Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Her kommer gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2012/2013

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Sommerferie

18.6.2013

Det er nå sommerferie i Tromsø BTK. Treningen starter opp igjen ved skolestart i august. Det blir ikke åpent hus tirsdag 18. juni.


Klubbmesterskap 2013

18.6.2013

Det har blitt avholdt klubbmesterskap i Tromsø BTK. Stein-Erik Trondsen vant seniorklassen og Nico Connel-Jenssen vant gutteklassen!


Resultater NNM 2013

15.4.2013

Tromsø BTK deltok med 10 spillere på Nordnorsk mesterskap i Narvik 13.-14. april. Denne gangen ble det fire klasseseire på TBTK: Erik Eidesen vant Herrer åpen og veteranklassen, Egil Johansen vant Eldre junior, og Mattis Jernsletten vant nybegynnerklassen.

Her er resultater fra turneringen.


NNM 2013

10.4.2013

Tromsø BTK har meldt på 11 spillere til Nordnorsk Mesterskap i bordtennis som går i Narvik 13.-14. april. De påmeldte fra TBTK er:

 • Aleksander Figenschou
 • Håvard Salamonsen
 • Odin Dyrkolbotn
 • Mattis Jernsletten
 • Jørgen A. Larsen
 • Egil Johansen
 • Nico Jensen-Connel
 • Stein-Erik Trondsen
 • Ingrid Woll
 • Erik Eidesen
 • Amund Aspaas


Invitasjon til NNM

19.3.2013

Narvik BTK inviterer til Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 13.-14. april.

Spillere i Tromsø BTK som ønsker å delta må gi beskjed innen 2. april til postmaster(at)tromsobtk.no, eller til en av trenerne.

Invitasjon med klasseoversikt finnes på Narvik bordtennisklubbs nettside.


2.-divisjon: TBTK rykker ned

10.3.2013

De siste kampene i sesongens seriespill i 2.-divisjon ble spilt i Fornebuhallen 9.-10. mars. Tromsø BTK stilte denne gangen med Erik Eidesen, Jinyang Yu, Egil Johansen og Nils Madsen Haugland, og vårt lag hang bra med i alle kampene, selv om det "bare" ble to poeng på fire kamper. Vi møtte Fornebu, Lia (Grimstad), Molde, og Skien, og resultatene ble:

 • TBTK-Fornebu: 4-6
 • TBTK-Lia: 3-7
 • TBTK-Molde: 4-6
 • TBTK-Skien: 6-4

Tromsø BTK ble med dette sist i 2.-divisjon avdeling A, og rykker ned til 3.-divisjon.

Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Resultater Thon Cup i Bodø

17.2.2013

Tromsø BTK hadde med seks spillere på Thon Hotel Nordlys Cup som gikk i Bodø Spektrum 16.-17. februar. Bodø lagde en flott turnering med spill på 26 bodr og ca. 110 spillere fra 15 klubber, inkludert flere sørnorske klubber. God kamptrening ble det, og TBTK tok to klasseseire via Ingrid Woll i Jenter 13 og Jenter 15.

Her er resultater fra turneringen.


2. samlerunde i 2.-divisjon

24.1.2013

19.-20. januar deltok Tromsø BTK på serierunde i 2.-divisjon på Larkollen. Vi møtte Molde, Bjørndal, Larkollen, Modum 2 og Skien, og resultatene ble:

 • TBTK-Molde: 0-10
 • TBTK-Bjørndal: 0-10
 • TBTK-Larkollen: 0-10
 • TBTK-Modum 2: 5-5
 • TBTK-Skien: 4-6

Dette var resultater omtrent som forventet - 2-divisjon har fått et ganske så høyt nivå etter at seriesystemet har blitt lagt om, og mange utenlandske spillere har blitt hentet inn i de øverste divisjonene. Hvis man ser bak resultatene gjorde våre spillere (Erik Eidesen, Jinyang Yu, Egil Johansen og Kristoffer Nilsen) mange bra kamper, og selv om det ble klare tap i de tre første lagkampene, holdt våre spillere bra følge med motstanderne i enkeltkampene. Erik vant f.eks. alle fire singlekampene mot Modum 2 og Skien mot bra spillere, og sammen med Jinyang ble også begge doublekampene vunnet i disse kampene.
TBTK står med to poeng på 10 kamper, og det er bare teoretiske muligheter til at vi holder plassen i 2.-divisjon.

Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Fotballturnering

27.12.2012

Hallo godtfolk.
 
Regner med at alle har hatt det fint og FETT i jula, og at de fleste av dere har behov for å svette litt. 
Svar gjerne på denne mailen om du kommer eller ikke slik at jeg kan etterlyse spillere etter behov.
 
I år som de foregående 10 årene skal det være blod, svette, tårer, regeldiskusjoner og påstander om 
kampfiksing på Teoribygget.
 
Tidspunkt for oppmøte er SØNDAG 30. DESEMBER kl 15.00 - kampstart ca 15.15. Oppmøte etter dette gir 
ingen garanti for å være med. Alle lag trekkes vilt og uhemmet fra en og samme haug (med muligens noe 
styrkeseeding dersom det blir behov...bare så du vet det, Arne)
 
Undertegnete har i år for første gang delegert premieringsansvaret til noen andre, så i år ryktes det 
at det faktisk BLIR premiering av vinnerlaget. Alle lag oppfordres til å lage teite lagnavn rett før start, 
og vi håper noen tar med fotoapparat slik at øyeblikkene kan foreviges.
 
Til slutt vil jeg bare minne dere på den viktigste regelen - ballen skal aldri over skulderhøyde!!!

Mvh Fleskesjefen


Juleferie i Tromsø BTK

19.12.2012

Det er nå juleferie i Tromsø BTK. Det betyr at det ikke blir organisert trening før etter nyttår. Vi tar opp igjen treningen på de samme tidspunktene som før jul f.o.m. 2. januar. Åpent hus starter opp igjen 8. januar. Noe trening i romjula kan avtales med Erik og/eller Kristoffer. I tillegg blir det tradisjonsrik fotballturnering den 30. desember. Mer info om dette kommer.


Høst-Cup: Status etter seks runder

12.12.2012

Vi har så langt i høst gjennomført seks runder av TBTKs Høst-Cup. Her er oppdatert resultatliste .


Resultater Mørketidscupen

12.11.2012

Det var med ca. 45 deltakere på Mørketidscupen som ble arrangert i Tromsø 17.-18. november. Resultatene fra turneringen finnes på TBTKs resultatside .


Mørketidscupen 2012

12.11.2012

Mørketidscupen spilles i Tromsø 17.-18. november. Seks klubber og 46 spillere har meldt sin ankomst. Se Mørketidscupens infoside for detaljer.


Resultater Regional-Cup 2 i Bodø

1.11.2012

Tromsø BTK hadde med én deltaker - Kristoffer Nilsen - på Regional-Cup 2 som ble arrangert i Bodø siste helga i oktober. Kristoffer ble nr. 5 i begge de to klassene han stilte opp i. Se resultatliste på bodobtk.no.


Høst-Cup

1.11.2012

Det blir høstcup de to påfølgende søndagene 4.11 og 11.11. Kl. 12 starter kampene! Hallen åpner kl. 11.30. Her er oppdatert resultatliste etter tre omganger.


Invitasjon til Mørketidscupen 2012

17.10.2012

Tromsø bordtennisklubb fyller 30 år i år, og Tromsø bordtennisklubb har gleden av å invitere til Mørketidscupen/jubileumsturnering 17.-18. november 2012 i Breivikahallen i Tromsø. Vi ønsker at vårt jubileum blir en anledning for spillere fra Norge, Sverige, Finland og Russland til å møtes og matches mot hverandre i en sportslig og feststemt anledning. Vi kan allerede nå meddele at flere spillere fra vår vennskapsklubb i Arkhangelsk, Rodina Table Tennis Club, vil delta. Tromsø bordtennisklubb takker Barentssekretariatet for muligheten til å hente gode, russiske spillere til vår jubileumsturnering. Vel møtt! Her er innbydelsen til årets utgave av Mørketidscupen.


Invitasjon Regional-Cup 2

15.10.2012

Regional-Cup 2 denne sesongen går i Bodø 27.-28. oktober. Påmeldingsfristen er 20. oktober. Spillere fra Tromsø BTK som ønsker å delta, må si ifra til postmaster(at)tromsobtk.no. Her er innbydelsen som Bodø BTK har sendt ut.


Resultater Nordkraft-Loopen

14.10.2012

Tromsø BTK hadde med 12 spillere på Nordkraft-Loopen som ble arrangert i Narvik 13.-14. oktober. Det ble klasseseire til Stein-Erik Trondsen (Herrer Elite og Veteran 35), Kristoffer Nilsen (Herrer Eldre Junior), Egil Johansen (Herrer C), Ingrid Woll (Jenter 15), og sammen vant Stein-Erik og Egil Herrer Double. Resultatliste kan leses på TBTKs resultatside


Rapport fra klubbtur til Arkhangelsk

11.10.2012

I 2011 innledet TBTK et samarbeid med Rodina Table Tennis Club i Arkhangelsk i anledning at våre to byer ble vennskapsbyer. Vi fikk besøk fra Arkhangelsk til fjorårets Mørketidscup, og i år var turen kommet til at vi skulle besøke Russland.

Klubben ble representert av Erik Eidesen, Egil Johansen, Kristoffer Nilsen, Johan Wind, Dag Sture Olsen og Johan Gravrok Olsen. I tillegg hadde vi med oss eksil-arkangelskværing Alexander Amosov som ledsager og tolk. Programmet satt opp av våre russiske venner innehold bykamp, singelturnering samt et rikt kulturelt innslag med sightseeing og tur til et utendørs arkitekturmuseum.

Som klubbleder og reiseleder er det på sin plass å si at vi fikk en fantastisk mottakelse. Alle vi møtte var svært hyggelig og glad for besøket, selv om det skortet på engelskkunnskapene hos svært mange russere. Klubblokalene til Rodina var intet annet enn imponerende i alt annet enn størrelse. Her var det VIP-lounge, egen utstyrsbutikk, gjestegarderober, et meget high-tech videosystem for opptak av trening og kamper. Det var såpass sofistikert at alle våre spillere fikk med seg sin egen 16GB minnepinne med alle sine kamper på ved avslutningsmiddagen på søndag. Da glemte man fort at man ble møtt av en utelukkende russisktalende byguide på sightseeing. For å sette ting litt i perspektiv; Rodina Table Tennis Club har et årlig budsjett på 35 mill KRONER (160 mill rubler), og eies/drives av en velstående forretningsmann med visjoner om å gjøre Rodina til verdens beste bordtennisklubb. De har seks heltidsansatte trenere, blant annet to kinesere og to ukrainere med lang internasjonal erfaring. De ligger høyt i den russiske Superligaen (nivå 2 under eliteseien). I eliteserien i Russland finner man spillere som Michael Maze, Vladimir Samsonov og Dmitri Ovcharov for å si litt om nivået. Som vanlige nordmenn involvert i frivillige idrettsforeninger følte vi oss overgått på stort sett alle plan bortsett fra engelskkunnskaper. Der var vi best :)

Bykampen ble avholdt på lørdagen, og var en "re-match" for bykampen i Tromsø året før. Som sist ble vi matchet mot noe av det beste de hadde, og vi ble nok en gang ettertrykkelig satt på plass av betydelig bedre spillere. Selv om det er alltid lærerikt å spille mot bedre spillere så fikk man litt følelsen av at nivåforskjellen var så stor at dette umulig kunne være interessant for de russiske spillerne. Men det var ingenting hos russerne som ga inntrykk av noe annet enn at dette var meget fornøyelig for dem også. Vandretrofeet som Rodina tok med seg inn i første kamp ble værende i Arkhangelsk inntil videre.

På kvelden var vi innvitert til en svært offentlig og høytidelig mottakelse hos ordføreren i Arkhangelsk, sammen med et stort følge fra Vardø og en annen, litt mindre kontingent fra Tromsø som blant annet inkluderte varaordfører Anni Skogman. Undertegnete hadde gleden bli presentert som The President of Tromsoe Table Tennis Club, samt klarte å lire av seg noen velmenende, runde floskler om samarbeidet mellom klubbene foran en mengde velkledde mennesker fra Norge og Russland.

Søndag var det tur på arkitekturmuseum, og deretter en singelturnering med våre spillere og 10 utvalgte spillere fra Arkhangelsk. Dette var en såkalt plasseringsturnering, hvor man spilte om plasseringene fra 1-16. Bestemann fra Tromsø ble Erik Eidesen på en 8. plass. Dette var en ny turneringsform for oss, men alle spillerne våre var enige om at dette var et meget artig og spennende oppsett på en turnering med bare èn klasse.

Søndagen ble avsluttet med en meget hyggelig avslutningsmiddag på en restaurant i samme bygg som bordtennislokalene lå i, denne gang i regi av klubbeier Rodin. Alle fikk sagt litt om erfaringene fra turen og spillet, samt ideer for hvordan man skal videreføre samarbeidet ble luftet, men ikke diskutert i detalj. Undertegnete la inn aksjer for å revitalisere en ny versjon av de gamle kalottkampene hvor "landslag" fra Nord-Norge møtte tilsvarende lag fra Sverige og Finland. Dette kan gjenopplives med deltakelse fra nordvestregionen i Russland med Arkhangelsk i førersetet.

Det blir spennende å se hvilken form samarbeidet mellom Tromsø og Arkhangelsk vil ta, men vi gleder oss uansett.

The President

Fire tromsøværinger + Igor Bannikov Motstanderlaget


Johan Olsen Gravrok Dag Sture Olsen og Johan Sokrates Wing


Høst-Cup

8.10.2012

Vi har nå gjennomført to runder av årets Høst-Cup, og Kristoffer og Håvard har tatt ledelsen i hhv. seniorklassen og 15-årsklassen. Her er oppdatert resultatliste etter to omganger. Neste gang blir søndag 21. oktober. Kampene starter kl. 12, og oppmøte er senest kl. 11.45.


Høst-Cup

1.10.2012

Det skal gjennomføres Høst-Cup i Tromsø BTKs treningslokale følgende to søndager i oktober:

 • Søndag 7. oktober kl. 12.00
 • Søndag 21. oktober kl. 12.00
Det spilles én klasse for yngre spillere og én for senior.


Serieåpning i 2.-divisjon

29.9.2012

Tromsø BTK deltar denne sesongen i 2.-divisjon. Vi spiller i avdeling A, og første samlerunde (av tre) ble spilt 29. og 30. september.
Fasit etter fem kamper viser én uavgjort og fire tap. I de første tre kampene lørdag 29.9 ble det tre klare tap mot Lia (0-10), Bjørndal (1-9) og Larkollen (0-10). Søndagen åpnet med 5-5 mot Modum 2 og deretter ble helga avsluttet med 0-10 mot Fornebu. De som spilte for TBTK denne helga er Jinyang Yu, Dag-Sture Olsen, Egil Johansen og Kristoffer Nilsen, og våre spillere var stort sett ranket betydelig lavere enn spillerne på lagene som vi tapte for, og resultatene denne helga var helt som forventet.

Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Resultater Regional-Cup 1

16.9.2012

Tromsø BTK hadde ikke med noen spillere på sesongens første Regional-Cup. Turneringen gikk på Herøy 15.-16. september og hadde fire deltakende klubber: Herøy IL, Rana BTK, Saltdal BTK og Bodø BTK.

Her er resultatene.


Resultater TBTKs Høst-Cup 1

16.9.2012

Slik gikk det på høstens første Høst-Cup spilt søndag 16. september:

Senior

1. Erik Eidesen
2. Kristoffer Nilsen
3. Odin Dyrkolbotn

Yngre

1. Håvard Salamonsen
2. Severin Schirmer
3. Mattis Jernsletten

Her er foreløpig resultatliste .


TBTKs Høst-Cup

13.9.2012

Denne høsten skal vi med ujevne mellomrom arrangere en høst-cup slik at spillerne i klubben skal få kamptrening, og en mulighet til å spille én ekstra gang i løpet av uka!

Første gang: Søndag 16. september

Tidspunkt: Hallen åpner kl. 11.30. Oppmøte senest kl. 11.45. Klassene starter kl. 12. Turneringen forventes å ta ca. to timer.

Sted: Tromsø BTKs treningslokale

Startavgift: Engangsbeløp på kr. 100,-. Betales til TBTKs kontonr. 4750.63.86752.

Turneringsopplegg: Det spilles én klasse for senior, én klasse for rekrutter (født 1997 eller senere). Det blir sammenlagtpremiering. Premieutdeling på TBTKs juleavslutningsmarkering.

Poenggiving for hver turneringsdag

 • 1.-plass: 5 poeng
 • 2.-plass: 3 poeng
 • 3.-4.-plass: 2 poeng
 • 5.-8.-plass: 1 poeng
 • Alle som møter opp får i tillegg ett deltakerpoeng pr. oppmøte


Invitasjon Nordkraftloopen

11.9.2012

Nordkraft-Loopen spilles i Narvik 13.-14. oktober. Påmeldingsfristen er 30. september. Spillere fra Tromsø BTK som ønsker å delta, må skrive seg opp på påmeldingslista som henger på oppslagstavla i treningslokalet eller melde fra til postmaster(at)tromsobtk.no. Her er innbydelsen .


Invitasjon Kebnerundan

11.9.2012

Kebnekaise BTK arrangerer som vanlig Kebnerundan i Kiruna i oktober. I år går turneringen 6.-7. okt. Påmeldingsfristen er 18. september. Spillere fra Tromsø BTK som ønsker å delta, må skrive seg opp på påmeldingslista som henger på oppslagstavla i treningslokalet eller melde fra til postmaster(at)tromsobtk.no. Her er innbydelsen .


Tromsø BTK drar til Russland

6.9.2012

Den 21. september setter sju personer fra Tromsø bordtennisklubb seg på flyet til Arkhangelsk. Tromsø skal igjen spille vennskapskamp mot Tromsøs vennskapsby i Russland.
I fjor var 12 spillere fra Rodina TTC i Tromsø, der de deltok på bykamp og Mørketidscupen. Nå blir det returmøte takket være støtte fra Barentssekretariatet.
De som stiller fra TBTK er Johan Olsen Gravrok, Dag Sture Olsen, Kristoffer Nilsen, Johan Wind, Egil Johansen, Erik Eidesen, og Alexander Amosov (tolk mm.).
Det legges opp til bykamp på lørdag 22.9 og en turnering 23.9, og innimellom spillingen er det lagt opp til at tromsøværingene skal få sett litt av byen Arkhangelsk. Se program her .


Bilde fra fjorårets bykamp


Treningsoppstart i TBTK etter sommerferien

19.8.2012

Det har blitt avholdt styremøte 19. august, der blant annet oppstart av trening og treningstider for høsten 2012 ble vedtatt.

Treningstider

 • Rekrutter skal trene på mandager og torsdager kl. 17.30-19.00
 • Viderekomne spillere, juniorer og seniorer har treningstid på mandag, onsdag og torsdag kl. 19.00-21.00
 • Vi viderefører åpent hus på tirsdager kl. 18.00-20.00
 • Det kommer til å spilles en høst-cup for klubbens spillere på enkelte søndager. Mer informasjon om dette kommer senere.

Oppstartstidspunkt

 • Rekrutter: Første gang mandag 27. august, kl. 17.30
 • Viderekomne: Første gang mandag 27. august, kl. 19.00
 • Åpent hus: Første gang tirsdag 28. august, kl. 18.00

Hva koster det å spille hos Tromsø BTK?

 • Rekrutter: Medlemskontingent for 2012 kr. 200,- og treningsavgift kr. 1300,-. Til sammen kr. 1500,-
 • Viderekomne: Medlemskontingent for 2012 kr. 200,- og treningsavgift kr. 1800,-. Til sammen kr. 2000,-
 • Åpent hus: Gratis
Treningsavgiften gjelder ut vårsemesteret 2013.
Spillere som har betalt treningsavgift får, i tillegg til trening under kompetente trenere, dekket turneringslisens (250-350 kroner), og gis noe reisestøtte på turneringer utenfor Tromsø.Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.