Yu, Dag Sture Olsen, Johan Wind, Egil Johansen, Silas Simonsen og Odin Dyrkolbotn på de påfølgende plassene. Favorittseier til Eidesen i en jevn og svett femsetter mot legestudenten Dr. Yu. Det kan også nevnes at Dag Sture Olsen følte at seniorklassen var en god oppkjøring for ham i påvente av at VM for Veteraner (bordtennistrim for eldre) skal gå av stabelen i slutten av juni 2012.

Bjørn Helge Handegård var påpasselig med å bemerke at han ville vunnet om han ikke hadde vært skadet...og hatt med seg racket.

Takk for en flott sesong 2011-2012. Vi ønsker alle en god sommer, og så ses vi igjen rundt skolestart til høsten.

Mvh Sjefen

Det befinner seg åtte bilder fra klubbmesterskapet i TBTKs bildearkiv.

gulvdekke
Pallen i Herrer senior

gulvdekke
Pallen i Gutter 15


Klubbmesterskap i TBTK

14.6.2012

Det skal arrangeres klubbmesterskap i Tromsø BTK. Dette spilles i TBTKs treningslokale lørdag 16. juni.

Klasser
 • Kl. 10.00: Gutter/jenter 11, Gutter/jenter 13 og Herrer Eldre Junior
 • Kl. 11.30: Gutter/jenter 15 og Herrer Senior

For å kunne stille i Gutter/jenter 11, må man være født etter 1. januar 2000. Deltakelse i Gutter 13 er for spillere født etter 1. januar 1998. Ved få spillere slås disse to klassene sammen. Gutter 15 er for spillere født etter 1. januar 1996.

Deltakeravgift
 • Gutter/jenter 11, Gutter/jenter 13, Gutter/jenter 15: kr. 50,-
 • Herrer Eldre Junior: kr. 80,-
 • Herrer Senior: kr. 100,-

Det blir premiering i alle klasser.

Dørene åpnes kl. 09.00, og det er lurt å møte opp i god tid før klassen starter slik at man får varmet opp. Det vil bli servert kaffe og kaker til de fremmøtte til en rimelig pris.

Vi ønsker alle sammen vel møtt til et hyggelig og prestisjetungt arrangement!

Hilsen
Tromsø Bordtennisklubb


TBTK vant 3.-divisjon

30.4.2012

Tromsø BTK ble seriemester i 3.-divisjon avdeling F. Sesongens siste kamper ble spilt i Bodø 28.-29. april. TBTK spilte mot Saltdal (to kamper: tap 4-6 og seier 8-2), Herøy IL (to kamper vunnet på WO), Rana BTK (tap 4-6) og Kanebogen BTK (seier 7-3). Dermed endte vi opp på 16 poeng, ett poeng foran Rana BTK som kom med en fin sluttspurt. Vårt lag som fikk æren av å dra i land seieren bestod av: Egil Johansen, Johan Wind, Odin Dyrkolbotn og Kristoffer Nilsen. Det blir nå opprykk til allnorsk 2.-divisjon på Tromsø BTK. Der venter det tøffere motstand enn i 3.-divisjon! Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside. NB! Har ikke vært tilgjengelig søndag/mandag!


Resultater Nordkraftloopen

16.4.2012

Tromsø BTK beit godt i fra seg på Nordkraftloopen, som ble spilt i Narvik 14.-15. april. Erik Eidesen vant Herrer Elite, Herrer Åpen og Veteran 35. Jinyang Yu vant Herrer Eldre Junior, og sammen med Egil Johansen ble det seier i Herrer double. Her er resultatene fra turneringen.


Tromsø BTK er med på Nordkraftloopen

13.4.2012

Tromsø BTK gjennomførte årsmøte 20. mars. Det ble valgt styre for 2012, og disse utgjør klubbens nye styre:

 • Leder: Erik Eidesen
 • Nestleder: Tore Nilsen
 • Kasserer: Bjørn Helge Handegård
 • Styremedlem: Gunnar Berger
 • Styremedlem: Egil Johansen

Se ellers budsjett for 2012, regnskap for 2011, og referat fra årsmøtet på klubbens dokumentside.


Tromsø BTK-resultater på NNM

18.3.2012

Saltdal BTK og Rana BTK arrangerte Nordnorsk mesterskap på Rognan 17.-18. mars. Over 100 spillere deltok på turneringen, og nesten 700 kamper ble spilt, og Tromsø BTK stilte med følgende seks spillere: Erik Eidesen, Johan Wind, Odin Dyrkolbotn, Egil Johansen, Jinyang Yu, og Kristoffer Nilsen. Vår lille tropp tok mange klasseseire, og fem av våre seks deltakere kan kalle seg nordnorske mestere etter helga:

 • Gutter 15: Johan Wind
 • Herrer Junior: Kristoffer Nilsen
 • Herrer Eldre Junior: Jinyang Yu
 • Herrer Åpen: Jinyang Yu
 • Veteran 35: Erik Eidesen
 • Herrer B: Erik Eidesen
 • Herrer Double: Egil Johansen/Jinyang Yu

Vi hadde tapende finalist i disse klassene:

 • Herrer Junior: Johan Wind
 • Herrer Eldre Junior: Egil Johansen
 • Herrer Åpen: Erik Eidesen
 • Herrer B: Jinyang Yu

Se ellers resultater her og her.


Årsmøte i Tromsø BTK

12.3.2012

Det skal gjennomføres årsmøte i Tromsø BTK tirsdag 20. mars kl. 18 på Teoribygget. Alle medlemmer har stemmerett, og er hjertelig velkommen til våre med på å bestemme hvor veien går mot 2013. Møtet varer ca. to timer.

Saksliste

 1. Åpning av årsmøtet ved leder Erik Eidesen
 2. Godkjenne de stemmeberettigede
 3. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden
 4. Velge dirigent, referent samt to representanter til å underskrive årsmøtereferatet
 5. Behandle og godkjenne TBTKs årsmelding for 2011
 6. Behandle og godkjenne TBTKs regnskap for 2011 i revidert stand
 7. Innkomne forslag
 8. Trekke opp retningslinjer for TBTKs videre drift. Lederen innleder
 9. Vedta TBTKs budsjett for 2012
 10. Avslutning


Tidligere TBTK-spiller til Bordtennis-VM

28.2.2012
Tromsø BTK er langt unna å ha deltakere i verdensmesterskapet i bordtennis som skal arrangeres i Dortmund i Tyskland i mars. Men vi kan skryte av at vi har en tidligere TBTK-spiller med på VM. Jonah Kahn, som spilte flere sesonger for Tromsø BTK i perioden 1991 til 2004 (og som lærte seg norsk da han bodde i Tromsø i tre måneder på 90-tallet), skal spille for Nederland i Dortmund! Jonah la egentlig opp som spiller for en del år siden og har stort sett bare drevet med oppvisningsspill (se vedlagt YouTube-video), men har fått lysten tilbake, og har gradvis klatret opp til 3.-plass på den nederlandske rankingen. Så nå er han klar for VM, og enkelte i TBTK-miljøet skal holde med Nederland på VM...

Jonah
Jonah som Tromsø-spiller for noen år sidenResultater Handelsbanken Havørna Cup

27.2.2012

Tromsø BTK deltok med fem spillere på Handelsbanken Havørna Cup i Bodø 25.-26. februar: Ingrid Woll, Håvard Salamonsen, Johan Olsen Gravrok, Kristoffer Nilsen og Dag Sture Olsen. Kristoffer måtte trekke seg etter bare én klasse pga sykdom. Resultatene finner dere på TBTKs resultatside.


16 påmeldt til bordtennisskole

1.2.2012

Det har blitt meldt på 16 gutter og jenter (7-11 år) til bordtennisskole hos Tromsø BTK. Skolen starter onsdag 1. februar, og vil gå på onsdager fremover, kl. 17.30-19.00. Rutinerte spillere fra TBTK vil være instruktører, der man vil følge et pedagogisk opplegg utviklet av Norges Bordtenniforbund.


Regionsamling i Tromsø

21.1.2012

Det ble gjennomført regionsamling i Tromsø 20.-22. januar. 15 spillere fra Tromsø, Bodø og Karasjok i alderen 10-14 år var med, i tillegg til trenere fra deltakende klubber. Trener på samlingen var Jan Berner fra Norges Bordtennisforbund, og spillerne gjennomførte 5 økter i løpet av helga. Hovedfokus er basisteknikk, og det rapporteres om god innsats på samlingen.


Jan Berner hjelper Tromsø BTK

22.1.2012

Norges Bordtennisforbunds Jan Berner har vært på besøk i Tromsø (og Nordreisa) denne uka. Han har besøkt to barneskoler (Bjerkaker og Fagereng) og har hatt gymtime med til sammen 300 elever i løpet av to dager. Dette er som et ledd i å rekruttere spillere til bordtennisskole og rekruttrening i Tromsø BTK. Dette er veldig god hjelp for vår klubb, og Jan Berner er meget flink til å skape aktivitet via slike besøk.


Regional-Cup i Harstad

19.1.2012

Fristen for å melde seg på til sesongens 2. regionalcup går ut 20. januar. Hvis det er noen TBTK-spillere som ønsker å være med til Harstad 28.-29. januar, må dere gi beskjed til pr. epost (postmaster(at)tromsobtk.no) senest fredag kveld. Se innbydelse på Region Nords nettside.


TBTK er representert i verdensmesterskapet for Veteraner

19.1.2012

Dag-Sture Olsen fra Tromsø BTK har meldt seg på VM for veteraner! Dermed blir han førstemann fra vår klubb til å delta på denne gigantturneringen. Dag-Sture skal spille i 50-årsklassen der det sikkert blir tøff motstand, og i double spiller han sammen med sin kompis fra Narvik, Bjørn-Idar Lillevoll. VM for veteraner bruker å samle et par tusen deltakere, og skal gå i Stockholm i slutten av juni. Vi ønsker ham lykke til!


Fotballturnering

28.12.2011

Det arrangeres tradisjonsrik fotballturnering på Teoribygget fredag 30.12 kl. 17. Ta en en venn og trim juleflesket!


Tromsø BTK på YouTube: Nils i aksjon på MC 2011

19.12.2011

Filmklippet viser de siste 25 minuttene (uredigert) av en av kvartfinalene i Herrer elite under Mørketidscupen 2011. Nils Madsen Haugland (TBTK) spiller mot Yuri Bannikov (Rodina TTC, Arkhangelsk).


Resultat Mørketidscupen 2011

20.11.2011

Tromsø BTK arrangerte Mørketidscupen 19.-20. november. 60 spillere fra 8 klubber i Norge, Sverige og Russland spilte til sammen 403 kamper i løpet av turneringen. Best spilte Rodina TTC fra Arkhangelsk som deltok med 14 spillere. Disse holdt et veldig bra nivå, og dominerte de fleste kampene de spilte mot sine nordnorske og nordsvenske motstandere. Se TBTKs resultatside for å se resultatene i de ulike klassene. Mer informasjon om MC 2011 finner dere på Tromsø BTKs nettside for Mørketidscupen.


Resultat bykamp

20.11.2011

Tromsø og Arkhangelsk spilte bykamp i Tromsø 18. november. Vi spilte kamper for yngre, junior, senior og veteran, og Arkhangelsk var soleklart best. 24-3 ble resultatet, og hadde ikke Arkhangelsk stilt med en reserve i seniorkampen, er det meget sannsynlig at det hadde blitt 27-0. Se vår bykampside for å se linker til enkeltresultater.
Men til tross for klasseforskjellen, var dette en fin opplevelse for oss. Vi var klar over at vi møtte spillere fra en meget veldrevet klubb som satser hardt. Vi fikk vite bl.a. at klubben har 6 heltidsansatte trenere, en fin treningsarena, 9-12 økter for spillerne hver uke, og flere millioner i egenkapital. Dette matcher ikke vi på så mange områder! Russerne er likevel interessert i å fortsette samarbeidet, og det betyr at det kan bli returmøte i Arkhangelsk til våren. For å få dette til trenger vi nok en gang støtte fra Barentssekretariatet for å dekke utgifter til bl.a. reise og opphold.


Bykamp

8.11.2011

Som et ledd i vennskapsavtalen mellom Tromsø og Arkhangelsk (i Russland), skal det spilles bykamp i Tromsø mellom Tromsø og Arkhangelsk 18. november. Tromsø BTK har søkt om støtte hos Barentssekretariatet for å dekke utgifter til bl.a. reise og opphold for 13 tilreisende spillere/lagleder fra klubben Arkhangelsk Rodina TTC. I forrige uke kom det bekreftelse på at vi får støtte. Se vår bykampside bl.a. med invitasjonen til Rodina Table Tennis Club i Arkhangelsk.

City Match 2011

Bykamp mellom Tromsø og Arkhangelsk

19.10.2011

Her er melding til klubbens spillere og foreldre fra klubbleder Erik Eidesen i forbindelse med kommende bykamp mellom Tromsø og Arkhangelsk:
Hei alle sammen.
 
Flere av dere vet det, men for dere andre kan jeg informere om at vi skal arrangere en bykamp mellom Tromsø 
og Arkhangelsk fredag 18. november i tilknytning til årets Mørketidscup. Dette er et arrangement med støtte 
fra Barentsekretariatet, og planen er at vi skal sende lag til Arkhangelsk til neste år.
 
I den forbindelse så vil vi informere alle våre medlemmer om hvilke oppgaver vi har foran oss både i forkant 
av arrangementet, og under selve helga. Det er helt nødvendig at styret, spillere og foreldre stiller opp og 
hjelper oss å lage et arrangement til glede for både oss, nordnorsk bordtennis og våre russiske samarbeidspartnere.
 
Vi ser gjerne også at gamle spillere og medlemmer som har lyst til å være med, og å hjelpe til, om å være med.
 
Alle bes stille på Teoribygget torsdag 20. oktober kl 20.00

Beklager sen innkalling, men ting har gått litt fort i det siste og vi har behov for å ha dette møtet så snart som mulig.

Mvh Erik S. Eidesen


Innbydelse: Mørketidscupen i Tromsø

9.10.2011

Tromsø BTK arrangerer Mørketidscupen 19.-20. november.

Her er invitasjon og påmeldingsskjema til Mørketidscupen

Påmeldingsfristen er 10. november.

Mer informasjon finner dere på Tromsø BTKs nettside for Mørketidscupen.


Resultater Kebnerundan i Kiruna

9.10.2011

Tromsø BTK har hatt med fire spillere på Kebnerundan i år: Ingrid Woll, Odin Dyrkolbotn, Kristoffer Nilsen og Erik Eidesen. Resultatlista fra helgas kamper finner dere på arrangøren Kebnekaise BTKs internettside (kebnebtk.se). Kebnekaise BTKs nettsider. Beste resultater på Kebnerundan blant våre spillere sto Erik for med 3.-plass i Herrar 3, 5.-plass i Herrar 1, og 9.-plass på Herrar Öppen. Arrangøren sendte direkte via nettet på noen av bordene. Gå inn på Kebnekaise BTKs nettside og se video fra turneringen. (kebnebtk.se).


Treningslokalet er endelig frigitt

22.9.2011

Etter over fire måneder med bruksnekt, har nå Brannvesenet frigitt treningslokalet slik at vi kan begynne å trene. Det betyr konkret at vi starter opp med ordinær trening mandag 26. september. Treningstidene blir slik: Rekrutter: Mandager og torsdager kl. 18-19
Viderekomne: Mandager og torsdager kl. 19-21, og onsdager kl. 18-20 (kinatrening)
Åpent hus: Tirsdager kl. 18-20


Seier i første 3.-divisjonskamp

19.9.2011

TBTK spilte mot Rana BTK i sesongens første 3.-divisjonskamp. Vi vant til slutt 6-4, og på vårt lag spilte Erik Eidesen, Jinyang Yu, Johan Wind og Odin Dyrkolbotn.


Resultater RC1 i Bodø

19.9.2011

Tromsø BTK hadde med fem spillere i Bodø under regionalcup 1 (17.-18. september). Erik Eidesen (TBTKs klubbleder, trener og spiller) dominerte seniorklassene med hele fem klasseseire. Erik vant Herrer A, Herrer B, Herrer åpen, Veteran 35 og Herrer Double (sammen med TBTKs Jinyang Yu). Jinyang vant Herrer eldre junior, og ble nr. 2 i Herrer A, Herrer B og Herrer åpen. Ellers fikk Kristoffer Nilsen 2.-plass i Herrer junior, og 3.-plass i Herrer eldre junior. Johan Wind som dessverre ikke fikk vært med i sin hovedklasse (Gutter 15) pga påmeldingsfeil, fikk en bra kompensasjon via en meget god innsats i Herrer C der han til slutt ble nr. 5. Johan ble også nr. 3 i Herrer junior. Odin Dyrkolbotn ble nr. 9 i Herrer A. For resultater ellers, se her.


Treningslokalet: Kontrabeskjed!

16.9.2011

Tromsø Kommune bekreftet først overfor oss 14. september at treningslokalet er klart til å tas i bruk. Men nå kommer kontrabeskjed fra Klaus Albrigtsen (fra Eiendomsavd. i Tromsø Kommune) som gjør at vi må vente enda en stund:

"Vi har i dag fått beskjed om å stenge bordtennishallen med øyeblikkelig virkning, grunnet manglende dokomentasjon fra en godkjent branninginør. Da dette ikke fins i Tromsø må vi få en opp fra Oslo, og jeg håper at det lar seg gjøre først i neste uke.

Jeg beklager dette men sånn er det. "

Når godkjenning er på plass vil vi starte opp med treninger på mandager og torsdager kl. 18-19 for rekrutter, og kl. 19-21 for viderekomne. Oppstartsdato blir ikke klar før branningeniøren har vært på inspeksjon. Åpent hus starter også opp så snart som mulig, og vil foregå tirsdager kl. 18-20. Beskjed om oppstartstidspunkt kommer på disse sidene!


Nytt om treningslokalet

8.9.2011

Tromsø BTKs lokale har vært stengt p.g.a. bruksnekt fra brannvesenet siden i mai. Tromsø Kommune må lage en nødutgang inne i spilledelen av hallen som vi leier av kommunen. Det har pr. 7. september ikke skjedd noe med hensyn til nødutgangen. Det betyr at vi fremdeles ikke kan trene i treningslokalet vårt, og foreløpig ikke kan ta inn nye medlemmer. Dette beklager vi sterkt, men vi er prisgitt kommunen og kan ikke selv ta oss til rette for å lage døra. Vi vil informere på denne siden om hva som skjer i denne saken.


Innbydelse: Kebnerundan i Kiruna

31.8.2011

Innbydelse til tradisjonsrike Kebnerundan som spilles i Kiruna, finner dere via Kebnekaise BTKs internettside (kebnebtk.se). Påmeldingsfristen er 20. september. De av TBTKs spillere som ønsker å være med på denne turneringen, må gi beskjed til postmaster(at)tromsobtk.no.


Innbydelse: RC 1 i Bodø

22.8.2011

Innbydelse til sesongens første regionalcupturnering i Bodø, finner dere her. Påmeldingsfristen er 10. september. De av TBTKs spillere som ønsker å være med på denne turneringen, må gi beskjed så snart som mulig slik at pris på flybilletter kan holdes på et akseptabelt nivå.


Innbydelse: Stiga Norges-Cup på Lørenskog

22.8.2011

Innbydelse til Stiga Norges-Cup på Lørenskog befinner seg her. Påmeldingsfristen er 1. september.


Status for trening i TBTK

14.8.2011

Klubblederen i TBTK har flere ganger i sommer forsøkt å få Tromsø Kommune - Eiendom på banen for utbedring av lokalene slik at disse blir brannsikre. Men kommunen har ikke latt høre fra seg, og har følgelig heller ikke startet arbeidet med å lage nødutgangsdør. Vi kan derfor ikke si noe eksakt om oppstartstidspunkt for de ulike treningspartiene som egentlig skal være ca. ved skolestart.
Vi har planer om å ha rekruttrening mandager og torsdager kl. 18-19, og trening for viderkomne, juniorer og seniorer mandager og torsdager kl. 19-21. I tillegg blir det en ekstratrening for dem som satser mest på onsdager. Dette får vi komme tilbake til.


Status for trening i TBTK pr. 20. juni

20.6.2011

Kommunen har fremdeles ikke startet arbeidet med å lage nødutgangsdør. Ettersom planlagt sommerferie i bordtennisklubben strekker seg fra skoleslutt i juni til skolestart i august, betyr dette dessverre at det ikke blir flere faste treninger før i august. Vi kommer til å informere på disse sidene om progresjonen i "nødutgangkonstruksjonsjobben".
Vi håper å komme sterkt tilbake til høsten, kanskje med klubbmesterskap tidlig neste sesong. Vi fikk ikke gjennomført klubbmesterskapet i mai/juni p.g.a. bruksnekten. Så litt om at ting gjerne tar lenger tid enn man ønsker: I en avisreportasje fra 25. mai ble det sagt fra kommunen at jobben med å gjøre TBTKs lokale rannsikkert skulle ta en ukes tid. TBTK har nå vært uten treningslokale i snart over 40 dager :-(


Dokumenter fra årsmøte i TBTK

20.6.2011

Det ble avholdt årsmøte i TBTK 15.6. Åtte medlemmer var til stede. Årsmøtet behandlet årsmelding og regnskap for årene 2009 og 2010. Se linker til årsmøtedokumenter nedenfor. Årsmøtereferatet kommer senere når desisorene har gjort jobben sin!

Det nye styret i TBTK er:

Leder: Erik Eidesen
Nestleder: Tore Nilsen
Kasserer: Bjørn Helge Handegård
Styremedlem: Gunnar Berger
Styremedlem: Odd-Petter Woll

1. varamedlem: Geir Pedersen
2. varamedlem: Nils Madsen Haugland


Årsmøte i TBTK

6.6.2011
Hei alle sammen.

Vi satser alle kluter på å avholde årsmøte for TBTK 15.06.11 kl. 19.00 på Teoribygget. 
Sakspapirer vil bli sendt ut en uke i forveien. Saker bes meldt inn innen mandag 13.06.11

Mvh Erik S. Eidesen
Leder i TBTK

Bruksnekt av TBTKs treningslokale

18.5.2011

Brann og Redning i Tromsø Kommune har hatt kontroll i TBTKs treningslokale, og vi har fått bruksnekt inntil lokalene får bedre brannsikkerhet.

Her er brevet som Brann og Redning har sendt til oss.

Styreleder har sendt følgende henvendelse til kommunen:

Vedlagt finnes Brann og redning sitt brev med konklusjonene etter brannteknisk befaring. 
Denne konkluderer med at flere forhold forutsetter umiddelbar bruksnekt av våre treningslokaler.
Tromsø bordtennisklubb ønsker selvfølgelig å få ting i orden så snart som mulig slik at 
vi kan gjenoppta aktiviteten og treningen vår.
 
Etter å ha konferert med Brann og redning har det blitt bragt på det rene at noen 
forhold er leietaker sitt mens andre er utleiers ansvar.
 
* For lite antall rømningsveier.
I sørenden av østveggen til lokalene var det tidligere en nødutgang som forrige driftsansvarlige skulle fikse. 
Dette ble fikset ved at utgangen ble fjernet og veggen kledd igjen med gipsplater og panel. 
Dette kan ikke klubben gjøre noe med, og vi ber om at kommunen setter inn en ny nødutgang. 
Da ny leiekontrakt ble underskrevet i 2009 ble kommunen informert om problemet, 
og kommunen skulle "vurdere" å sette inn ny utgang.
 
* Slagretning på dør i rømingsvei
Dette er eiers ansvar, ifølge Brann og redning
 
* Lagring i rømningsvei
Dette er klubbens ansvar, og all utganger og passasjer ble ryddet og klargjort straks vi fikk vite om disse konklusjonene. 
Ingen rømningsveier er blokkert i lokalet.
 
* Manglende merking av rømningsvei
Dette er eiers ansvar, ifølge Brann og redning
 
* Manglende organisatoriske tiltak
Dette er leietakers ansvar, og det har vi allerede startet oppfølging av
 
Beklager at vårt forhold til ny driftsansvarlig begynner slik, men alt lar seg løse. 
Håper vi snarest mulig kan ta et møte for å løse klubben fra Brann og rednings bruksnekt. 
Ettersom det er flere forhold som hvilker på eier av lokalene så anser ikke 
Tromsø bordtennisklubb at vilkårene i leiekontrakten er oppfylt. 
 
Erik S. Eidesen 
Styreleder Tromsø bordtennisklubbInformasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.