Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Her er gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2022/2023

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Ekstraordinært årsmøte i Tromsø bordtennisklubb

12.6.2023

Det skal avholdes et ekstra årsmøte i Tromsø bordtennisklubb for å velge nytt styre. Møtet holdes i Tromsø BTK sine lokaler på Strandvegen 8, onsdag 14. juni kl. 18-00-19.30. Innstillingen fra valgkomiteen er som følger:

 • Leder: Erik Eidesen (gjenvalg)
 • Nestleder: Håvard Salamonsen (ny i denne posisjonen)
 • Kasserer: Bjørn Helge Handegård (gjenvalg)
 • Styremedlem: Knut Rye-Holmboe (ny)
 • Styremedlem: Ivan Ellefsen (gjenvalg)
 • Varamedlem: Ingvild Karlsen (ny)
 • Varamedlem: Dag Eidesen (ny)

Valgkomiteen har bestått av:

 • Magne Schytte
 • Kristoffer Rye-Holmboe
 • Steffen Sivertsen Johansen

Innstillingen gjelder bare nytt styre, ettersom valgkomité og revisorer ble en del av årsmøtevedtaket på det ordinære årsmøtet som ble gjennomført 25. april.


NM for yngre: Kristoffer Rye-Holmboe fikk gullmedalje

6.6.2023

Brage Viberg og Kristoffer Rye Holmboe deltok for Tromsø BTK under NM for yngre i Oslo første helga i juni.

De deltok i Gutter 15 og Gutter double, og Kristoffer spilte også paraklasser i single og double.

Det ble seier i double for Kristoffer i paraklassen, der han spilte med Fredrik Skjøld Hinze fra Fokus BTK.

I Gutter 15B gikk Brage videre til sluttspillet, der det ble tap i 1. sluttspillrunde.

Kristoffer og Fredrik.
Doublevinnere: Kristoffer sammen med Fredrik (Foto: Knut Rye-Holmboe)


Forbundstinget 2023, oppsummert av Kevin Johansen

30.5.2023

I helga ble det avholdt Ting i Norges Bordtennisforbund, som er det høyeste organet i NBTF.

På Tinget ble de sportslige ambisjonene til NBTF presentert. NBTF har som målsetting at vi skal være i verdenstoppen i parabordtennis og vi skal inn i Europatoppen for kadett, junior og senior.

Tinget vedtok også at deler av den betydelige egenkapitalen NBTF sitter på kan forvaltes mer aktivt, begrenset oppad til fem millioner kroner.

Tor-Anders Rasmussen fra Rana BTK sitter i styret i NBTF og var naturligvis delegat på Tinget. Ane Handegård og Jonny Ternlind var delegater fra Bordtennisregion Nord og Kevin Johansen var delegat fra Bodø Bordtennisklubb.

Under festmiddagen presenterte Kevin Johansen jubileumsboka om norsk bordtennishistorie. Her er det et betydelig kapittel om nordnorsk bordtennishistorie helt tilbake til 1929. Han ble tildelt NBTFs krystallvase for arbeidet. Flere tidligere toppspillere var invitert til presentasjonen og det ble tid til mimring til langt utover kvelden.

Det var også andre med bakgrunn fra nord-norsk bordtennis på Tinget. Andreas Bangsund var delegat for Bordtennisregion Øst. Han spiller seriespill for Tromsø BTK. Trond Andreassen var delegat for Region Midt og han har tidligere spilt for Sortland BTK. Tone Holm som var delegat for Fjellkameraterne er fra Narvik.

På Tinget er det også valg av styre og komiteer. Christian Ibenfeldt fra Laksevåg BTK ble gjenvalgt som president og Anne Haug fra Kobra BTK ble gjenvalgt som visepresident.

Som styremedlemmer ble Tor Andres Rasmussen fra Rana BTK gjenvalgt. Dina Høgås Leivseth fra Bodø BTK valgt inn i forbundsstyret. Det betyr at Nord-Norge for de neste to årene har to medlemmer i forbundsstyret, to komiteledere av de tingvalgte komiteene, og to øvrige medlemmer i komiteene, slik at Nord-Norge er veldig godt representert i norsk bordtennis.

I komiteene ble Kevin Johansen gjenvalgt som leder av Lovkomiteen og Jonny Ternlind ble nytt medlem av denne komiteen.

I Disiplinær- og sanksjonskomiteen ble Bjørn Helge Handegård gjenvalgt som leder og Sigbjørn Skjerpen som medlem. Espen Wiik ble valgt som nestleder i Kontrollkomiteen.

Forbundet hadde til Tinget også laget nye roll-ups som skal brukes for å promotere norsk bordtennis utad. På denne var det bilde av Kristoffer Rye-Holmboe. Det viser at NBTF har lagt merke til Kristoffers prestasjoner under junior-NM i Bodø for kort tid siden.


Tre bronsemedaljer til Kristoffer Rye-Holmboe i NM for junior

15.5.2023

Under NM for junior i Bodø (11.-13. mai) var Tromsø bordtennisklubb representert med tre spillere: Markus Ugelstad, Åsmund Bræck Innbjør og Kristoffer Rye Holmboe.

Første turneringsdag vad det lagturnering. I første runde møtte Tromsø sitt lag Trondheim BTK 2, og der ble det tap 1-3 etter at Kristoffer vant sin kamp og Markus tapte knepent i kamp nr. 4. I plasseringsspillet ble det deretter tap 0-3 for Fokus BTK 2.

Lørdag og søndag var det doublespill og spill i singleklasser. Det rapporteres omm god innsats av våre spillere, og plasseringsmessig var det Kristoffer som fikk mest fremskutte plasseringer. Kristoffer deltok i fem paraklasser, og tok bronsemedaljer i Herrer junior stående single, Para åpen eldre junior single og Para åpen eldre junior double, siste klasse sammen med Peder Eri fra Tingvoll BTK. Ikke dårlig det av Kristoffer, som har lagt ned en kjempejobb etter at han begynte med bordtennis for litt over ett år siden. I klassene for funksjonsfriske ble TBTKs spillere slått ut i innledende puljespill eller i første runde i doubleklassene.

Takk til Bodø BTK for et veldig bra gjennomført arrangement, og for at arrangørklubben også stilte med coacher for våre spillere!

Kristoffer til høyre på pallen.
Kristoffer på pallen (Foto: Knut Rye-Holmboe)


Årsmøte i Tromsø BTK

23.4.2023

Årsmøtet i Tromsø BTK avholdes tirsdag 25.04.2023 kl. 18.00 i TBTK sitt klubblokale. Her er årsmøtepapirer:

Vi håper på godt oppmøte.


Resultater Veteran-NM

25.4.2023

Tromsø BTK har vært med på Veteran-NM som gikk på Stord 21.-23. april. Vi hadde med tre spillere: Andreas Bangsund, Erik Eidesen og Ste-Eigil Sigurdsen. I 35-årsklassen i lag ble Tromsø BTK nr. 3 etter semifinaletap for Laksevåg. Erik og Sten-Eigil ble nr. 3 i double i V35. I single ble det 5.-plass til Erik i V35 og 9.-plass til Sten-Eigil i en tøff 50-årsklasse. Her er resultatlista fra Veteran-NM.


Årsmøte i Tromsø BTK

23.4.2023

Årsmøtet i Tromsø BTK avholdes tirsdag 25.04.2023 kl. 18.00 i TBTK sitt klubblokale. Her er årsmøtepapirer:

Vi håper på godt oppmøte.


Sjokkseier i NNM: Stein-Eigil nordnorsk mester!

24.4.2023

Av Kevin Johansen

Nordnorsk mesterskap i bordtennis har en lang tradisjon som det stevnet som har vært avholdt lengst uavbrutt i Nord-Norge og naturligvis det som også heier høyest å vinne.

Tradisjonelt har spillere fra Tromsø BTK, eller spillere tilknyttet andre Tromsø-klubber vunnet den gjeveste klassen Herrer A. Kun sju ganger har spillere utenfor Tromsø vunnet, en gang ved Raymond Antonsen som da representerte Mo IL, og seks ganger har det blitt vunnet av Bodø-spillere. Den første var helt tilbake i 1979 da Bjørn-Idar Lillevold vant. Han spiller fortsatt aktivt. Så vant Andreas Dagsloth og Andreas Wiik to ganger hver, henholdsvis i 2015-16 og 2018-19. Bjørn Helge Handegård har blitt nordnorsk mester seks ganger og er mestvinnende.

Felles for stort sett alle vinnerne er at de var blant de store favorittene på forhånd. Dette skulle endre seg i årets NNM. Adrian Sletten som leder rankingen i nord suverent var naturligvis storfavoritt til å vinne det hele. Under Bodø-mesterskapet tidligere i sesongen tapte han ingen kamper. Andre favoritter var Andreas Wiik og Andreas Dagsloth, og Erik Eidesen og Kevin Johansen kunne fortsatt tatt hjem pokalen på en god dag.

Denne gangen var det imidlertid ingen av dem som nådde opp. Tvert imot ble det tidenes sjokkseier til Sten-Eigil Sigurdsen, en spiller ingen hadde levnet store sjanser på forhånd.

Sten-Eigil begynte å spille bordtennis i Bodø på midten av 80-tallet. Med kyndig veiledning av sin mentor Sigbjørn Skjerpen ble han etter hvert klubbens beste spiller. Han var stort sett også den eneste Bodø-spilleren og den eneste fra Nordland vi Tromsø-spillere fryktet når vi møttes til dyst i nordnorske bordtennisstevner på slutten av 80-tallet og utover 90-tallet.

Sten-Eigil var en fighter og hadde en litt vanskelig spillestil. Han var treffsikker og venstrehendt, noe vi ikke hadde alt for mye erfaring med den gang. Både Fred-Ronny Stabel, Kevin Johansen og andre som hadde ambisjoner i juniorklassene i NNM på den tida ble flere ganger stoppet av denne Bodøværingen. Vi fra Tromsø likte slett ikke å tape mot spillere fra Bodø, vi var heller ikke særlig vant til det. Ved ett tilfelle under en kvartfinale i NNM mellom Sten-Eigil og en Tromsøs-spiller endte det etter at Stein-Eigil hadde vunnet med en real handbak-kamp etterpå der Tromsø-spilleren vant klart.

Ca. i 1994 begynte motivasjonen til Sten-Eigil å dale. Bordtennismiljøet i Bodø var blitt veldig redusert, og hele Nord-Norge var nede i en bølgedal for bordtennis. H an flyttet til Tromsø, men lysten på videre satsing var ikke veldig stor. Det ble derfor med noen få treninger på Teoribygget. Etter hvert kom lysten på bordtennis tilbake. Sten-Eigil begynte da å spille for Tromsø og sakte, men sikkert kom ferdighetene fra 90-tallet tilbake. Etter hvert flyttet han også tilbake til hjembyen og kom inn i ei satsende treningsgruppe med førstedivisjonsspillere. Her tok Sten-Eigil sportslige steg og ble egentlig en bedre spiller enn noen gang. Han gjorde bedre taktiske vurderinger og ble sjelden stresset i kampsituasjoner. For tre år siden flyttet så Sten-Eigil tilbake til Tromsø og meldte overgang til Tromsø BTK, der han også gikk inn i styret.

Under årets NNM begynte Sten-Eigil litt famlende, selv om han var i finalen i veteranklassen. Da Herrer A begynte søndag, var han som tidligere nevnt slett ikke blant favorittene. Det ble en andreplass i pulja på Sten-Eigil. I åttedels møtte Sten-Eigil Magne Schytte i en rysare av en kamp som gikk til fem sett, og Sten-Eigil avgjorde med knappest mulig margin. Så nært var han en tidlig exit i NNMs gjeveste klasse. I kvartfinalen møtte han så storfavoritten Andreas Wiik. Andreas kjenner Sten-Eigil godt fra tida i Bodø og visste godt svakhetene til Tromsø-spilleren. Det var bare det at svakhetene var vanskelige å finne i denne kvartfinalen. Riktignok gikk Andreas opp i 1-0 i sett, men så tok Sten-Eigil de tre neste. Selv om det ikke ble en fem-setter var det likevel helt jevnt. Sten-Eigil viste nok en gang en enorm evne til å avgjøre jevne sett, han vant ett sett 14-12 og det siste 15-13!

I semifinalen var det klubbkamerat Erik Eidesen som sto på andre sida av bordet. Erik slo Sten-Eigil 3-0 i finalen i Herrer 35 tidligere på dagen. Erik så nok for seg en komfortabel seier på nytt, men alt var snudd om. Sten-Eigil viste at han hadde vesentlig mer krefter igjen og vant i strake sett mot klubblederen sin.

Så sto finalen for tur. Sten-Eigil hadde aldri vært i en finale i Herrer A tidligere og skulle ut mot Adrian Sletten fra Rana BTK som stort sett har vunnet alt i år og var flere hundre poeng foran Sten-Eigil på rankingen. Imidlertid gikk Sten-Eigil ut helt uten respekt. Han var offensiv fra første ball og Adrian hadde nok ikke ventet et slikt angrepsspill fra sin motstander. Stein-Eigil traff rett og slett på alt! Adrian forsøkte å endre taktikken flere ganger underveis, men det var uvanlig vanskelig å finne åpninger for han.

Sten-Eigil viste også nok en gang sin enorme styrke i jevne sett og tok det første 15-13. Så ble det tap i andre 9-11. I tredje vant Sten-Eigil komfortabelt og vartet opp med et spill han aldri før har vist, før han i fjerde røyk på 14-16. En enorm NNM-finale skulle avgjøres i et femte sett som naturligvis også endte med knappest mulig margin, 11-9 til Stein-Eigil! For en finale og for ei avslutning på et godt arrangement av Tromsø Bordtennisklubb!

Sten-Eigil ble tidenes eldste nordnorske mester i A-klassen og den mest overraskende. Nå er han innlemmet i "Hall of Fame" for nordnorsk bordtennis og det er vel fortjent med det spillet han viste fram i mesterskapet, og ikke minst i finalen.

I tillegg til å være en god bordtennisspiller er Sten-Eigil også en veldig hyggelig fyr som bidrar mye i klubben og er sosialt engasjert. Når den nordnorske bordtennishistorien skrives vil det for alltid stå at Sten-Eigil bidro med tidenes mest overraskende seier!

Sten-Eigil.


Presentasjon: Mattia Contu

20.4.2023

De siste månedene har Tromsø hatt en trenerkapasitet i bordtennis på besøk. Her er en presentasjon av Mattia Contu fra Sardinia, Italia:

I'm Mattia Luigi Contu and I'm from Italy.
I'm mainly a table tennis Coach and Trainer but also a Player.

I've been playing for the Italian National Youth Team since I was 10 years old till I was a Junior, then I became a Trainer of Second Level in Italy. I've worked with little children and also as Second Coach in the First Division Ladies team (Serie A) in Italy with several matches as first coach. We won the title in Serie A with TT Zeus Quartu in 2013/2014. In the last three years I coached the Quattro Mori team in Serie A, leading them to the play off in Serie A and reaching 3rd place in Ettu Cup in the last two editions and opening the doors of the Champions League in the season 22/23. I've been trained and I also worked with international coaches and players,being a witness of their way to work, such as Vlassov Sergei (Rus), Yang Min (ITA), Massimo Costantini (ITA) best coach ITTF award 2018, Massimiliano Mondello (ITA), Lorenzo Nannoni (ITA) actual coach of National Italian team, Laura Negrisoli (ITA), Guo Yu (CHI) Andreea Dragoman (ROU), Tania Plaian (ROU) and saw several professional player in the hall of Cagliari in Sardinia where I grew up. My background as Physics student permits me to have good skills in pre and post match analysis and statistical methods about training sessions that permits me to help high level players but also beginners and young one to perform in a better and precise way what they need to use their potential and improve their skills and be capable to stay in a constant growth. My decennal background as a private teacher for universitary and high school students has permitted me to be a good communicator and empathetic, being able to recognise the psychological status of an athlete and being able to help the athlete in the best way possible to get him ready to compete in a better status. I've also followed my athletes Andreea Dragoman and Tania Plaian in some WTT International Competition with their national team of Romania as external observers, to keep my analysis on going and also to grasp the reality of the International Table Tennis panorama level at the moment, but also to gather as much info as possible about trainings, surroundings from the best coaches and players of the international scene.

Mattia Contu.

De kommende fire fredagene kl. 19-21 kjører Mattia treninger i TBTK for klubbens medlemmer. Om man har ønske om å bli en bedre bordtennisspiller, anbefales det å møte opp. Denne mannen har peiling på bordtennis på alle plan!


Resultater NNM

16.4.2023

Tromsø Bordtennisklubb har arrangert Nordnorsk Mesterskap i bordtennis i Tromsø 15.-16. april 2023. Vi hadde med 40 spillere fra fem klubber, og det var spesielt gledelig at 7 spillere fra Skjervøy var med. I Herrer A overrasket Tromsø BTK-spiller Sten-Eigil Sigurdsen ved å vinne finalen over favoritten Adrian Sletten (Rana BTK) 3-2 i sett. Meget bra spill av 50-åringen i sluttspillet med seire over Andreas Wiik, Erik Eidesen og til slutt Adrian Sletten ga en fortjent seier. Kevin Johansen, som er tidligere TBTK-spiller og forfatter av ei bok om bordtennisens historie i Norge (som snart kommer ut), uttalte under finalen at "Om Sten-Eigil vinner finalen, er det tidenes mest overraskende vinner av hovedklassen under NNM." Men med tanke på spillet han viste, føltes det bare helt naturlig at han vant. Her er resultatlista fra NNM.


Påmeldinger til NNM: 34

9.4.2023

Tromsø Bordtennisklubb arrangerer Nordnorsk Mesterskap i Tromsø 15.-16. april 2023. Turneringen spilles i Breivikahallen. Pr. 9.april har det kommet inn 34 påmeldinger fra Rana, Bodø, Harstad og Tromsø.

Se arrangørens NNM-side for mer informasjon.


Siste samlerunde i 2.-divisjon

9.4.2023

Tromsø BTK spilte siste samlerunde i 2.-divisjon i Trondheim 31. mars til 2. april. TBTK stilte med Sten-Eigil Sigurdsen, David Juhasz, Erik Eidesen, Håvard Salamonsen og Andreas Bangsund. Det ble to seire og tre tap denne gangen, og vi endte til slutt opp med 5.-plass i avdelingen, noe vi er godt fornøyd med. Slik gikk det i helgas 5 kamper:

 1. Tromsø BTK - Trondheim BTK 2: 3-7
 2. Tromsø BTK - Fornebu BTK 3: 3-7
 3. Tromsø BTK - B-72 2: 6-4
 4. Tromsø BTK - Fokus BTK 4: 8-2
 5. Tromsø BTK - Sarpsborg BTK: 2-8

Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


3.-divisjon ferdigspilt

20.3.2023

TBTK sine to lag i 3.-divisjon avsluttet sesongen med samlerunde i Bodø 17. og 18. mars. Våre to lag endte opp med de to siste plassene i divisjonen, men fikk god kamptrening med på kjøpet.

Tabell og enkeltresulteter finner dere på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Uavgjort internkampen i 3.-divisjon

16.3.2023

I 3.-divisjon avdeling G stiller Tromsø BTK med to lag: Tromsø 2 og Tromsø 3. Vi spilte internkamp mellom tromsølagene på Teoribygget 14. mars, og resultatet ble til slutt 5-5. Her er kampskjema med resultater fra enkeltkampene. Tabell finner dere på Norges bordtennisforbunds seriespillside. Helga 17.-18 mars spilles de resterende kampene i divisjonen mot lag fra Bodø og Harstad.


Treningssamling gjennomført i regi av TBTK

16.3.2023

Det har blitt gjennomført en treningssamling i TBTKs treningslokale 10.-12. mars. Fem økter ble spilt og TBTK hadde hentet inn italienske Mattia Contu til å lede treningene. Ryktene forteller om en vellykket samling med en meget god trener. 12 spillere var med på fra 1 til 5 økter.


Resultater Bodømesterskapet 2023

16.2.2023

Tromsø bordtennisklubb hadde med fire spillere (Dag, Håvard, Åsmund og Markus) på Bodømesterskaper som gikk 11.-12. februar. Dag skadet seg tidlig i turneringen, og de andre fikk mye god kamptrening.
Her er resultater fra


TBTK deltok på Norges-cup

16.1.2023

Tromsø BTK deltok på Stiga Norges-cup i Bergen 14.-15. januar. De som var med var: Kristoffer Rye-Holmboe, Markus Ugelstad og Åamund Bræck Innbjør, og det ble masse god kamptrening for våre spillere. Alle vant kamper og Kristoffer gikk til sluttspillet i G15.

SNC2023


Resultater Mørketidscupen

27.11.2022

Her er resultatlista fra Mørketidscupen.


Resultater 3.-divisjon

20.11.2022

Helga 18.-20. november har Tromsø BTK spilt samlerunde i 2.-divisjon. TBTK sitt lag besto av Sten-Eigil Sigurdsen, David Juhasz, Erik Eidesen, Håvard Salamonsen og Mattia Contu. Håvard var debutant i 2.-divisjon og italienske Mattia var også ny på serielaget vårt (han jobber dette året fra Tromsø som guide for turister). Denne helga gikk det mye bedre enn under første samlerunde (da det ble fire tap). På fredagen møtte vi Rana BTK og det ble seier 6-4. Neste kamp på lørdag vant Tromsø mot Trondheim BTK 2 med samme sifre, og lørdagen ble avsluttet med seier 8-2 mot Skodje IL. På søndag vant Tromsø igjen i et returoppgjør mot Skodje, denne gangen med 6-4. Siste kamp denne helga ble spilt mot Rana BTK, og her ble det uavgjort 5-5. Oppsummert:

 1. Rana BTK - Tromsø BTK: 4-6
 2. Trondheim BTK 2 - Tromsø BTK: 4-6
 3. Skodje IL - Tromsø BTK: 2-8
 4. Skodje IL - Tromsø BTK: 4-6
 5. Rana BTK - Tromsø BTK: 5-5

Vi visste at Mattia ville heve laget et par hakk, så det var ikke overraskende at vi tok en del poeng denne helga. Nå ligger vi på ganske trygg grunn på tabellen. Men det er jevnt i serien, med mange jevne lagkamper og små marginer mellom lagene.

Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Påmeldinger til Mørketidscupen

20.11.2022

Det er meldt på 25 spillere til Mørketidscupen som spilles 26.-27. november. Det er meldt på spillere fra Tromsø BTK (13), Bodø BTK (7), Kanebogen BTK (3), Fornebu BTK (1) og Rana BTK (1).


Resultater Havørna Cup

23.10.2022

Tromsø BTK hadde ni spillere med da Bodø BTK arrangerte Havørna Cup 22.-23. oktober. De ni var: Brage Viberg, Kristoffer Rye-Holmboe, Markus Ugelstad, Åsmund Innbjør, Jørn-Ole Olsen, Dag Eidesen, Erik Eidesen, Håvard Salamonsen og Sten-Eigil Sigurdsen. Det ble mange fremskredne plasseringer på tromsøspillerne, inkludert fire klasseseire. Totalt var det 37 spillere med i Bodø. Siste helga i november går neste lokale turnering i Nord-Norge, når Tromsø BTK arrangerer Mørketidscupen. Se resultater i linkene nedenfor:


Invitasjon til Mørketidscupen

11.10.2022

Den 26.-27. november blir det jubileumsturnering i Tromsø. Tromsø BTK fyller 40 år i november, og det markerer vi med å arrangere Mørketidscupen.

Her er invitasjonen til turneringen:

Påmeldingsfristen er 15. november.

Informasjonsside for Mørketidscupen.


Resultater 2.-divisjon

26.9.2022

Tromsø BTK har spilt 4 kamper i 2.-divisjon, avdeling B, 24.-25. september. Vi stilte med David Juhasz, Andreas Bangsund, Erik Eidesen og Sten-Eigil Sigurdsen. Denne gangen ble det 4 tap:

 1. Fornebu BTK 3 - Tromsø BTK: 9-1
 2. Fokus BTK 4 - Tromsø BTK: 6-4
 3. Sarpsborg BTK - Tromsø BTK: 7-3
 4. B72 2 - Tromsø BTK: 6-4

Tap mot Fornebu var forventet, men vi kunne kanskje håpet på mer enn én vunnet kamp. Mot Fokus 4 kunne vi ut fra rankingposisjon klart en uavgjort, men da må man vinne minst én doublekamp og det klarte vi ikke i den kampen. Sarpsborg BTK har spillere som jevnt over er litt høyere rangert enn våre spillere, men her vant vi ingen av de spilte kampene (Sarpsborg stilte bare med 3 spillere og ga derfor walk over i 3 kamper). I kampen mot B72 2 var Tromsø BTK klar favoritt basert på rankingposisjon, men tap 4-6 tyder på at våre spillere ikke var i sin beste form denne helga. 0 poeng er 3 mindre enn vi kunne ha håpet på ut fra de spillerne som stilte på de ulike lagene. Neste samlerunde i 2.-divisjon går 18.-19. november i Trondheim.

Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Resultater 3.-divisjon

21.9.2022

Tromsø BTK har arrangert samlerunde i 3.-divisjon, avdeling G, 17.-18. september. Det ble spilt 10 lagkamper mellom 5 av lagene i avdelingen. Resultater:

 1. Bodø 3 - Tromsø 2: 6-4
 2. Bodø 4 - Tromsø 3: 10-0
 3. Tromsø 2 - Kanebogen: 5-5
 4. Bodø 3 - Tromsø 3: 7-3
 5. Tromsø 2 - Tromsø 3: 10-0
 6. Bodø 4 - Kanebogen: 5-5
 7. Kanebogen - Tromsø 3: 9-1
 8. Bodø 3 - Bodø 4: 4-6
 9. Kanebogen - Bodø 3: 5-5
 10. Tromsø 2 - Bodø 4: 1-9

Resultater fra enkeltkamper

Her er kopi av kamplappene fra samlerunden i påvente av at NBTF legger ut resultatene på bordtennis.no

Tabell finner dere på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Sesongåpning i 3.-divisjon

14.9.2022

Tromsø BTK arrangerer samlerunde i 3.-divisjon, avdeling G, 17.-18. september. Vi spiller på Teoribygget (Strandvegen 8) og arrangerer på 4 bord. Det er 6 lag i avdelingen, men bare 5 av dem kommer til Tromsø. Bodø 2 kan dessverre ikke stille pga forfall blant én av spillerne på laget. De fem lagene spiller alle mot alle - til sammen 10 kamper - i løpet av helga. Lagene stiller med 3.-mannslag, og det skal spilles 10 kamper i hver lagkamp (9 singlekamper og én doublekamp). Lagene har muligheten til å benytte 4 spillere i single og de som spiller double trenger ikke å ha spilt singlekamper. Tidsskjema er nå justert med tanke på Bodø 2 sitt fravær, og kampoppsett for samlerunden ser slik ut:

 1. Lørdag 17.9 kl. 10.00: Bodø 3 - Tromsø 2
 2. Lørdag 17.9 kl. 10.00: Bodø 4 - Tromsø 3
 3. Lørdag 17.9 kl. 13.00: Tromsø 2 - Kanebogen
 4. Lørdag 17.9 kl. 13.00: Bodø 3 - Tromsø 3
 5. Lørdag 17.9 kl. 16.00: Tromsø 2 - Tromsø 3
 6. Lørdag 17.9 kl. 16.00: Bodø 4 - Kanebogen
 7. Søndag 18.9 kl. 09.00: Kanebogen - Tromsø 3
 8. Søndag 18.9 kl. 09.00: Bodø 3 - Bodø 4
 9. Søndag 18.9 kl. 12.00: Kanebogen - Bodø 3
 10. Søndag 18.9 kl. 12.00: Tromsø 2 - Bodø 4

Dersom lagene ønsker kortere pause mellom lagkamprundene, så kan vi starte runde 2 og 3 på lørdag, og runde 2 på søndag tidligere enn oppsatt.

Spilleoppsett i lagkampene

Her er lagkampprotokollen som vil bli brukt i 3.-divisjon avdeling G. For å sikre at kamp 7 og 8 i protokollen skal kunne gå samtidig, må lagene påse at den som settes opp i posisjon B på hjemmelaget og posisjon Z på bortelaget ikke skal spille double. Vi gjør denne tilpasningen slik at avviklingen av kampene ikke skal ta for lang tid.


Oppstart av ny sesong

17.8.2022

Hei alle sammen. Håper alle har hatt en fantastisk sommerferie! Håper også at så mange som mulig kommer, og fortsetter den gode gruppa og den gode trenden vi har hatt det siste året. Oppstart for sesongen 2022-2023 blir torsdag 25. august. Vi kjører samme treningstider som før:
Mandager: Rekrutter 17.30-19.00; Viderekomne 19.00-21.00
Tirsdag: Åpent hus (for alle) 18-20
Onsdager: Åpent hus/fri spilling (medlemmer) 19.00-21.00; Studentgruppa til TSI - uavklart
Torsdager: Rekrutter 17.30-19.00; Viderekomne 19.00-21.00
Lørdager: Studentgruppa til TSI 14.00-16.00 (nytt tidspunkt)
Søndager: Kamptrening kl 11.00
Tilleggsaktivitet vil bli informert om fortløpende utover høsten. Det planlegges blant annet en treningssamling/-helg i løpet av sept/okt.Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
Hovedside
Nyheter
Terminliste 2023/2024
Kalender
Bruk av hallen
Litt om treningslokalet
Medlemsinformasjon
Solidaritetsfond
Grasrotandelen
Åpent hus
Tromsø BTKs styre
Kontakt TBTK
Lov for TBTK
Dokumenter

Stevneresultater
Onlineranking
Seriespill
"Hall of fame" Nord-Norge
Bilder
TBTK på YouTube
Glimt fra historien
Gamle nyheter
Ping-Pong-Posten 1979-1996
Alternative nyheter
Fotballturnering
NBTF
ITTF
Facebook-siden til TBTK

Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.