Tromsø Bordtennisklubb

Tromsø Bordtennisklubb - logo
Stiftet 15. november 1982
Organisasjonsnummer: 975 931 706

Her kommer gamle nyheter i Tromsø Bordtennisklubb sesongen 2013/2014

Etter hvert som nyheter foreldes, blir de arkivert på denne siden. Klikk på linkene nedenfor, og finn ut hva som har skjedd i Tromsø BTK tidligere sesonger.

NB! En del filer/linker/bilder kan være utilgjengelige (de kan være fjernet fra serveren).

Resultater Nordnorsk mesterskap

28.4.2014

Over 80 spillere var med på Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 26.-27. april. Tromsø BTK tok to seire ved Jinyang Yu (Herrer senior og Herrer eldre junior). I tillegg ble det tre 2.-plasser og seks 3.-plasser til vår tropp som bestod av Mattis Jernsletten, Ingrid Woll, Kristoffer Nilsen, Nico Jensen-Connel og Håvard Salamonsen i tillegg til Jinyang. Resultater fra turneringen finner du her.


Tromsø BTK er med på Nordnorsk mesterskap

25.4.2014

Rana BTK arrangerer Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 26.-27. april, og Tromsø BTK deltar med seks spillere: Mattis Jernsletten, Ingrid Woll, Kristoffer Nilsen, Jinyang Yu, Nico Jensen-Connel og Håvard Salamonsen


Barents Winter Games - resultater

5.4.2014

Barents Winter Games (BWG) ble arrangert i Tromsø 4.-6. april, og Tromsø bordtennisklubb var teknisk arrangør av bordtennisdelen av BWG. Bordtennisspillerne i BWG var alle ca 15 år, og det ble spilt både lagkonkurranse og individuell turnering. Lørdag 5. april var det lagkonkurranse, der Norge, Sverige og Russland møttes alle mot alle. Sverige tok en klar seier, foran Norge og Russland.

Alt i alt var det meget god innsats av det norske laget (Andreas Dagsloth, Jonas Ouhassi og Vegard Breivik), der alle vant kamper mot Russland. Mot Sverige møtte Norge et bedre lag, men i denne kampen hadde våre spillere ikke marginene med seg. I hele fem av kampene ble det tap 2-3.

Se sluttresultatet ved å følge denne linken. Individuelle resultater i lagkampene ser du nedenfor:


BWG
Norges lag fra venstre mot høyre: Jonas Ouhassi, Vegard Breivik og Andreas Dagsloth.

På søndag ble det spilt en individuell konkurranse. Her vant Norges (og Bodøs) Andreas Dagsloth etter godt spill etter klar 3-0-seier over Artem Sysoev fra Russland i finalen. Tromsø BTK hadde med Nico Jensen-Connel på den individuelle konkurransen, og der ble han nr. 8 etter å ha vunnet én kamp mot antatt bedre motstand. Se sluttresultater fra singleturneringen ved å følge denne linken.

BWG
BWG-vinner Andreas Dagsloth (til venstre) i kamp mot Emil Söderman fra Sverige

Om to år er det ny utgave av Barents Winter Games i Sverige, og vi satser på at bordtennis er med på programmet også da, og da med flere enn 10 spillere i mer enn én klasse!

Flere bilder fra BWG finner du på Region Nords nettside.


Invitasjon til NNM

28.3.2014

Rana BTK arrangerer Nordnorsk Mesterskap i bordtennis 26.-27. april. Påmeldingsfrist 14. april. Send påmelding pr. e-post til postmaster(at)tromsobtk.no, eller skriv deg opp på påmeldingsliste i treningslokalet hvis du er TBTK-spiller.


NM for yngre i Bodø

21.3.2014

Tromsø bordtennisklubb har deltatt med 5 spillere på NM for yngre, 21.-23. mars (Ingrid Woll, Håvard Salamonsen, Nico Jensen-Connel, Jørgen Aleksander Larsen og Daniel Soelberg). Turneringen gikk i Bodø, og hadde til sammen 240 deltakere, og Bodø BTK har fått skryt for gjennomføringen av turneringen fra mange hold. Fredag var det lagturnering, og lørdag og søndag individuelt spill. TBTKs deltakere gjorde en god figur uten å få plasseringer høyt oppe på lista. Håvard gikk videre fra innledende spill i singleklassen, og tapte i 1. sluttspillrunde. Nico var meget nær å gå videre til sluttspillet. Håvard og Nico spilte double, og vant 1. runde og tapte i 2. runde. Håvard og Ingrid spilte mixdouble, og vant også i 1. runde og tapte i 2. runde. Vi møtte Fornebu i 1. runde i lagkonkurransen og tapte som forventet 3-0 mot høyere rankede spillere - trener for Fornebu er for øvrig TBTKs trener fra 1995-1997 Huang Baolin! Resultater fra turneringen finnes på denne siden.


Barents Winter Games i Tromsø

14.3.2014

Barents Winter Games skal arrangeres i Tromsø 4.-6. april. Bordtennis er en av ca. 10 idretter det skal konkurreres i, og dette skal være en konkurranse mellom "landslagene" i Nord-Norge, Nord-Sverige, Nord-Finland og Nordvest-Russland. Bordtennisdelen av BWG skal foregå 5.-6. april i Tromsdalshallen. De siste dagene har det blitt avklart at det blir spill i en Gutter 15-klasse, med lagturnering og individuell turnering. Se program nedenfor.

Fra Norge er Andreas Dagsloth, Vegard Breivik og Jonas Ouhassi bekreftet som deltakere.

Deltakere:
Status til nå er at Russland har meldt på tre Gutter 15-spillere, Sverige kommer med tre spillere.

Vi skal spille en lagturnering i Gutter 15 (født 1998-1999; spillere yngre enn dette er ikke aktuelle) og en individuell turnering. Hvis Finland kommer med tre Gutter 15-spillere blir det 12 spillere, og 2 parallelle lagkamper i tre runder på lørdagen. Søndag skal det være en individuell turnering.

Tromsø Bordtennisklubb skal være teknisk arrangør, og vi må bl.a. stille med dommere. Hvis du er bordtennisinteressert eller med i Tromsø BTK på et eller annet vis, trenger å vite er om du har muligheten til å være med og hjelpe til på arrangementet, enten det er som dommer, bordrigger, seremonimedarbeider, kioskmedarbeider eller andre funksjoner. Det skal være en viss ramme rundt arrangementet, så vi ønsker også å få så mye publikum som mulig til "landskampene".

Gi beskjed på e-post (f.eks. til postmaster(at)tromsobtk.no) om du eller dere kan hjelpe til på arrangementet, og hvilken rolle du/dere kan tenke dere. Det forventes at aktive spillere i Tromsø bordtennisklubb bidrar til et slikt arrangement.

Foreløpig program

Dag 1, lørdag 5. april

 • Kl. 9-10 : Oppvarming
 • Kl. 10-10.25: Åpningsseremoni
 • Kl. 10.30: Lagturnering, runde 1 (Norge-Russland)
 • Kl. 13: Lagturnering, runde 2 (Norge-Sverige)
 • Kl. 15.30: Lagturnering, runde 3 (Russland-Sverige).

Det skal spilles gammel Swaythling Cup (alle tre spillerne møter alle tre på motstanderlaget).

Dag 2, søndag 6. april

 • Kl. 9-10: Oppvarming
 • Kl. 10-13: Individuell turnering, Gutter 15

Se mer om BWG på http://www.barentsgames.no.

TBTKs BWG-side med informasjon om deltakere og tidsskjema på engelsk.

Thon Hotel Nordlys Cup

3.3.2014

To spillere fra Tromsø BTK Var med på Thon Hotel Nordlys Cup i Bodø 1.-2. mars. Mattis Jernsletten vant både 10- og 11-årsklassen. I tillegg ble Mattis nr. 3 i rekrutt 15. Vi hadde også med Nils Madsen Haugland (som bor i Bodø for tiden). Nils ble nr. 2 i Herrer A, og nr 3 i Herrer Åpen. I tillegg ble han nr 3 i Herrer double sammen med Eirik Wiik fra Bodø BTK. Ellers deltok nesten 100 spillere, og det var med finske og svenske klubber i tillegg til et titalls norske klubber. Her er resultater fra Thon Hotel Nordlys Cup.


Resultater HLK-cup i Harstad

17.02.2014

Tromsø BTK hadde med 16 spillere på HLK-cup i Harstad 15.-16. februar. Til sammen ble det 7 klasseseire og mange pallplasseringer. Resultater finnes ved å følge denne linken.


Klubbmesterskap i Tromsø BTK

1.2.2014

Ca. 20 spillere var med da det ble arrangert klubbmesterskap i Tromsø bordtennisklubb lørdag 1. februar. Det ble spilt fire klasser, og her er resultatene:

Herrer senior

1. Erik Eidesen
2. Stein Erik Trondsen Gillund
3. Erik Hatlen
3. Johan Wind

Herrer junior

1. Håvard Salamonsen
2. Nico Jensen-Connel
3. Mattias Jernsletten

Rekrutt 15

1. 1. Håvard Salamonsen
2. Nico Jensen-Connel
3. Jørgen A. Larsen
3. Ingrid Woll

Rekrutt 13

1. Daniel Soelberg
2. Oskar Eidesen Lian
3. Thomas Nordvang


3.-divisjon

20.1.2014

Tromsø BTK spilte sesongens siste seks kamper i 3.-divisjon avdeling F i Mo i Rana 18.-19. januar. Med på laget var denne gangen Johan Wind, Håvard Salamonsen, Kristoffer Nilsen, Jinyang Yu og Nils Madsen Haugland. Det ble fire seire og to tap for TBTK mot Narvik (seier 7-3), Saltdal (seier 7-3), Kanebogen (seier 8-2), Herøy IL (seier 8-2), Bodø BTK (tap 2-8) og Rana BTK (tap 4-6). Vår ankermann Nils var syk, så han spilte bare tre av kampene (hvor det ble seire), og det var greit at Nils sto over mot både Bodø og Rana som kjempet om sluttseieren i avdelingen. Alt i alt ble Tromsø nr. 4 i årets 3.-divisjonsspill. Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


Invitasjoner til turneringer i februar og mars

10.1.2014

I februar og mars er det turneringer i Harstad og Bodø som det har kommet invitasjoner til:

Spillere fra Tromsø BTK bør merke seg påmeldingsfristene:

 • HLK-Cup: 7. februar
 • Thon Hotel Nordlys-Cup: 15. februar
 • NM for yngre: 21. februar

 • Nyttårsturnering i fotball

  30.12.2013

  Hei alle sammen.

  Det er igjen tid for en av årets minst viktige, men likevel artige arrangement - Julefleskturnering på Teoribygget lille nyttårsaften (30. Desember) kl 16.30. Ta med sko for innefotball samt en drikkeflaske. Håper mange kan komme.

  Lagene seedes og trekkes som tidligere - etter MITT eget forgodtbefinnende :).

  Vel møtt.

  Mvh Erik S. Eidesen


  Resultater Mørketidscupen

  17.11.2013

  45 spillere fra Tromsø, Bodø, Narvik og Harstad deltok årets utgave av Mørketidscupen. Denne gangen brukte vi Krafthallen, og det viste seg å være en meget bra hall for bordtennis. Kanskje er dette den hallen i Tromsø som har de beste lysforholdene for oss som driver med bordtennis! Resultater fra turneringen finner dere på Tromsø BTKs resultatside.


  Invitasjon til HLK-Cup, Harstad 15.-16. februar 2014

  25.10.2013

  Den 15.-16. februar 2013 arrangerer Kanebogen BTK HLK-Cup. Denne turneringen ønsker Tromsø bordtennisklubb å ha mange spillere med på! Nedenfor finner dere informasjon om turneringen.

  KBTK


  Invitasjon til Mørketidscupen, Tromsø 16.-17. november

  18.10.2013

  Tromsø bordtennisklubb har gleden av å invitere til Mørketidscupen 16.-17. november 2013 i Idrettshallen Kraft i Tromsø. Her er en link til TBTKs Mørketidscupside med innbydelse, påmeldingsskjema, samt mer informasjon om turneringen.


  Invitasjon til regional-cup, Herøy 2.-3. november

  3.10.2013

  Se invitasjonen her. Hvis noen av TBTKs spiller ønsker å delta, kan dere gi beskjed på treningen eller sende e-post til postmaster(at)tromsobtk.no.


  3.-divisjon

  30.9.2013

  Tromsø BTK har deltatt på samlerunde i 3.-divisjon avdeling F i Bodø 28.-29. september. Denne gangen hadde vi Egil Johansen, Johan Wind, Nico Jensen-Connel og Håvard Salamonsen på laget. Sesongens seks første kamper ble spilt i helga, og det ble til sammen fire poeng på laget vårt. TBTK spilte mot Narvik (tap 1-9), Saltdal (5-5), Kanebogen (5-5), Herøy IL (seier 8-2), Bodø BTK (tap 0-10) og Rana BTK (tap 2-8). Godt gjort av laget vårt; ingen hadde forventet at vi skulle ta poeng i de kampene vi tapte, og fire poeng i de øvrige tre kampene er bra poengfangst. Tabell og enkeltresultater finnes på Norges bordtennisforbunds seriespillside.


  Rapport og resultater fra Nordkraftloopen

  18.9.2013

  Til sesongåpningen i Narvik dro i alt 10 spillere ut av Teoribygget og inn i Ankeneshallen i Narvik sist helg. I tillegg til hardbarkete veteraner som Odin og Erik hadde vi med oss to unge debutanter. Oskar og Isak (begge 7 år) deltok begge i Gutter/jenter 11 og nybegynnerklassen, og leverte solid innsats langt ut over hva man kan forvente etter 4 ukers trening. Vi ser lyst på fremtiden hvis disse to fortsetter denne utviklingen. Her er et bilde med premierte i nybegynnerklassen hvor Tromsø BTK hadde med tre gutter:

  Nybegynnere

  Da Narvik Camping hadde stengt for sesongen (tross knallvær og 15-16 grader) måtte klubbleder forhandle seg til rimelig overnatting på Narviks nye «perle» - det 15 etasjer høye nybygget Rica Narvik hotell. Tatt i betraktning at vi ankom fredag den 13 og fikk rom i 13nde etasje, forløp helga forbilledlig og med god innsats fra alle tromsøspillere. Alle spillere viste utvikling i forhold til forrige sesong, og dette var en stor glede kanskje spesielt for trenerne.

  Erik var ikke helt fornøyd med eget spill, og trener/coach Kristoffer Nilsen var enda mer misfornøyd med ham, ettersom et uheldig racketvalg førte til semifinaletap i Veteran 35 for ringreven Inge Brunsvik fra Herøy. Den litt rare racketen ble deretter konfiskert av nevnte herr Nilsen. Med vanlig racket svettet og stønnet Erik seg til seier i Herrer A og Herrer Åpen, og sammen med Egil fikk han endelig en seier i doubleklassen. Egil tok seieren i Herrer Eldre Junior (bilde fra premieutdelingen - Egil til høyre), og viste flere ganger en positiv tendens til å dra i land 5-settere.

  Nico overrasket stort med 3. plass i Gutter 15 – et sterkt resultat i konkurranse med andre langt mer rutinerte spillere. Her er pallen i G15, Nico er nr. 2 fra høyre:

  Gutter 15

  Stjerneskuddet Mattis «jernneve» Jernsletten gjorde sine saker meget bra, nesten over all forventning. Med seier i Gutter/jenter 11, 3. plass i nybegynner 13, og 2. plass i Rekrutt 13 så er vi stolte over prestasjonene fra en såpass ung gutt. Her har Mattis (til venstre) fått nok en premie:

  Mattis

  Kristoffer gjorde en fabelaktig jobb som coach og sparring gjennom hele helga, og var til støtte for alle som var med. Innsatsen hans i doubleklassen gir rom for forbedring.

  Vi gleder oss allerede til neste turnering!!

  Mvh

  Erik S. Eidesen

  Resultatliste kan leses på TBTKs resultatside


  Oppstart av trening

  19.8.2013

  Hei alle sammen! Takk for sist, og vel overstått sommerferie.

  Da er vi klar igjen. En ny sesong står foran oss, nye kamper, nye turneringer og nye trofeer venter :).

  Vi starter opp med vanlige treninger fra førstkommende torsdag (22. august), samme klokkeslett som forrige sesong.

  Rekruttrening starter kl. 17.30 mandager og torsdager, viderekomne trener fra kl. 19-21 samme dager.
  Kristoffer Nilsen, Egil Johansen, Stein-Erik Trondsen og undertegnet vil ha ansvaret for de ordinære treningene.
  Det vil også bli treninger onsdager kl. 19-21 med fokus på teknikk og enkeltmomenter (kinatrening) i regi av Bjørn Helge Handegård.

  NB: Dersom ikke alle har mottatt det, så har Narvik BTK sendt ut invitasjon til årets første turnering Nordkraftloopen. Denne går av stabelen 14. og 15. september, og den anbefales fra klubbledelsen. Narvik er vår nærmeste nabo, en rimelig reise, og det blir en flott tur for oss fra Tromsø. Undertegnete planlegger å delta :). Se vedlegg for de som ikke har mottatt invitasjonen. Påmeldingsfrist er fredag 6. september.

  Vel møtt på førstkommende torsdag!!!

  Mvh Erik S. Eidesen, leder i Tromsø BTK


  Invitasjon til Nordkraftloopen 2013

  9.8.2013

  Narvik BTK arrangerer Nordkraftloopen 14.-15. september.  Informasjon Organisasjon Turneringer/resultater Diverse Linker
  Hovedside
  Nyheter
  Terminliste 2023/2024
  Kalender
  Bruk av hallen
  Litt om treningslokalet
  Medlemsinformasjon
  Solidaritetsfond
  Grasrotandelen
  Åpent hus
  Tromsø BTKs styre
  Kontakt TBTK
  Lov for TBTK
  Dokumenter

  Stevneresultater
  Onlineranking
  Seriespill
  "Hall of fame" Nord-Norge
  Bilder
  TBTK på YouTube
  Glimt fra historien
  Gamle nyheter
  Ping-Pong-Posten 1979-1996
  Alternative nyheter
  Fotballturnering
  NBTF
  ITTF
  Facebook-siden til TBTK

  Kevin og Odin Spillere 2021 Finalister klubbmesterskap 2021 Erik 2010 Klubblokalet 2021

  Kontakt TBTK: Postadresse: Postboks 856, 9259 Tromsø.